وزیر کشور تاکید کرد: اگر منطقه خودمان را دوست داریم و منطقه را سزاوار این می‌دانیم که نقش بزرگتری ایفا کند، شرط تحقق این هدف آن است کشورهای منطقه با هم متحد باشند و روابط اقتصادی را گسترش دهند. احمد وحیدی در اولین همایش بین‌المللی صادرات به پاکستان با بیان اینکه مرزهای ایران و پاکستان […]

وزیر کشور تاکید کرد: اگر منطقه خودمان را دوست داریم و منطقه را سزاوار این می‌دانیم که نقش بزرگتری ایفا کند، شرط تحقق این هدف آن است کشورهای منطقه با هم متحد باشند و روابط اقتصادی را گسترش دهند.
احمد وحیدی در اولین همایش بین‌المللی صادرات به پاکستان با بیان اینکه مرزهای ایران و پاکستان صلح و دوستی بوده و است، گفت: روابط این دو کشور بسیار نزدیک است.
وی با بیان اینکه برگزاری همایش‌ها و این اقدامات می‌تواند پایه‌های خوبی برای توسعه روابط باشد و این نمایشگاه بستر توسعه روابط را فراهم می‌کند، اظهار داشت: هموطنان را به شناخت ظرفیت‌های کشورهای همسایه دعوت می‌کنم و همچنین از کشورهای همسایه می‌خواهم ظرفیت‌های‌ای آن را بشناسند و این در واقع ساخت منطقه با نگاه اقتصادی است.
وزیر کشور با بیان اینکه کسانی که منافع ملت‌های منطقه را نمی‌خواهند به دنبال آن هستند تا تعاملات اقتصادی بین کشورهای همسایه شکل نگیرد، تصریح کرد: اگر منطقه خودمان را دوست داریم و منطقه را سزاوار این می‌دانیم که نقش بزرگتری ایفا کند، شرط تحقق این هدف آن است کشورهای منطقه با هم متحد باشند و روابط اقتصادی را گسترش دهند.
وحیدی همچنین در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال درباره جزئیات حملات به مقر جیش‌الظلم در پاکستان خاطرنشان کرد: اینجا آمده‌ایم درباره تعاملات اقتصادی ایران و پاکستان حرف بزنیم.
وی ادامه داد: روابط اقتصادی بین کشورها در یک بعد جنبه اقتصادی و از جنبه‌ها دیگر پیوندهای استراتژیک، فرهنگی و تاریخی دارد که دوستی عمیق بین کشورها ایجاد می‌کند.
وزیر کشور با بیان اینکه روابط خوب و تاریخی و تمدنی بین ایران، افغانستان، پاکستان و عمان وجود داشته و آن را تقویت می‌کنیم، ابراز داشت: سیاست همسایگی ایران که سیاست محکمی است و ریاست جمهوری به آن تاکید دارد، لازمه آن نگهداری و تقویت روابط بین کشورها است و این روابط می‌تواند به نفع همه ملت‌های منطقه باشد.
به گزارش ایلنا؛ وحیدی با بیان اینکه برای توسعه روابط اولین گام شناخت ظرفیت‌های متقابل است، عنوان کرد: باید اعتراف کنیم که احتمالا ظرفیت یکدیگر را به خوبی نمی‌شناسیم در حالی که ترجیح این است که واردات به ایران از کشورهای همسایه باشد و گمان می‌کنم که این تقاضا در کشورهای همسایه هم باشد که واردات را از ایران به راه‌های دور ترجیح می‌دهند.