کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
پنج شنبه, 26 فروردین 1400   Thursday 15 April 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 17 اردیبهشت 1396

صفحه خبر: زندگی

هر چه به سمت جلو پیش می‌رویم همه‌گیری بیماری‌های قلبی نیز بیشتر می‌شود. بیماری‌های قلبی را می‌توان به دو دسته ارثی و اکتسابی تقسیم‌بندی کرد. نوع اکتسابی در سنین بالا بروز می‌کند بنابراین می‌توان از ایجاد آن جلوگیری کرد. راه‌های ساده‌ای وجود دارد که مانع بروز این بیماری‌ها می‌شود که یکی از موثر‌ترین راه‌ها میوه درمانی است. به گزارش سلامتی، در ادامه تعدادی از میوه‌هایی را که برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی بسیار مفید هستند معرفی نموده‌ایم.
***
زغال‌اخته
زغال اخته در جلوگیری از بیماری‌های قلبی سودمند است. بیماری‌های قلبی – عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا و همچنین در کشور ما محسوب می‌شوند و این درحالیست که با چند راهکار ساده و به‌ویژه اصلاح الگوی غذایی و تحرک می‌توان از این... زغال اخته دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی است که عملکرد عروق را بهبود می‌بخشد.
***
زالزالک
خوردن زالزالک برای تقویت قلب و معده موثر است و برای رفع کم خونی توصیه شده است. مهم‌ترین فایده زالزالک برای قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری می‌کند. در کشور‌های اروپایی برای درمان بی نظمی‌های قلبی از این میوه استفاده می‌کنند.
***
سیر
مصرف سیر به علت خاصیتی که در کاهش چربی خون دارد برای جلوگیری از تنگ شدن عروق قلبی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌های قلبی توصیه می‌شود. هر چند مصرف سیر موجب کاهش فشار خون بالا نمی‌شود، اما مصرف مداوم آن در پیشگیری از این بیماری موثر است؛ در این میان نباید خاصیت مهم سیر در جلوگیری از چسبندگی پلاکت‌ها را نادیده گرفت. استفاده از سیر در تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میکروب‌ها موثر است.
***
فلفل قرمز
فلفل از هزاران سال پیش، چاشنی غذایی بسیاری از انسان‌ها بوده است. این گیاه منبع مهمی از ویتامین محسوب می‌شود و به همین دلیل اثرات مفیدی روی قلب دارد. فلفل با افزایش جریان خون، افزایش اشتها و رفع سوء‌ها‌ضمه برای سلامتی انسان بسیار موثر است. هرچند فلفل انواع و اقسام متفاوتی دارد، اما بهترین آن‌ها برای قلب و دستگاه گردش خون، فلفل قرمز و فلفل تند است.
***
زیتون
روغن زیتون خالص به علت داشتن آنتی اکسیدان موجب کاهش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود. روغن زیتون خالص دارای ماده‌ای به نام پلی فنون است که این ماده تاثیر شگفتی در کاهش بیماری‌های قلبی دارد. در واقع روغن زیتون خالص تنها روغن گیاهی‌ای است که سرشار از این ماده می‌باشد.
***
طالبی
طالبی یکی از بهترین میوه‌ها برای حفظ سلامت قلب است. از آنجا که کمبود پتاسیم در بدن می‌تواند با حملات قلبی همراه باشد، خوردن مواد غذایی غنی از پتاسیم مثل طالبی، پرتقال و موز بسیار ضروری است. کلسترول و فشار خون بالا زمینه ساز بروز بیماری‌های قلبی هستند و مصرف طالبی با کاهش این عوامل در حفظ سلامت قلب موثر شناخته شده است.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام