کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
سه شنبه, 24 فروردین 1400   Tuesday 13 April 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 09 شهریور 1395

صفحه خبر: زندگی

یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص برخی مواد غذایی مناسب برای درمان یبوست گفت: بیماران مبتلا به یبوست، برای کاهش عوارض دارویی باید مصرف مداوم و زیاد از داروهای ملین و مسهل را کنار بگذارند تا دچار کاهش تاثیر دارو و بروز عوارض دارویی نشوند. به گزارش سلامت نیوز ، دکتر محمد علی زارعیان افزود: مبتلایان به یبوست، اگر مدت زیادی است که از یبوست رنج می برند حتما باید به پزشک مجرب مراجعه کنند تا پس از بررسی، بهترین درمان برای آنها در نظر گرفته شود. وی درباره علت اصلی ابتلا به یبوست اظهار کرد: مصرف غذاهای کبابی و سرخ شده، خوراکی های ترش و تند، فرآورده های گوشتی فرآوری شده، برنج سفید، نان فاقد سبوس، عدم دفع در زمان مناسب و بی توجهی به رفلکس های دفعی، مصرف بسیاری از داروهای کاهنده فشارخون و آنتی هیستامین ها، تعریق زیاد، تومورها یا کرم های بزرگ روده که موجب انسداد مسیر دفع می شوند وعدم ترشح صفرا به روده از جمله مواردی است که احتمال ابتلا به یبوست را افزایش می‌دهد. وی اضافه کرد: برخی از خوردنی ها می تواند به رفع و پیشگیری از یبوست کمک کند. استفاده از انجیر خشک آغشته به شربت عسل پیش از غذا، خوردن سیب بعد از غذا، مصرف ناشتای یک قاشق سوپ خوری خاکشیر با یک تکه نبات در یک لیوان آب گرم، استفاده از نعنا یا ریحان همراه غذا و خودداری از پس زدن رفلکس های دفعی، ماساژ شکم به صورت ساعت‌گرد با روغن بادام شیرین و ورزش کردن می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام