اگرچه مصرف چای کیسه ای را پیشنهاد نمی کنیم اما اگر برخی اوقات از این نوع چای استفاده میکنید، بهتر است کیسه چای را نگه دارید.در ذیل به کاربردهای مختلف چای کیسه ای اعم از سبز، سیاه، سفید و ... اشاره شده است.به گزارش سلامت نیوز،چای کیسه ای بوی نامطبوع ماهی، سیر یا پیاز را از روی دست از بین میبرد. مالیدن کیسه چای به دست علاوه بر از بین بردن بو باعث جدا شدن سلول های مرده پوست و نرمی پوست نیز میشود.در آب وان، چند عدد کیسه چای به ویژه چای بابونه اضافه کنید. آنتی اکسیدان موجود در چای، از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت میکند و باعث شادابی و جوانی پوست میشود.پس از شامپو کردن و شستن مو، در آخرین مرحله آب کیسه چای را روی موها بریزید، موها را ماساژ دهید سپس خشک کنید تا موها شاداب شود.در تشت حاوی آب ولرم و کیسه چای استفاده شده پاها را خیس کنید تا بوی نامطبوع پا از بین برود. چای سبز که خاصیت ضدباکتریایی دارد، میتواند در این امر بسیار موثر باشد."تانین"موجود در چای، رگ های خون را منقبض میکند و ورم را از بین میبرد پس کیسه های استفاده شده چای را در یخچال قرار دهید، سپس روی چشم بگذارید. چای کیسه ای در به حداقل رساندن کبودی روی بدن نیز بسیار موثر است.