کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
سه شنبه, 24 فروردین 1400   Tuesday 13 April 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 07 مهر 1399

صفحه خبر: زندگی

خرمالو میوه‌ای پاییزه که طرفداران زیادی دارد و علاوه بر طعم خوب این میوه خواص درمانی فراوانی برای آن ذکر شده است. این میوه به دلیل طعم ترکیبی از خرما و آلو خرمالو نامیده شده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،گیاه این میوه گلدار دو لپه‌ای است که حدود ۴۵۰_۵۰۰ گونه درخت همیشه سبز دارد، خرمالو مختص به مناطق گرمسیر کشور است و فروش خوبی هم به علت تقویت سیستم ایمنی بدن از سوی کاسبان دارد. خرمالو برخلاف باور عموم کالری بسیار پایینی دارد.خرمالو دارای ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B، فیبر، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. از جمله ترکیبات ارگانیک این میوه می‌توان به کاتچین، گالاکتاچین، اسید بوتولینیک و کاروتنوئیدی اشاره کرد. خرمالو دارای ۶۰ تا ۷۰ کیلو کالری انرژی، ۷۵.۵ گرم آب، ۵.۹ گرم فیبر، ۲۳ گرم قند، ۷.۶ میلی گرم ویتامین ث، ۲۱۰ میلی گرم پتاسیم، ۱۱ میلی گرم
منیزیم و ۰.۱۵ میلی گرم آهن است.
خواص خرمالو که باید به آن توجه کرد عبارتند از:
1- جلوگیری از ابتلا به سرطان: وجود آنتی اکسیدان‌ها در این میوه موجب جلوگیری از ابتلا به سرطان می‌شود.
2- کنترل قند خون: به علت تنظیم سطح قند خون برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است.
3- سلامت ریه
4- حفظ سلامت قلب: پایین آوردن میزان کلسترول بد خون موجب جلوگیری از خطر حمله قلبی می‌شود.
5- بالا بردن قوه بینایی: به علت وجود ویتامین A مصرف خرمالو موجب تقویت قوه بینایی خواهد شد.
6- از بین رفتن خستگی: وجود پتاسیم فراوان در خرمالو موجب از بین رفتن خستگی می‌شود.
7- کنترل فشار خون
8- درمان آسم: مصرف این میوه همراه با یک قاشق غذاخوری عسل در درمان آسم و سرفه خلطی تاثیر می‌گذارد.
9- جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوآنزا: وجود ویتامین C در خرمالو باعث تقویت بدن و در نتیجه جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا می‌شود.
10- درمان زخم معده: فیبر موجود در خرمالو موجب درمان زخم معده می‌شود.
بر اساس گفته متخصصان مصرف این میوه در دوران بارداری و شیردهی مفید است اما استفاده مداوم و فراوان از خرمالو در دوره بارداری موجب اضافه وزن زیادی می‌شود و سلامت مادر و جنین را به خطر می‌اندازد.افراد دارای فشار خون پایین در مصرف میوه خرمالو مدارا کنند؛ چرا که مصرف مداوم این میوه موجب کاهش ناگهانی فشار خون
می‌شود.
مصرف خرمالوی گس موجب یبوست در برخی افراد می‌شود همچنین استفاده از خرمالوی کال هم در مواردی آلرژی به دنبال دارد علاوه بر آن مصرف مداوم و فراوان این میوه موجب پوسیدگی دندان‌ها خواهد شد.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام