تحقیقات نشان میدهد که مصرف بیشتر قند به ویژه فروکتوز، منجر به افزایش شیوع فشار خون در سطح جهان شده است.کارشناسان اظهار کردند که برخی از پروبیوتیکها ممکن است بر میکروبیوم روده و تنظیم فشار خون تاثیر بگذارند و نتایج پژوهش بر روی حیوانات نشان داد که دو نوع پروبیوتیک اثر ضد فشار خون دارند.طی […]
تحقیقات نشان میدهد که مصرف بیشتر قند به ویژه فروکتوز، منجر به افزایش شیوع فشار خون در سطح جهان شده است.کارشناسان اظهار کردند که برخی از پروبیوتیکها ممکن است بر میکروبیوم روده و تنظیم فشار خون تاثیر بگذارند و نتایج پژوهش بر روی حیوانات نشان داد که دو نوع پروبیوتیک اثر ضد فشار خون دارند.طی آزمایش ۱۶ هفتهای، برخی از موشها هر روز با آب مخلوط با فروکتوز و برخی نیز با بیفیدوباکتریوم لاکتیس M۸ یا لاکتوباسیلوس رامنوسوس M۹ تغذیه شدند. درمان پروبیوتیکی بهطور قابل توجهی فشار خون حیوانات را کاهش داد و سطح آن را به حالت عادی بازگرداند.نتایج این پژوهش نشان داد که اثربخشی پروبیوتیک در کاهش فشار خون با برخی از میکروبهای روده و مسیرهای متابولیک مرتبط است.دکتر جون لی، یکی از پژوهشگران گفت: ما معتقد بودیم که دریافت رژیم غذایی از غذاهای پروبیوتیک به خوبی مکمل درمان سنتی فشار خون است.به نظر میرسد که مصرف بیش از حد قند از طریق مکانیسمهای مختلف ازجمله کاهش تولید نیتریک اکسید کلیه، مقاومت به انسولین، افزایش احتباس نمک و تغییر میکروبیوتای روده، فشار خون را افزایش میدهد.با این حال، حفظ فشار خون در سطوح طبیعی در موشهای تغذیه شده با فروکتوز نشان میدهد که مداخلات پروبیوتیک میتوانند ترکیب میکروبی روده را بهبود بخشند.این مطالعه از روشی برای کشف ارتباط بین تغییرات فشار خون و تغییرات میکروبیوتای روده استفاده کرد.
Monday, 13 May , 2024