مرور مهمترین عناوین
روی خط آفتاب

روی خط آفتاب

1745- یکی از دلایل افزایش بی‌رویه قیمت خودرو به خود خودروسازان برمی‌گردد. اگر مراحل ثبت سفارش و عرضه خودرو را سریع‌تر می‌کردند شاید شاهد این وضعیت فعلی بازار خودرو نبودیم. تعلل در عرضه خودرو باعث گرانی‌های وحشتناک شد.
1803- گفته می‌شود برخی از قاچاقچیان سوخت آدم‌هایی بانفوذ هستند جزو باندهای بزرگ هستند. واقعا دولت می‌تواند حریف این آدم‌های بانفوذ و پرقدرت بشود؟
2120- درحالی که عنوان می‌شد کودکان کار از خیابان‌ها جمع‌آوری می‌شوند اما متاسفانه به نظر می‌رسد نه تنها جمع‌آوری نشدند تعداد آنها هم بیشتر شده است.
2217- با وجود اینکه هنوز کرونا چیزی حدود میانگین 30 نفر قربانی می‌گیرد اما متاسفانه آمارها می‌گوید چیزی حدود 17 درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند. کسی هم سرماخوردگی را جدی نمی‌گیرد حتی با وجود اینکه اعلام شده هر سرماخوردگی کروناست!
1956- یک نماینده مجلس انتقادات تند و تیزی از دولت کرده. انتقادات به برخی عملکردها بسیار زیاد شده حتی از سوی برخی آقایان اصولگرا. لذا می‌توان گفت این انتقادات از سر غرض نیست.
2012- آقای تاج رئیس فدراسیون فوتبال هم می‌گوید باید بانوان را آهسته آهسته به ورزشگاه بیاوریم. آقای تاج! حالا آهسته آهسته یا تند بالاخره حق بانوان است که در ورزشگاه حضور یابند.
2017- یک دیپلمات سابق می‌گوید بهتر بود می‌گذاشتند دولت روحانی احیای برجام را به نتیجه می‌رساند. در بحث توافق مشکل فعلی عدم اتخاذ تصمیم سیاسی است!
2031- واقعا اگر آمار سقط جنین در کشور صحت داشته باشد یک فاجعه است. متاسفانه این موضوع دلایل ریشه‌ای خاصی دارد که هرچه هست نگران‌کننده است.
2052- در برنامه مقابله با بی‌حجابی هنوز شاهد یک برنامه نوین و فرهنگی نیستیم که بتواند به ترویج حجاب کمک کند. باید روش‌های ترویج حجاب اعمال گردد.
1831- رضا پهلوی این مردک مسخره به اسرائیل غاصب رفته که چه شود؟ این آدم چه کاره است؟ تازه سراغ کسی رفته که در اسرائیل هم قبولش ندارند. واقعا چه دیدار مسخره‌آمیزی با نخست وزیر رژیم جعلی داشت. مسخره همه عالم شد.
1841- مردم از نیروی محترم پلیس درخواست دارند که با تمام توان در مقابل سارقان و مخلان امنیت مردم برخورد کنند. این اراذل و اوباش نباید احساس امنیت کنند. از زحمات این نیروی زحمتکش هم سپاسگزاریم.
1857- هرچقدر مسئولان درست عمل کرده و رضایت مردم را کسب کنند مردم هم بیشتر به نظرات آنها اهمیت می‌دهند. باید این یک رابطه دوطرفه مثبت باشد و تعاملی باشد.
1607- حجاب موضوع بسیار مهم و قابل ارزشی است اما مسئولان باید به همه امور مردم و کشور با جدیت تمام رسیدگی کنند. رضایت مردم باید در اولویت مسئولان محترم باشد.
1621- لطفا آماری از وعده‌هایی که عمل شده را اطلاع‌رسانی کنید تا مردم قدری دلگرم و امیدوار شوند. شاید واقعا برخی وعده‌ها عملی شده ما خبر نداریم!
1632- یک خبرگزاری عنوان کرده بیش از 90 درصد حوادث اخیر در مدارس توسط دانش آموزان اتفاق افتاده. معلوم نیست چقدر این موضوع وآمار صحت دارد.
1642- بعید است فقط با چند عزل و نصب مشکلات حل شود. شاید هم همین جابجایی‌ها بیشتر جنبه نمادین داشته باشد البته امیدواریم که عزل و نصب‌ها پاسخ مثبتی بدهد. ما که بخیل نیستیم.
1721- واقعا صدا و سیما جز سریال «نون.خ» و یا یک برنامه مسابقه چه برنامه‌های شاد و مفرحی دارد که بتواند مخاطبان از دست رفته خود را برگرداند؟ شاید برای مدیریت این رسانه از دست دادن مخاطب مهم نیست.
1731- چرا برخی افراد تمایل داشتند اسم مدارسی که توسط خیرین ساخته شده را عوض کنند؟ اسم این مدارس باید به نام خود خیرین یا هر نامی که وصیت کردند گذاشته شود.
1742- این همه کمبودهای مختلف و مشکلات متعدد در جامعه ایجاد شده که واقعا دردناک است. هر چقدر مشکلات افزون شود روحیه مردم خراب‌تر می‌شود. چگونه می‌توان یک جامعه شاد ایجاد کرد؟
1751- افزایش میزان جرم و بزهکاری و سرقت‌ها همچنین افزایش مصرف موادمخدر در کشور از مسائلی است که بسیار نگران‌کننده است. راهکار مقابله با آن باید توسط کارشناسان زبده بررسی شود و فکری برای این مسائل کرد.
1801- این همه از ایمنی و کیفیت خودروهای داخلی گلایه و انتقاد شده اما کو گوش شنوا؟ عدم کیفیت بسیاری از تولیدات داخلی صدای مردم و برخی نهادها را درآورده.
1331- آقای وزیر ورزش اگر می‌توانست چرا زودتر کاری برای استقلال نکرد که از مسابقات آسیا حذف نشود؟ گمان نمی‌رود وعده او برای حفظ استقلال در مسابقات آسیا محقق شود.خیلی دیر شده است!
پیامهای مردمی در صفحات 2-42105- آقای شیخ حسین انصاریان از روحانیون مورد علاقه مردم است که بسیار هم محبوب است. سخنان وی غالبا به دل می‌نشیند چون فردی مردمی است. نصایح او در مورد حجاب هم قابل توجه است. چه بسا بسیاری از بانوان به توصیه‌های او در رعایت حجاب بیشتر توجه کنند.
2115- مرحوم دکتر عماد افروغ که ناباورانه به علت بیماری درگذشت و از بین جامعه رفت فردی اصولگرا و بسیار منطقی و مردمی بود. آدمی بود که بسیار پایبند ارزش‌ها و اخلاق بود. اما هیچ‌گاه یکطرفه به مسائل نگاه نمی‌کرد. روحش شاد.
2130- وقتی برخی از بازیگران و هنرمندان مهاجرت می‌کنند پیدا کردن و جایگزینی برای آنها سخت است. این به کیفیت فیلم‌ها و سریال‌ها هم لطمه می زند زمان می‌برد تا جایگزینی برای بازیگران توانا پیدا شود.
2121- حال که رابطه ایران و عربستان احیا شده و کنسولگری‌ها باز شدند. حتما تیم‌های ورزشی‌مان هم می‌توانند میزبان تیم‌های عربستانی باشند. آن وقت شاهد شرایط بهتری برای تیم‌های ورزشی‌مان خواهیم بود.
1545- واقعا این تأسف‌آور است چپ و راست در خبرها از افزایش قیمت‌ها هشدار بدهند. بابا مردم خسته شدند جان ما به لب‌مان رسید. چقدر گرانی به کی شکایت کنیم؟
1556- درآمد نفتی عربستان 23 برابر ایران است. ما هم در شرایط تحریمی باید نفت با میزان حداقلی بفروشیم آن هم با تخفیفات گسترده. همه این ضررها به خاطر تحریم‌هاست.
1603- وضعیت تورم و بازار خودرو چنان پیچیده و افسارگسیخته است که بعید است با تغییر یک وزیر همه چیز به حالت عادی برگردد و تورم روند کاهشی بگیرد.
1612- مردم ما به خاطر تورم و گرانی‌های روزافزون هر روز در حال نقره‌داغ شدن هستند. زندگی به کام طبقه ضعیف تلخ شده. از وعده‌های مسئولان هم تا حالا آبی برای مردم گرم نشده.
1621- این درست نیست که دولت بخواهد کمبود بودجه خود را با افزایش مالیات یا تعرفه قبوض و راههای دیگر تامین کند. مردم چقدر باید تحمل این شرایط سخت‌ را بکنند؟ اساسا چرا باید این همه فشار تحمل کنیم چرا زندگی عادی نداشته باشیم؟
1441- با افزایش‌های زیاد قیمت همه اقلام بیشتر طبقات ضعیف جامعه و دهک‌های پایین دچار عقب‌ماندگی مزدی می‌شوند. روز به روز هم عقب‌مانده‌تر می‌شوند.
1457- اگر شرایط احیای توافق برجام ایجاد شود تعامل جهانی اقتصادی شکل بگیرد برخی از مشکلات عدیده حل خواهد شد. درآمدهای دولت افزایش می‌یابد فشار هم از روی دوش مردم کم می‌شود و نیازی به طرح‌هایی مثل افزایش قیمت بنزین یا تعرفه‌ها نیست.
1505- مردم نگاه به جیب خود و قیمت بازار و قیمت اقلام می‌کنند. اگر ببینند قدرت خرید دارند اوضاع‌شان خوب است آمار مربوط به کاهش تورم را هم باور می‌کنند.
پیام‌های مردمی در صفحات 2-4


انتهای پیام

آفتاب یزد