کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
سه شنبه, 24 فروردین 1400   Tuesday 13 April 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 12 مهر 1394

صفحه خبر: زندگی

مصرف روزانه دوقاشق غذاخوری روغن زیتون، خطرابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. اجزای مغذی خاص در روغن زیتون به نام «فنل» دارای اثر آنتی اکسیدانی ضد درد و ضد التهابی بوده و از تشکیل لخته در عروق جلوگیری می‌کند و برای سلامت قلب بسیار مفید است؛ به طوری که مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر بیماری‌های قلبی و ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. همچنین برای سرفه‌های خشک نیز مفید است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، روغن زیتون همچنین سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین و از بروز تاول جلوگیری می‌کند و در تقویت مژه، ابرو و موی سر موثر بوده و شوره سر را برطرف می‌کند. روغن زیتون در اثر حرارت خراب نمی‌شود، بنابراین بهترین روغن برای پخت و پز است. اما باید یادآور شد که مقدار چربی روغن زیتون زیاد است و تنها در حد اعتدال باید مصرف شود. مصرف زیاد آن باعث بی خوابی و اختلالات تنفسی در فرد می‌شود.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام