روی خط آفتاب
- شناسه: 8276
- یکشنبه 28 اسفند 1402
- انتشار در صفحه ۲ | خبر
1037- یک نماینده مجلس معتقد است دولت برنامه مشخصی برای حل مشکلات ندارد. مجلس هم همه جور همکاری با دولت انجام داده. واقعا دولت برنامه خاصی برای گرهگشایی از زندگی مردم ندارد؟ (19/12)
1821- آقای دلخوش نماینده مجلس گفته هر کسی میگوید مشکلات اقتصادی ارتباطی با تحریمها ندارد بیخود گفته. آقای دلخوش! بسیاری این حرف را زدند اما بعدا اعتراف کردند حتی علت اصلی مشکلات تحریمهاست.
1841- آقای رئیسجمهور! شما اول برنامهای ایجاد کنید که مردم در رفاه و لذت باشند بعدا در مورد جهت دهی به رفاه و لذت مردم برنامه ارائه دهید. مردم رفاه ندارند از زندگی لذت نمیبرند.
1901- آقای کوثری نماینده مجلس میگوید مگر وضع معیشتی مردم چگونه است؟ امثال ایشان نمیدانند اوضاع مردم چگونه است.
1921- برخی پزشکانی که در مطب کارتخوان ندارند باعث مشکل برای بیماران و مراجعین خود میشوند چون باید آواره پیدا کردن عابربانک و گرفتن پول نقد بشوند.
1932- در عرض یک هفته قیمت مرغ از 59 هزارتومان به کیلویی 63 هزارتومان تغییر قیمت داد. این نوسانات قیمتها مردم را بیچاره کرده.
1941- طبقات ضعیف امثال من حتی در تأمین ضروریترین نیازهای شب عید هم دچار مشکل شدهایم. قید خرید لباس را زدیم اما چندان توان خرید اقلام خوراکی را هم نداریم.
2102- بیتردید و بدون مبالغه عرض میکنم امسال شب عید شاید سختترین شب عیدی باشد که تجربه میکنم. با این گرانیهای افسارگسیخته توان تأمین بسیاری از مایحتاج را ندارم.
2115- فکر کنم باید منتظر بمانیم و فعلا گوشت نخریم تا ببینیم با واردات گوشت از رومانی و استرالیا قیمت گوشت پایین میآید یا خیر؟ فعلا که خرید گوشت برای ما خیلی کار شاق و سختی شده!
2120- مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایری در سخنانی عجیب گفتهاند: قیمت گوشت منطقی است تولیدکنندهها در ضرر و زیان هستند. تا آنجا که ما میدانیم مصرفکننده بیشتر ضرر میدهد. کجا این قیمتها منطقی است؟
2125- قیمت فروش دلار در صرافی ملی ایرانیان تا روز 19 اسفند به 46 هزار و 629 تومان رسیده. این کاهش قیمت را صمیمانه به مسئولان تبریک میگویم!
2152- آیا کسانی که منتقد دولت روحانی بودند و میگفتند گرانیهای افسارگسیخته حاصل مذاکرات است. امروز نسبت به گرانیها چه واکنشی دارند؟ آیا باز همان حرفها را میزنند؟
2205- مردم خود به خود دچار ناامیدی و سرخوردگی نمیشوند. این شرایط سخت معیشتی است که مردم را از آینده بهتر ناامید میکند. با حرف و شعار هم نمیشود امید را به مردم برگرداند.
1412- چرا برخی نمایندگان مجلس یا کارشناسان معتقدند دولت برنامه مشخصی برای حل مشکلات ندارد؟ آیا دولت دچار بیبرنامگی شده یا برنامههایش کارساز نیست؟
1421- علیرغم وعدههای مسئولان در زمستان امسال شاهد افزایش هزینه اجاره مسکن بودیم. درحالی که مستاجران امید داشتند حداقل قیمتها به ثبات برسد نه دچار افزایش نجومی شود.
1445- من بی پرده میگویم شرایط اقتصادی کشور برای طبقه ضعیف مرز بحران را هم رد کرده. زندگی برای قشر آسیبپذیر بسیار سخت و طاقتفرسا شده است از پس هزینهها برنمیآیند.
1503- باید در شرایط بازار روزنههای امیدی وجود داشته باشد تا مردم امیدوار به آینده باشند. با این افزایش نرخ دلار و هزینه های دیگر امیدوار بودن مردم به آینده چگونه میسر است؟
1521- اگر قرار باشد به خانواده متوفیان سهام عدالت آنها پرداخت شود انصافا طرح خوبی است به شرطی که عملی شود.
1601- برخی اقتصاددانان معتقدند با افزایش تورم این کاملا طبیعی است که نرخ دلار افزایش یابد. از طرفی دولت هم پول نقدینگی ایجاد میکند و این تورمزاست.
1621- مشخص نیست با این طرح جدید وزارت صنعت برای عرضه خودرو و نبود اختلاف قیمت آیا دست دلالان و واسطهگران کوتاه میشود یا خیر؟ چون مشخص نیست آیا واقعا اختلاف قیمت وجود نخواهد داشت؟
1632- درحال حاضر یکی از بیشترین انتقادات مردم به شرایط اقتصادی به وزارت صمت یا صنعت برمیگردد. نارضایتیها در این دو بخش بسیار زیاد است. امیدواریم گوش شنوایی وجود داشته باشد.
1645- چه شد وزارت صمت یک مرتبه برنامه خود برای فروش خودرو را عوض کرد؟ جریان فروش 500 هزار خودرو چرا یکمرتبه به کما رفت؟ زمان فروش هم اصلا مشخص نیست. این کارها بازار خودرو را بیشتر به هم میریزد.
پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-7
? قیمت بلیت اتوبوس برون شهری نوروزی روزهای گذشته با قیمتهای قبلی به فروش رسید. به عنوان نمونه قیمت بلیت اتوبوسهای VIP از تهران به شهرستان گرگان نفری ۱۴۶ هزار تومان بود، اما ۲۶ اسفند برای ۲۷ اسفند نفری ۱۸۳ هزار تومان شد! به دلیل این که روزهای گذشته اتوبوس در دسترس نبود، برخی خانوادهها موفق به تهیه بلیت با قیمت قبلی نشدند، همین که تعدادی اتوبوس گذاشتند، قیمتها را افزایش دادند. آیا مسئولان شبانه تصمیم به افزایش قیمت بلیت اتوبوسهای برون شهری گرفتند؟ /ع. فرقانی
? عیدی اجباری: یکی از دوستانم برای کوتاه کردن ریشهایش به آرایشگاهی واقع در بالاتر از میدان سیزده آبان، منطقه چهارده تهران مراجعه کرد آرایشگر بابت فقط ماشین کردن ریشهایش و عیدی اجباری ۶۰ هزار تومان گرفت. وقتی نظارت نباشد، مشتریان مجبورند تاوان سهل انگاری مسئولان و طمع برخی آرایشگران را بدهند. /میثم صراف از تهران
1310- یک فعال سیاسی اصولگرا به برخی منتقدان دوران آقای روحانی به کنایه گفته: آقایان دلواپس! برای مالهکشی آماده شوید. احیای برجام نزدیک است! (20/12)
1321- از تناقضگویی که روزنامه کیهان نسبت به روابط با برخی کشورها در دوره روحانی و دوره اخیر دارد واقعا در حیرتیم. در زمان آقای روحانی خواهان قطع ارتباط بودند حالا از آن حمایت میکنند. (20/12)
1331- ظاهرا کرونا چراغ خاموش در حال حرکت و آمارها میگوید میزان ابتلا و فوتی افزایشی شده. اما بسیاری از مردم دیگر ماسک زدن را فراموش کردند. (20/12)
1341- چرا برخی مسئولان سعی میکنند موضوع مسمومیتهای دانشآموزان را کماهمیت جلوه دهند؟ یا به مسائل روحی و روانی ربط دهند؟ این مسئله خیلی بغرنج است. (20/12)
1402- تنشزدایی در منطقه و جهان یکی از بهترین و اصولیترین کار دستگاه دیپلماسی است. باید روابط خود را با جهان بهبود ببخشیم تا تاثیرات مثبت آن را در کشور ببینیم. (20/12)
1515- آیا کسانی که به سفارت عربستان در چند سال پیش حمله کردند و این همه مشکل برای کشور و مسئولان ایجاد کردند امروز پاسخگو هستند؟(20/12)
1521- هرگونه توافقهای بیشتر و احیای توافق برجام هم به نفع کشور است و باعث کاهش مشکلات عدیده کشور میشود. این روشی است که بسیاری از کارشناسان از سالها قبل آن را توصیه کردند. (20/12)
1531-از سرگیری روابط ایران و عربستان و توافق حاص شده را به فال نیک میگیریم. امیدواریم شاهد بهبود روابط خود با دیگر کشورها باشیم. (20/12)
1545- هر چه توافقهای بیشتر در عرصه بینالملل داشته باشیم دوستان ما خوشحالتر و دشمنان ما خشمگینتر میشوند. (20/12)
1556- آقای گروسی رئیس آژانس بینالمللی هستهای گفته: در بالاترین سطوح تعهداتی از ایران به دست آوردیم. این حرف وی یعنی زمینه احیای توافق هستهای. (20/12)
1735- اگر توافق با عربستان در دولت آقای روحانی اتفاق افتاده بود حتی روزنامه کیهان معتقد بود در این توافق فقط امتیاز دادیم. اما با این توافقی که دولت رئیسی کرده است کیهان نوشته: فقط امتیاز گرفتیم! (20/12)
1803- کاش میشد این بساط مواد محترقه و آتشزای خطرناک از فرهنگ زیبا و جشن زیبای چهارشنبه سوری حذف میشد که آنقدر خطرآفرین نمیشد. (20/12)
1821- بالاخره پس از 7 سال با عربستان توافق کردیم که رابطه دو کشور برقرار شود. آیا امکان نداشت این اتفاقات خوب زودتر میافتاد؟ (20/12)
1845- آقای مهندس میرسلیم که در مورد فیلترینگ گفتند 100 درصد با آن موافقم و نظر مردم برای من مهم نیست نشان داد که تفکر امثال او اهمیتی برای نظر مردم قائل نیستند. (20/12)
1905- آقای علی مطهری نماینده سابق مجلس میگوید: توافق ایران و عربستان نشانه واقعبینی و دور شدن مسئولان از شعارهای احساسی است؟ (20/12)
1921- بیشک پس از احیای روابط با عربستان احیای توافق هستهای باید گام دیگر باشد. رفع تحریمها اتفاق بیفتد. بهبود رابطه با دیگر کشورها نیز شکل بگیرد. (20/12)
1931- امثال آقای میرسلیم که میگوید نظر مردم برای او مهم نیست باید بدانند که آنها هم برای مردم مهم نیستند و تفکرات آنان هم بین مردم جایی ندارد. (20/12)
1945- خواستم سوال کنم آیا کار ساماندهی زلزله زدگان خوی کاملا انجام شد؟ آیا زلزله زدگان در این منطقه سردسیر دچار کمبود امکانات نیستند؟ (20/12)
2011- آقای باهنر نایب رئیس سابق مجلس میگوید جدیدترین فتنهانگیزی دشمن، مسموم کردن دانشآموزان دختر است. با این حساب چرا برخی مسئولان آن را کماهمیت نشان میدهند؟ (20/12)
2015- آمریکا اعلام کرده بود منتظر گزارش سفر آقای گروسی رئیس آژانس به تهران هستیم. آقای گروسی هم گزارشهای مثبتی را از دیدار با مقامات ما اعلام کرد. باید دید آیا آنها دنبال مانعتراشی و بهانههای جدید هستند یا خیر؟ (20/12)
2021- تیم ملی جوانان ایران با باخت به تیم عراق یکبار دیگر از صعود به مرحله بعد و مسابقات جام جهانی بازمانده سریال شکستهای رده جوانان و امید ما تمامی ندارد. (20/12)
2041- بالاخره بنبست 7 ساله پایان یافت و روابط ایران و عربستان رو به بهبود میرود. این اتفاق باید زودترها هم میافتاد اما در هر صورت به فال نیک میگیریم. (20/12)
2112- بهبود روابط ایران و عربستان و در صورت احتمال احیای توافق برجامی پروژه کسانی که کشورمان را منزوی میخواهند شکست خواهد خورد. (20/12)
1201- یک نماینده مجلس میگوید حاکم بر معادن اجازه نظارت نمیدهد. این یعنی اینکه عدهای آنقدر قدرت دارند که اجازه نظارت نمیدهند؟ اینها از دولت قویترند؟
1210- توافق با عربستان خوب است تاثیر مثبت هم بر اقتصاد دارد اما مشکل اصلی ما باغرب و تحریمهاست. این مسائل باید حل شود تا بازار به آرامش کامل برسد.
1220- این کانال مالی اروپا به نام اینستکس چه خاصیتی داشت که حالا آن را تعطیل اعلام کردند. معلوم نشد آیا با این کانال مالی چقدر به دورزدن تحریمها کمک کرد؟
1225- چه با بهبود روابط با کشورهای دیگر چه روشهای مدیریتی مسئولان باید فکری برای اوضاع اقتصادی کشور کنند چون مردم در تنگنای معیشتی هستند.
1301- گوشت کیلویی 400 هزارتومان. آن وقت برخی آقایان مسئول میگویند زیر این نرخ برای تولیدکنندگان نمیارزد. پس حمایت از مصرفکننده چه شد؟
1410-درست است شب عیدی قیمت مرغ تا 66 یا 70 هزارتومان برسد؟ این چه وضع کنترل بر بازار است؟ فقط شعار و وعده تحویل مردم میدهند.
1425- این موضوع بلوکه کردن پول مردم به بهانه فروش خودرو کار درستی نیست. معلوم هم نیست چه خودرویی بدهند چه زمانی تحویل دهند. این روشهای پسندیدهای نیست که در پیش گرفتهاند.
1431- بانک مرکزی اعلام کرده کاهش قیمت دلار ادامه دارد اما چرا با کاهشی شدن دلار قیمت هیچ یک از اقلام کاهشی نمیشود؟
1445- یکی از وعدههایی که به مردم دادند و بیشتر به شوخی میخورد موضوع عرضه خودروهای اقتصادی به مردم بود. واقعا شعور مردم را به بازی گرفتند.
1503- خبرگزاریهای دولتی چه باشور و اشتیاق خبر میدهند که دلار به کانال 45هزارتومان بازگشت. انگار فتحالفتوح شده است؟
1610- سبد معیشت 17 میلیون و 800 هزارتومان اعلام شده آن وقت حداقل حقوق کارگران چند است؟ دخل و خرجها به هم نمیخورد. تنگنای معیشتی مردم را آزار میدهد.
1621- در بازار ازدحام جمعیت هم در این شب عیدی وجود دارد اما قدرت خرید مردم بسیار کاهش یافته و برخی حتی با دست خالی از بازار برمیگردند. قیمتها وحشتناک است.
1632- برخی سیاستگذاریهای دولت به قدری مشکلساز شده است که صدای مرکز پژوهشهای مجلس را هم درآورده و معتقدند دولت برخی بحرانها را تشدید میکند.
1645- عدالت اقتصادی چگونه برقرار میشود وقتی برخی طرحهای دولت تورمزاست؟ آنچه عمل میکنند با آنچه وعده میدهند همخوانی ندارد!
1701- دلمان را به کاهش چندهزارتومانی قیمت دلار خوش نکنیم. چون همه اقلام افزایش قیمت دارند خبری از کاهش قیمت مایحتاج مردم نیست.
1120- همان طور که رئیس سابق بانک مرکزی هم گفتند تفاهمات بینالمللی و تنشزدایی به تدریج آثار خود را بر کاهش انتظارات تورمی نشان میدهد. انصافا هم نمونهاش در همین یک روز اخیر پس از توافق با عربستان دیدیم که قیمت ارز و طلا کاهشی شد.
1125- با افزایش قیمت دلار همه اقلام افزایشی میشوند اما چرا با کاهش قیمت دلار نرخ اقلام دیگر همان طور ثابت میمانند؟ این چه معادله عجیبی در بازار است؟
1135- دلیل اینکه قرار است در ایام نوروز تحویل سوخت فقط با کارت سوخت شخصی باشد چیست؟ تکلیف کسانی که کارت سوخت شخصی ندارند چه میشود؟ آیا این طرح باعث سوءاستفاده برخی افراد برای فروش بنزین به قیمت بالاتر نمیشود؟
1142- من نمیدانم چرا مسئولان موقع بررسی دستمزد کارگران آنقدر دست و پایشان میلرزد. چقدر وسواس به خرج میدهند؟ شندرغاز میخواهند اضافه کنند این همه بررسی ندارد.
1152- بالاخره بگویند طرح کالابرگ الکترونیکی کاملا اجرا میشود یا اختیاری است؟ شاید همان طرح پرداخت یارانه نقدی بهتر باشد.
1011-فقط خبر یک توافق چقدر در بازار قیمتهای ارز و طلا تاثیر داشت. تا شنبه 20 اسفند قیمت دلار به 44 هزار تومان هم رسید. یعنی در واقع سالها قیمتهای کاذب را تحمل میکنیم. کاش توافقها زودتر صورت میگرفت.
1021- رئیس کانون صرافان میگوید: پس از توافق اخیر تقاضای خرید دلار تقریبا به صفر رسیده. با این حساب احتمالا شاهد افزایش بیشتر ریزش قیمتها خواهیم بود.
1035- وقتی سیگنالهای مثبت خارجی آنقدر در بازار ما تأثیر مثبت دارد پس نمیتوان اقتصاد ما به مسائل خارجی ربطی ندارد.
1102- با توجه به کاهش 30 درصدی نرخ دلار چرا نرخ ارز در مرکز مبادله و بازار متشکل همان 42 هزارتومان مانده است؟ آن هم باید کاهشی شود.
1110- چرا نمایندگان دولت با نمایندگان کارگران بر سر میزان معیشت کارگران توافق نکردند؟ اوضاع معیشت کارگران واقعا دردناک است.
1935- رهبر طالبان در سخنانی عجیب و نگرانکننده گفته جنگجویان طالبان زره بر تن کنند آنها به دیگر نقاط جهان اعزام خواهم کرد. این حرفها برای صلح جهانی تهدیدآمیز است. (20/12)
1945- یک مقام آمریکایی اعتراف کرده: تعجبآور نیست اگر خبر بعدی از سرگیری مذاکرات برجام باشد. به نظر زمزمههایی برای احیای مذاکرات به گوش میرسد. در کل هرچه باشد خیر باشد. (20/12)
1957- درحالی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته طرحهایی درحال اجرا دارند که باعث کاهش ترافیک و استفاده کمتر از خودرو میشود ما در کشورمان برای کاهش ترافیک چه کردهایم؟ (20/12)
2012- با توجه به اینکه میزان حجم سدهای آب کشور پس از بارشهای اخیر 50 درصد رسیده تا حدود زیادی نگرانی از کمبود آب برطرف شده و امیدواریم خبرهایی مثل موضوع جیرهبندی آب در تابستان دیگر مطرح نشود. (21/12)
2021- یک نماینده مجلس میگوید تمام عوامل پشت پرده مسمومیت دانشآموزان دستگیر شدهاند. با این حساب دیگر نباید شاهد اتفاقات اینچنینی و مسمومیت دانشآموزان باشیم. (21/12)
2025- فشارهای زندگی، استرسها و نگرانیها باعث شده که حتی نسل جوان هم دچار بیماریهای زمینهای مثل ناراحتی قلبی و حتی دچار سکته قلبی شوند. این موضوع را بارها کارشناسان هشدار دادند. (21/12)
2031- عضو کمیسیون امنیت مجلس در مورد مسمومیت دانشآموزان گفته: عوامل دستگیر شده اعتراف کردند از خارج هدایت میشدند. (21/12)
2041- ظاهرا روند فوتیهای کرونایی تا حدودی افزایشی شده. بهتر است مردم باز مراقب باشند غافلگیر نشویم شاید پیکی که در زمستان احتمال میرفت در بهار اتفاق بیفتد. رسانهها اطلاعرسانی برای رعایت پروتکل را در دستور کار خود قرار دهند. (21/12)
2102- در خبری آمده بود که یک زن در متروی کرج خودکشی کرده که البته این خودکشی نافرجام بوده. اما چرا باید شخصی آنقدر دچار مشکلات خاصی بشود که دست به خودکشی بزند؟ (21/12)
1805- مسئولان جزئیات بخشهایی که در آن پیشرفت داشته باشیم را مطرح کنند برای مردم باز کنند اما بخشهایی هم که نه پیشرفت داشته بلکه دچار مشکل شدهاند هم باید اطلاعرسانی کنند. (21/12)
1821- آقای ضرغامی وزیر میراث فرهنگی! شما گاهی خیلی ژست یک آدم نوگرا و تحولخواه را به خود میگیرید اما گاهی حس میشود بیشتر این ژستها جنبه تبلیغی و به خاطر انتخابات آینده باشد. (21/12)
1920- وقتی نسل جوان ما دچار تحولات عمیق فرهنگی شدهاند اندیشههای متفاوت دارند برای تعامل با این نسل هم باید سیاستگذاریهای جدیدی از سوی مسئولان تدوین شود. (21/12)
1421- در حد امکان توافق شود سفارتخانههای ایران و عربستان زودتر از 2 ماه بازگشایی شوند چون در این مدت ممکن است دشمنان توطئهای بر سر راه بازگشایی سفارتها انجام دهند. (21/12)
1431- حتی نتانیاهو نخستوزیر رژیم جعلی اسرائیل هم اعتراف کرد موضع آمریکا و اروپا نسبت به ایران تغییر کرده. این موضوع قطعا خشم دشمنان را برمیانگیزد و حالا خشمگین هستند. (21/12)
1445- جز یکی دو تا سریال که تلویزیون پخش شد بیشتر سریالهای پخش شده از شبکههای مختلف چندان مورد اقبال عمومی قرار نگرفته. رسانه ملی چرا به سلیقه مخاطبان اهمیت نمیدهد؟ (21/12)
1320- زمانی با وعدههای مسئولان قرار بود کودکان کار در خیابانها جمعآوری و ساماندهی شوند. اما این وعده هم در حد همان وعده و شعار باقی مانده. چهارراهها پر است از کودکان خیابانی و کودکان کار. (21/12)
1345- به نظر من اگر آقای مهندس میرسلیم گفتند نظر مردم برای من مهم نیست حداقل صادقانه حرف خود را زده است. واقعیت را گفته و ریا نکرده. این حداقل یک حسن است! (21/12)
1357- برخی از سریالهای شبکه خانگی جذابیتهایی دارند اما سوژههای تکراری دارند خیلی تلخ هستند. بنیانهای روابط خانوادگی را خیلی لرزان نشان میدهند باورها و ارزشها در این فیلمها خیلی کمرنگ است. (21/12)
1405- آشتی ایران و عربستان بسیاری از معادلات منطقهای و جهانی را به هم ریخت اماهرچه که هست به نفع کشورمان و منافع کشور است. (21/12)
1201- آیا در جریان توافق ایران با عربستان به میانجیگری چین افرادی از دستگاه دیپلماسی حضور داشتند؟ (21/12)
1221- برخی مسئولان سابق یا کارشناسان معتقدند توافق با عربستان هموارکننده احیای توافق برجام خواهد بود. امید که چنین شود. (21/12)
1231- یکی از رهبران طالبان گفته طالبان آماده جنگ با برخی کشورها میشود. این سخن عجیب و نگرانکننده است با کدام کشورها میخواهند جنگ کنند؟ آشوبهای جهانی کم است طالبان هم به آن دامن میزنند. (21/12)
1245- چرا عراق و عمان نتوانستند بین ایران و عربستان میانجیگری کنند آخر دولت چین به عنوان میانجی این نقش مهم را بازی کرد. قطعا این کار برای چین یک اعتبار بزرگ بینالمللی جدید ایجاد خواهد کرد. شاید هم یک نوع رجزخوانی در مقابل غرب و آمریکا بود. (21/12)
1110- بیش از نیمی از افراد شاغل و فعال در جامعه ایران بانوان هستند. آن وقت دشمنان القا میکنند زنان در ایران حق کار و فعالیت ندارند. کشور ما را با افغانستان و طالبان اشتباه نگیرند. اینجا هیچ زنی محدودیتی برای فعالیت ندارند. (21/12)
1121- چرا سانچر مربی خارجی رفتن به اکوادور را نسبت به آمدن به ایران ترجیح داد؟ مشکل بر سر مسائل مالی یا شرط و شروط دیگر بوده؟ (21/12)
1145- خیلی جالب است یک نماینده مجلس میگوید مسئولان آمار دقیقی از کمبود داروها ندارند! واقعا اگر چنین باشد تأسفآور است. (21/12)
1856- بدون شک توافق با عربستان باعث خروج از بنبست و برخی بحرانها خواهد بود. این موضوع درهر صورت دارای بار مثبت فراوانی خواهد بود. (21/12)
1012- استاندار تهران میگویند برای بارور کردن جمعیت برنامه داشته باشیم. خب چه برنامههایی دارند که عملی و قابلیت اجرایی داشته باشد؟ مهمترین مشکل عدم تمایل برخی خانوادهها به فرزندآوری است. (21/12)
1021- در مورد توافق با عربستان اگرچه خیلی دیر انجام شد اما جلوی ضرر را از هرکجا بگیریم نفع است. امید که شاهد تحولات مثبت و خوبی در این مورد باشیم. (21/12)
1051- موضوع فرونشست زمین برخی استانها حتی استان تهران را تهدید میکند تا قبل از وقوع حادثه و فاجعه باید یک فکر اساسی بشود. کارشناسان بیشتر در این مورد هشداردهند. شهرداریها هم فعالتر از قبل باید پیگیر شوند. (21/12)
1503- بدون احیای برجام و رفع تحریمها که اوضاع اقتصاد کشور و مردم بهتر نشد. امیدواریم این توافق نهایی شود و شرایط بهتری برای مردم رقم بخورد.
1521- قیمت حبوبات همین طور در حال افزایشی است. درحالی که بیشتر توجهات به موضوع دلار و قیمت آن است وضعیت حبوبات شرایط بغرنجی دارد مردم قدرت خرید نخود و لوبیا هم نباید داشته باشند؟
1531- آیا با کاهش قیمت دلار و ریزش بهای آن این به ضرر بازار بورس خواهد بود؟ چرا برخی ریزش قیمتهای دلار را ضرر به بازار بورس میدانند؟ نمیشود که دلار دائم درحال افزایشی باشد. اقتصاد کشور لطمه میخورد.
1545- امیدواریم عمرمان به دنیا باشد شاهد باشیم شرایط اقتصادی بهتر شود ارزش پول ملی به جایگاه اصلی خود برگردد و قدرت خرید مردم افزایش یابد.
1550- آقایان مسئول خصوصا در بخشهای اقتصادی اگر به خاطر برخی مسائل سیاسی قیمت برخی اقلام مثل دلار و غیره کاهش یابد برای مردم خوشایند است اما هیچگاه فراموش نمیکنند قیمتها با کنترل و نظارت بر بازار کاهشی یا کنترل شد!
1601- متاسفانه تعداد کارتنخوابها و گونیجمعکنها و کودکان کار رو به افزایش است. این شخصیت اجتماعی یک جامعه را زیرسوال میبرد. شهرهایی با این همه افراد بیبضاعت نمره منفی برای مدیران شهری و مسئولان بالاتر است.
1631- در جامعهای که افراد آن حتی در صورت داشتن شغل از درآمد کافی برخوردار نیستند در تأمین نیاز زندگی مشکل دارند چگونه میتوان آنها را تشویق به فرزندآوری کرد؟
1701- آیا میتوان امیدوار بود در صورت حل شدن برخی مسائل سیاسی حتی احیای توافق برجام مردم ما شرایط زندگی بهتری تجربه کنند؟ آیا به یک زندگی عادی و رفاه نسبی دست پیدا میکنند؟
1721- بسیاری از جوانان حتی قدرت ازدواج ندارند. در تأمین هزینههای آن عاجزند در این شرایط چگونه میتوان امید به فرزندآوری هم داشت؟ کار از ریشه مشکل دارد.
1731- روزهای آخر سال شاهد افزایش قیمتها و فشارهای بیشتر هستیم. دلالان و سودجویان بدجوری نفوذ کردند. اینها چه برای مردم چه دولت مشکل ساز شدهاند اما در درجه اول انتقادها به نظارتهاست.
1745- بسیاری از مستمریبگیران آموزش و پرورش یا کارگران تأمین اجتماعی نسبت به شرایط خود معترض هستند تقاضای یاری از مسئولان دارند اما چه پاسخی به آنها داده شده؟
2220- حیرتانگیز است که آپارتمانهای حتی زیر 50 متر در تهران قیمتهای عجیب و غریب وحشتناک پیدا کردند. این افزایشهای افسارگسیخته یک فاجعه برای مسکن است.
2205- آقای میرتاجالدینی گفته بودند همه عوامل مسمومیت دانشآموزان دستگیر شدند. فردای آن اعلام شده این خبر تکذیب شد. یعنی همه عوامل دستگیر نشدند. (22/12)
2215- یک استاد سابق دانشگاه میگوید: در یک دانشکده دانشگاه تهران از 70 استاد 30 نفر مهاجرت کردند و تعدادی هم درصدد مهاجرت هستند. به نظر این آمارها نگرانکننده است. (22/12)
2025- امیدواریم این خبر مجوز آمریکا برای آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران در بانکهای عراق مثل سریهای قبل نباشد و واقعا این پولها آزاد شوند. اما آیا به دلار آنها را برمیگردانند یا دینار و درهم؟ (22/12)
2030- وقتی گفته میشود در برخی جاها واگذاری خودرو به شرکتها بدون ضابطه بوده. یعنی در واقع با رانت و انحصار و پارتیبازی بوده که چیز عجیبی نیست! (22/12)
2041- کاری نداریم قیمت دلار و طلا مقداری کاهشی شده اما گرانیها کمر مردم را شکسته. نه قیمتها کنترل میشوند نه کاهشی میشوند. این وضع قابل تحمل نیست. (22/12)
2057- وضعیت گرانیها به قدری وحشتناک شده که این میزان افزایش حقوقهای که در نظر گرفتند دردی از مردم دوا نمیکند. بهترین کار کاهش و کنترل قیمتها بود که متأسفانه دولتها قادر به انجام این مهم نبودند. (22/12)
1903- موضوع مسمومیتهای دانشآموزان در مدارس بالاخره پایان مییابد اما چیزی که مهم است این است که عواملی درکار بودند که آنقدر مردم را دچار اضطراب و نگرانی کردند؟ (22/12)
1921- بسیاری از کارشناسان امور بینالملل از توافق با عربستان استقبال کردند و آن را نتیجه بازگشت به اعتدال و درایت قلمداد کردند. (22/12)
1941- گاهی این گلایه از سوی برخی افراد مطرح است که مسئولان چندان به افکار عمومی و مطالبات مردم توجه نمیکنند. متاسفانه عدهای افراد هستند که جز نظر خودشان به نظرات دیگران توجهی ندارند. مثل آقای میرسلیم که میگوید نظر مردم برای من مهم نیست. (22/12)
1957- اگر از نخبگان داخل کشور استفاده نشود اینها مهاجرت میکنند همین به کشور لطمه میزند. باید نخبگان را در پست و مقامها راه داد و از نبوغ آنها استفاده کرد. (22/12)
2011- آقای قلعهنوعی! ریسک بزرگی کردی سرمربی تیم ملی فوتبال شدی؟ امیدوارم موفق باشید و باعث شادی مردم شوید. (22/12)
1821- سخنگوی وزارت خارجه با توجه به میانجیگری چین در توافق ایران و عربستان میگوید: چین حسن نیت خود را به ما نشان داد. حرف ایشان درست؛ اما چینیها دنبال منافعی در این زمینه هستند. (22/12)
1832- چند باری در مترو برخی قطارها دچار مشکلاتی شدند و مردم در واگنها حبس شوند این بسیار باعث رعب و وحشت مردم میشود. بروز هرگونه اختلال در ایستگاههای مترو بسیار مشکلساز است. مسئولان مترو نگذارند چنین اختلالهایی تکرار شود. (22/12)
1845- آقای قلعهنوعی سرمربی گلگهر سیرجان قبلا پیشنهاد سرمربی گری تیم ملی را نپذیرفتند اما پس از مدتی آن را قبول کردند که مشخص نیست چه شد که نظرشان عوض شد؟ اما کار خیلی سختی پیش رو دارند. (22/12)
1856- توجه مسئولان به افکار عمومی و سلیقه مردم یک ضرورت است. اگر به این نکته توجه شود بسیاری از مشکلات جامعه قطعا حل میشود. جامعه هم شرایط بهتری را تجربه میکند. (22/12)
1621- با وجود اینکه وزیر امور خارجه کشورمان از توافق با آمریکا برای تبادل زندانیان خبر داده بود اما آمریکاییها که رفتار ضد و نقیضی دارند این خبر را تکذیب کردند. (22/12)
1631- این یک واقعیت است که بسیاری از نخبگان جامعه خانهنشین شدند اما یکسری افراد با لابی و رانت بر مسند و مقام نشستند که توانایی بالایی هم ندارند. نتیجهاش هم در مشکلات کشور مشخص است! (22/12)
1701- برای زورگیران خشنی که باعث آزاد و اذیت و رعب و وحشت مردم میشوند باید سنگینترین مجازاتها را در نظر بگیرند. (22/12)
1321- توافق ایران با عربستان نشان داد که دیپلماسی بهترین راه و راهکار برای حل مسائل است. عقلانیت و تدبیر میتواند گرهگشای امور باشد. (22/12)
1402- آنهایی که به اصلاحاتیها کنایه میزنند که مذاکره را یاد بگیرید، یادشان رفته که قویترین دیپلماسی ما در دوره اصلاحات یا آقای حسن روحانی بوده. یادشان رفته سر راه مذاکرهکنندگان در دولت دیگر چه موانعی ایجاد میکردند. (22/12)
1441- فیلمهایی از صحنههای نبرد جنگ روسیه و اوکراین پخش میشود که نشان میدهد چقدر این جنگ ویرانکننده وحشتناک است. این یک فاجعه جهانی است و متاسفانه هنوز اقدامی برای پایان آن شکل نگرفته. (22/12)
1210- نمیدانم منظور چین از اینکه اعلام کرده هیچ انگیزه پنهانی برای میانجیگری میان ایران و عربستان نداریم چیست؟ مهم این است هرچه هست خیر است. (22/12)
1225- بعد از توافق با عربستان برخی کارشناسان معتقدند گام بعدی باید احیای توافق برجام باشد تا همه چیز بر مدار اعتدال قرار گیرد. (22/12)
1301- توافق ایران و عربستان نشانه بارزی از پیروزی تدبیر بود. (22/12)
1015- بعد از موضوع توافق ایران و عربستان ظاهرا با آمریکا بر سر موضوع تبادل زندانیان هم توافق شده و توافق برجامی هم احیای اتفاق بیفتد. (22/12)
1025- زمان دولت روحانی هم میشد تنشهای با عربستان را کاهش داد توافقهایی کرد و یکسری مسائل را همان موقع حل میکردند. اما چنین نشد. هرچند دولت روحانی خیلی تلاش کرد. (22/12)
1051- روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی نوشته جریانهایی که خود بانی قطع رابطه با عربستان بودند حالا که رابطه برقرار شده آن را به عنوان یک ابتکار به رخ این و آن میکشند! (22/12)
1105- خدا لعنت کند هر کسی را که مواد محترقه و آتشزا را وارد مراسم زیبای چهارشنبه سوری کرد و این جشن زیبا را خطرآفرین کرده. (22/12)
1120- آیا قرار است تا ابد فیلترینگ ادامه یابد؟ مگه قرار نبود پس از مدتی فیلترینگ لغو شود پس چه شد؟ این موضوع به کسب و کارها هم لطمه میزند.
1131- جالب است یک نماینده مجلس میگوید اگر همه چیز به خوبی پیش برود باز هم سال آینده احتمالا تورم بالایی داشته باشیم. خبر خوشی به مردم میدهند.
1145- انصافا خودروسازان با این موضوع قرعهکشی چه بازارگرمیهایی برای خود میکنند و چه سازهایی که برای مشتریان میزنند. مصرفکننده را تشنه نگه میدارند.
1201- راهحل کنترل قیمتها بدون نظارت و شفافسازیها امکانپذیر نیست. بدون نظارت دقیق و شفافسازی بازار همان طور آشفته بازار خواهد ماند.
1502- این سوال مطرح است که وعده ساخت 4 میلیون مسکن در 4 سال که به نظر به جایی نرسید، اما آیا قرار است چینیها ساخت این پروژه را در اختیار بگیرند؟
1521- صددرصد با توافق ایران و عربستان آثار مثبت اقتصادی برای کشور خواهد داشت و زمینههای بهرهوری اقتصادی که سالها بود بلااستفاده مانده بود مهیا میشود.پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-7 1321- افزایش 45 درصدی نرخ کرایه تاکسی در برخی ساعات که از سوی شورای شهر تصویب شده در واقع افزایش 50 درصدی است. این خیلی نرخ کرایهها را بالا میبرد. بهتر بود حداکثر 15 تا 20 درصد افزایش یابد.
1341- یک اقتصاددان میگوید شایعه کردند دلار 80 هزار تومان میشود تا مردم پولشان را وارد بازار کنند. واقعا عجب چیزهای حیرتانگیزی میشنویم.
1401- حالا پس از گرانی همه اقلام مجددا به سراغ نان و افزایش قیمت آن به اسم سهمیهبندی میروند. واقعا مردم چقدر باید تاوان بدهند؟
1657- آیا آزادی 500 میلیون دلار از طلب 18 میلیارد دلاری یک دستاورد است؟ این تیتر یکی از رسانهها بود. واقعا این سوال وجود ندارد. اما امیدواریم کل پولهای بلوکه شده آزاد شوند.
1705- واقعا با این همه مشکلات زندگی بسیاری از مردم ماندهاند چه کنند؟ یک جور بلاتکلیفی و سردرگمی وجود دارد. مردم امور خود را به سختی میگذرانند.
1721- چند حادثهای که در متروی تهران اتفاق افتاد حتی آتشسوزی یک خط مترو به سمت تجریش واقعا باعث نگرانی و تشویش مردم شده است. این اتفاقات نباید تکرار شود. مترو به لحاظ اقتصادی ارزانترین وسیله نقلیه برای مردم است نباید مردم برای استفاده از آن دچار دلهره و اضطراب بشوند.
1735- این همه دچار بحرانهای اقتصادی و مالی شدیم تاکنون حتی یک مدیر از مردم عذرخواهی نکرده، استعفا نداده. واقعا غمانگیز است.
1941- واقعا نمیدانیم آمارهایی که در مورد رشد اقتصادی میدهند چقدر دقیق و کارشناسی است؟ برخی کارشناسان که نظر مخالف این آمارهای دولتی دارند.
1957- نوسانات قیمت دلار و طلا و سکه بدترین و بیشترین ضربه را به بازار و اقتصاد میزند. بسیاری از کسبه دچار سرگیجه شدهاند که با این وضع چه کنند؟
2012- این درست نیست که سبد معیشت یک کارگر 17 یا 18 میلیون تعیین شود آنقدر 7 میلیون حقوق بگیرد. این آدم چگونه امور خود را بگذراند؟
2021- نوید میدهند سال آینده خودرو 30 تا 70 درصد افزایش قیمت کارخانهای دارد؟ خبر خوش به مردم میدهند؟
1531- وقتی نرخ سبد معیشت را 18 میلیون اعلام میکنند کسی که حقوق یک سوم این میزان را دارد چه کند؟ باید با باد هوا زندگی کند؟
1545- آقای جهانگیری معاون دولت قبل میگوید با خروج ترامپ از برجام چینیها بلافاصله قراردادها را متوقف کردند!
1602- چرا این روزها در مورد موضوع توافق ایران آمریکا بر سر تبادل زندانیان حرفهای متناقضی و بگومگوهای بینالمللی پیش آمده؟ آمریکاییها ادعا کردند ما چنین توافقی نکردیم. موضوع پولهای بلوکه شده هم که همه آزاد نشدند؟
1621- اگر چند شوک دیگر مثل توافق با عربستان به بازار ارز وارد شود میتوان امیدوار بود دلار به کانال حتی زیر 30 هزارتومان برگردد. یکی دو تا شوک خوب لازم دارد!
1641- فروشگاههای زنجیرهای زمانی خصوصا که تخفیف میزدند مملو از مشتری بودند حالا به خاطر کاهش قدرت خرید مردم تا حدود زیادی مشتریان خود را از دست دادند.
2010- موضوع مسمومیتهای دانشآموزان در مدارس هم به یک بهانه برای رسانههای غربی و مقامات آنها تبدیل شده که دنبال حاشیهسازی باشند. البته دست اینها برای ما رو شده! (19/12)
2015- از استقرار گشتهای ویژه و تخصصی ثابت و سیار در اطراف مدارس تقدیر و تشکر میکنیم قطعا این کار باعث ایجاد آرامش در خانوادهها و دانش آموزان میشود. (19/12)
2025- خبر توافق ایران و عربستان با میانجیگری چینیها خبر جالبی بود. متمایل شدن عربستان از آمریکا به سمت چین هم جالب است! (19/12)
2032- آمریکاییها در حالی که از گزینههای دیپلماسی برابر ایران دم میزنند مجددا اعمال تحریمهای جدید کردند.
8 فرد و سه نهاد را تحریم کردند. این با شعار دیپلماسی جور درنمیآید. (19/12)
2042- اینکه برخی افراد مثل آقای میرسلیم اعلام کنند نظر مردم برایشان مهم نیست چیز عجیبی نیست. چون عملکردها و رفتارهای برخی افراد نشان داده به نظر مردم اهمیتی نمیدهند. (19/12)
2052- نیروهای طالبان در افغانستان در اقدامی عجیب دستور دادند روی سر مانکنها با پلاستیک پوشانیده شود. واقعا این رفتارها حیرتانگیز است. (19/12)
2130- نتانیاهو نخستوزیر رژیم جعلی اسرائیل در ادعایی گستاخانه گفته: باید تحریم قانعکننده و حمله نظامی علیه ایران انجام داد. لعنت و مرگ بر اسرائیل که دنبال جنگ است. (19/12)
2141- شاید بهتر باشد دولت محترم چندان زیرسایه برخی افراد جبهه پایداری حرکت نکند. روشهای اینها باری از دوش دولت برنمیدارد و بر بار مشکلات اضافه میکند. اینها امتحان پس دادهاند! (19/12)
2215- سالها مسئولان با برخی روشهای تکراری عمل کردند و نتیجه چندان جالبی هم برای مردم رقم نخورد. بهتر نیست در سیستم مدیریتها یک تغییرات عمیق شکل بگیرد تا امور مردم و کشور اصلاح شود؟ (19/12)
2221- برخی اساتید محترم و عزیزان بزرگوار که تریبونهایی در اختیار دارند به گونهای صحبت کنند که مردم فکر کنند آنها با مشکلات مردم و نظر مردم بیگانه نیستند! (19/12)
1705- ظاهرا توافقاتی در پکن بین مقامات ایرانی و عربستانی صورت گرفته و قرار است سفارتخانهها بازگشایی شوند. امیدواریم که چنین شود این میتواند خبری بسیار مثبت برای کشورمان باشد. (19/12)
1721- آقای علمالهدی امام جمعه مشهد گفتند: از مشکلات فرهنگی و اجتماعی گرفته تا مسائل اقتصادی و ... همه برخاسته از فتنه و توطئه دشمن است. واقعا ای لعنت بر این دشمن. (19/12)
1735- اختلالات ایجاد شده در اینترنت و کندی سرعت آن واقعا کلافهکننده شده. بسیاری از سرورها و برنامهها دچار مشکل میشوند و کار مردم به هم می ریزد. وزیر ارتباطات چه میکند؟ (19/12)
1801- نماینده چابهار در مجلس در سخنانی قابل توجه گفتهاند اشتباه بزرگ تیم دیپلماسی این بوده که تخممرغهای خود را در سبد شرق میگذارد! سخنان قابل تأملی است. (19/12)
1220- همین الان هم که سرمربی تیم ملی فوتبال انتخاب شود خدا میداند آیا در این فرصت اندک میتواند یک تیم خوب و قدر برای مسابقات جام ملتها آماده کند یا خیر؟ البته امیدواریم که چنین بشود. (19/12)
1241- امثال آقای میرسلیم که نظر مردم برایشان مهم نیست خودشان هم میدانند که امثال او و تفکر آنها هم برای مردم مهم نیست و به سخنان وی توجهی
ندارند. (19/12)
1345- در فصل سرما و بارشها خساراتزیادی به مردم و خودروها وارد شد. سقوط برخی اشیاء روی زمین خیابانها شکستن شاخه درختان و افتادن روی خودروها خیلی برای مردم دردسرساز شد. گرچه شهرداری شاخههای بسیاری از درختان را هم بریده بود اما باز مشکلاتی ایجاد شد. (19/12)
1402-آمریکاییها درحالی از دیپلماسی با ایران دم میزنند که اعمال ضدایرانی بسیاری مرتکب شدهاند از اعمال تحریمها جدید گرفته تا برخی تحرکات آنها در منطقه. (19/12)
1121- یکی از مشکلات کشور آدمهای امثال آقای مهندس میرسلیم هستند و تفکرات عجیب امثال او. چراکه وی میگوید من کاری به نظر مردم ندارم. من صددرصد فیلترینگ را تائید میکنم. ایشان و امثال وی هیچگاه تفکر مردم برای آنها مهم نبوده. (19/12)
1131- عاملین مسمومیتهای دانش آموزان هرکه هستند امیدواریم زودتر مشخص شوند به سزای اعمال ننگین خود هم برسند. (19/12)
1145- برخیها چقدر دنبال دشمنی و تخریب هستند. مثلا خانم خزعلی معاون رئیسجمهور چندی پیش سخنانی ایراد کردند که روی سخنان وی ترجمه انگلیسی گذاشته شده بود. آن وقت برخیها شایعه کردند وی لبخوانی کرده. واقعا این تخریبها چه سودی برای اینها دارد؟ (19/12)
1201- مشاور هیئت مذاکرهکننده ایران آقای مرندی میگویند ماههاست که متن نهایی مورد تایید ایران و اروپا آماده است. مشکل درون آمریکاست. واقعا حیف که توافق نهایی نشد. (19/12)
0921- درگذشت مرحوم آقای حسن غفوری فرد را به خانواده ایشان تسلیت عرض میکنیم. وی از افراد محترم و از مسئولان شاخص کشور بود که در مسائل مختلف بسیار اهل اعتدال و میانهروی بود. روحش شاد. (19/12)
1012- آقای مهندس میرسلیم خیلی علاقه دارد سلیقههای خود را به مردم تحمیل کند. ایشان نباید به جای مردم تصمیم بگیرد. چرا میگوید من صددرصد فیلترینگ را تائید میکنم؟ (19/12)پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-71556- حالا به اسم باز کردن حساب وکالتی در بانکها برای خرید خودرو چه پولهایی از مردم بلوکه میکنند و چه بهرهوریهایی نصیب بعضیها میشود؟ عجب بازاری برای خود درست کردند؟
1721- رئیس کانون انجمنهای کارگری میگوید: افزایش 100 درصدی حقوق هم پاسخگوی معیشت کارگران نیست. تورم چه به روز ما آورده که افزایش حقوق هم کارساز نیست.
1731- التهاب بازار دلار و طلا پس از توافق ایران با عربستان تا حدود زیادی فروکش کرد قیمتها ریزشی شد اما در هیچیک از اقلام در بازار شاهد کاهش قیمت نیستیم. دلیل چیست؟
1757- در شرایط فعلی که قیمت دلار کاهشی شده کمتر کسی تمایل به خرید دلار دارد همین باعث میشود بازار به آرامش برسد اما نباید بازار هم دچار رکود شود. این هم خوب نیست.
1801- واقعا قیمت فعلی گوشت بسیار وحشتناک بالارفته. مسئولان به هر طریقی چه واردات یا افزایش تولید، فکری برای کاهش قیمت این محصول ضروری مردم بکنند.
2110- بالاخره مشخص نشد در جریان طرح مولدسازی آیا دولت اقدام به مدرسه فروشی هم کرده یا خیر؟ ضد و نقیضهایی در این مورد وجود دارد.
2115- آیا صحت دارد به خاطر انتقادات اتاق بازرگانی بر دولت دخالتهایی از سوی دولت در انتخابات اتاق بازرگانی صورت گرفته؟
2121- وقتی دولت هزینههای خود را در بودجه 40 درصد افزایش داده این یعنی تورم در سال بعد افزایشی میشود و قطعا سفرههای مردم هم کوچیکتر میشود.
2130- با کاهش قدرت خرید مردم به خاطر تورم و گرانی بسیاری از کسبه و اصناف هم سرمایهشان در معرض تهدید قرار میگیرد. همان طور که برخی تالارداران تعطیل شدند.
2142- خبرگزاری دولت میگوید دلار 30 هزارتومان میشود. خب بشود حتی پایینتر بیاید چرا نرخ اقلام دیگر پایین نمیآید؟ انگار کاهش نرخ دلار هم تاثیری در کاهش گرانیها ندارد.
2031- خدا رو شکر بعد از این همه خبرهای بد که شنیدیم و روحیه خوبی نداریم وزارت بهداشت جهانی اعلام کرده انتهای سال 2023 پایان همهگیری کروناست. این تنها خبر خوبی بود که شنیدیم! (23/12)
2045- کشور بحرین پس از سالها سردی در روابط با ایران اعلام کرده آماده بهبود مناسبات دوجانبه هستیم. امیدواریم که مناسبات بینالمللی ما همهرقم بهبود یابد. (23/12)
2102- ما مردم خواستار تعامل کشورمان با جهان هستیم از این رو توافق با عربستان برای ما بسیار دلگرمکننده بود. (23/12)
1841- آیا طرحهایی مثل شناسایی زنان بدون حجاب در معابر عمومی از طریق دوربین چقدر قابلیت اجرایی دارد و موفق میتواند باشد؟ (23/12)
1901- کشور ما همیشه از افراد خودسر و جناح تندرو لطمه خورده. سالها قطع روابط ما با عربستان هم به خاطر همین جناح تندرو بوده. (23/12)
1915- از ماجرای احیای از سرگیری مذاکرات ایران و بحرین حمایت میکنیم اینگونه حرکات ما را از تنشهای سیاسی و بینالمللی دور میکند. (23/12)
1925- طبق گزارش آتشنشانی هنوز چهارشنبه سوری شروع نشده بود 19 نفر فوتی داشتهایم. کاش میشد جلوی فروش لوازم آتشزا را گرفت. (23/12)
1745- دولت محترم توجه کند وقتی توافق با عربستان آثار مثبتی در همه زمینهها ایجاد میکند سعی کند با دیپلماسی قویتر همه امورات را به پیش ببرد تا شاهد آثار مثبت بیشتر در کشور باشیم. (23/12)
1751- چرا در تلویزیون دیگر خبری از سریالهای خانوادگی نیست؟ برخی سوژهها تکراری شده، سریالهای طنز دیگر نیست. چرا آنقدر این رسانه بیرمق شده؟ (23/12)
1802- یکی از دستاوردهای بزرگ توافق با عربستان و آژانس بینالمللی این بود که مانع صدور قطعنامه در شورای حکام شد. (23/12)
1821- آیا بزودی شاهد این خواهیم بود به جز پروازهای ایام حج پروازهای دیگر هم به عربستان از سرگرفته شود؟ حتما بعد از توافق این پروازها راه میافتند. (23/12)
1831- سخنگوی دولت چه جالب گفتند: قبلا اشتباهاتی در سیاست خارجیمان داشتیم که باید تصحیح میشد! با هر انگیزهای که گفتند خیلی جالب گفتند! (23/12)
1420- یک نماینده مجلس میگوید بعضیها هر اعتراضی را اغتشاش میدانند. از اعتراضات مسالمتآمیز نترسیم. (23/12)
1431- کسانی که به سفارت عربستان در 7 سال پیش حمله بردند و مشکلات فراوان برای کشور درست کردند نباید پاسخگو باشند؟ (23/12)
1503- نماینده تبریز گفته است مجوز مجموعههایی که حجاب را رعایت نمیکنند لغو شود. اشکال این طرح این است که گاهی افراد بیحجاب وارد یک فروشگاه یا مجموعه میشوند حتما به توصیه مسئولان فروشگاه هم توجه نمیکنند آیا چوب آن را مسئول فروشگاه باید بخورد؟ (23/12)
1521- تعجبآور است که برخی افراد همچنان به بهانههایی دنبال تخریب آقای ظریف وزیر سابق امور خارجه هستند. اما نمیدانند آقای ظریف تخریب شدنی نیست و فردی بسیار محبوب است. (23/12)
1115- از اورژانس تهران به خاطر آمادهباش دو شب چهارشنبه سوری تشکر میکنیم. متاسفانه بیمبالاتی عدهای و استفاده از مواد آتشزا مردم و نیروهای اورژانس را هم به دردسر انداخته. (23/12)
1125- اگر شهرداری پل حافظ را در ایام نوروز که تعطیل است جمع نکند چه زمانی میخواهد این کار را بکند. غیر از زمان تعطیلات اقدام به جمعآوری این پل برای تردد مردم مشکل ساز میشود. (23/12)
1131- حق این بود که آموزش و پرورش چنان در مورد رتبهبندی معلمان کارشناسی لازم را انجام میداد که آنقدر باعث اعتراض معلمان نشود. (23/12)
1141- سرمربیهای خارجی در فوتبال ما معمولا استقلال عمل بیشتری دارند منتقدین هم کمتر سر به سر آنها میگذارند اما وقتی سرمربی تیم ملی فوتبال یک ایرانی باشد باید آماده موج انتقادات هم باشد. (23/12)
0945- گاهی زمزمههایی به گوش میرسد که عدهای از آدمهای تندرو مخالف احیای هرگونه توافقی هستند و سعی میکنند دولت را در منگنه و فشار قرار دهند. دولت باید فکر مردم و منافع کشور باشد و به این افراد توجهی نکند. (23/12)
1021- خوبی توافق ما با عربستان این بود که باعث ناراحتی دشمنانی چون اسرائیل غاصب شد. آنها تنشزدایی در منطقه را برنمیتابند. (23/12)
1041- یک نماینده مجلس میگوید جامعه متدین منتظر اقدام عملیاتی درباره حجاب است. حتما باید منتظر طرحهای نوین و راهکارهای فرهنگی برای مقابله با بیحجابی بود. (23/12)
1205- بسیاری از ما مردم به خاطر مشکلات اقتصادی و تنگناهای معیشتی از امید به آینده بهتر ناامید شدهایم چهطور رئیسجمهور محترم میفرمایند مردم بیش از قبل امیدوار شدهاند؟
1212- آمارها میگویند سال 96 رشد اقتصادی داشتهایم اما چه طور دولت در آماری جدید میگوید: 5 درصد رشد اقتصادی داشتیم؟ کدام آمار دقیقتر است؟
1225- کرایه تاکسی و اتوبوس 45 تا 75 درصد گرانتر میشود. هر قلم کالا هم که چند برابر شده. اما حقوقها چقدر افزایش مییابد؟ این روند فقط فشار بیشتر به مردم میآورد.
1232- وقتی خود وزیر صمت میگوید قیمت کارخانهای خودرو در سال آینده 30 درصد تا 70 درصد افزایشی میشود یعنی سال آینده قیمتها چه شود؟!
1241- برخی طرحها مثل طرح گواهی سپرده نفتی در دولت روحانی کلید خورد اما برخیها اجازه ندادند. اما این طرح در دولت جدید اجرایی شد و آن را دستاورد دولت سیزدهم میدانند.
1301- بیشترین چیزی که مردم درگیر آن هستند و به آن معترضند شرایط اقتصادیشان است. گرانی و تورم افسارگسیخته است که فعلا هم پایان ندارد.
1312- افزایش تصاعدی تعرفههای قبض گاز در برخی مناطق بسیار موجب نارضایتی و رنجش مردم شده. حق بود در این شرایط اقتصادی مردم را درک کنند.
پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-7
انتهای پیام