اما این مناظره سر و صدای زیادی در فضای مجازی به پا کرد و واکنشهایی را هم در پی داشت.
- شناسه: 9690
- چهارشنبه 6 اردیبهشت 1402
- انتشار در صفحه ۸ | فرهنگی
حبیب ازغدی نوشت: «مناظرهی فوکو-چامسکی را با مناظرهی غنینژاد-درخشان مقایسه کنید. قیاس معالفارقی است؟ بله، حق دارید که بگویید ربطی به هم ندارد. چون وضع ما، وضع علم نیست و در عالم علم مستقر نیستیم؛ امور اینچنین پوچ میشود».
یکی از کاربران نوشته است: «حالا متوجه شدید که چرا سیاستگذاران و عاملان عقبماندگی ایران از حضور بسیاری از چهرههای سیاسی و علمی درصداوسیما میترسند؟ آنها به خوبی میدانند که مشت خالی امثالدرخشان در تقابل باغنینژادها بازمیشود».
کاربر دیگری گفته است: «مناظره اساتید درخشان و غنی نژاد در شبکه افق -فارغ از محتوا- به خوبی نشان داد کهگفتگو در جامعه ما به ویژه در سطح نخبگان دچار اختلال شده است؛ هم اختلال مفهومی، هم کارکردی و هم کاربردی. به امید روزی که اساتید دانشگاه، علاوه بر راهروهای دانشکدهها و جلسات دفاع، امکانِ گفتگو بیابند!».
یکی دیگر از کاربران اینطور مینویسد: «چقدر چنته دکتر درخشان خالیه. استدلالی ندارد درباره دلایل دفاعش از اقتصاد اسلامی. بحث علمی را به تهمت سیاسی به دکتر غنینژاد و خبرنگاران تبدیل میکند».
کاربران دیگر نوشته اند: «همین مناظره دکتر درخشان ودکتر غنینژاد تو برنامهجهانآرا نشون داد چقدر تئوریسینهای اقتصادی کشور عصبی، فاقد پشتوانه عقلانی و در شرایط اضطرار بیادب هستند. درخشان به جای بحث مستدل، گیرافتاده در گوشه رینگ شروع کرد به تهمت زدن و تا پایان بحث توهین رو ادامه داد»، «هر وقت گفتند اقتصاد اسلامی فکر همه چیز را کرده و کامل است، کافی است یک سوال بپرسید تورم کی و کجا در اقتصاد اسلامی تعریف و چه راهکاری برای آن ارائه شده است».
انتهای پیام