«بل و سباستین» آمد
- شناسه: 8247
- شنبه 27 اسفند 1402
- انتشار در صفحه ۱۱ | فرهنگی
کودکان دهه ۱۳۶۰ حتما با مجموعه انیمیشنی «بل و سباستین» خاطره دارند. «بل و سباستین» یک انیمه ۵۲ قسمتی ساخت ژاپن بود که در سالهای ۱۹۸۱ و ۱۹۸۲ پخش شد و ماجراهای پسری به نام سباستین و سگی به نام بل را به تصویر میکشید. این انیمه در دهه ۱۳۶۰ در تلویزیون پخش و به یکی از خاطرات جمعی کودکان آن سالها تبدیل شد. خبر خوب این است که یک فیلم فرانسوی در مورد این دو کاراکتر خاطرهساز توسط پلتفرم فیلمنت با دوبله اختصاصی در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است. این فیلم «بل و سباستین: نسل جدید» نام دارد و محصول سال ۲۰۲۲ است. فیلم «بل و سباستین: نسل جدید» در مورد پسری ده ساله به نام سباستین است که با بیمیلی قبول میکند تابستان را در کوهستان با مادربزرگش سپری کند. روزهای سباستین به آرامی و بدون هیجان میگذرد تا اینکه با سگی بزرگ به نام بل آشنا میشود. به گزارش ایرنا، پیر کوره کارگردان «بل و سباستین: نسل جدید» است و رابینسون منسا روانت، میشل لاروک، آلیس دیوید، کارولین آنگلید و سیروس شهیدی در این فیلم ایفای نقش کردهاند.
گرافیتی «بنکسی» تخریب شد
خانه روستایی ۵۰۰ساله و متروکه که اثر هنری «بنکسی» بر روی یکی از دیوارهای آن نقش بسته بود درحالی روز سهشنبه تخریب شد که «بنکسی» روز بعد از تخریب، این گرافیتی را به عنوان یکی از آثار هنری که خلق کرده تایید کرد. این اثر هنری «صبح فرارسیده است» نام داشت و پسربچهای را به همراه گربهای نشان میداد که پردههای آهنین را کنار زدهاند و از پنجره منظره بیرون را تماشا میکنند. روز چهارشنبه، «بنکسی» با انتشار تصاویری از این گرافیتی در صفحه اینستاگرامش اصالت آن را تایید کرد و تصویری از ساختمان تخریبشده را نیز منتشر کرد. به گزارش ایسنا و به نقل از آرتنیوز، اگرچه تخریب این خانه روستایی که در حدود سال ۱۵۲۹ ساخته شده بود، در اواخر سال گذشته تصویب شد، اما کسی به اهمیت نقاشی روی آن پی نبرده بود. «جرج کادوول»، پیمانکار این پروژه به «کنت آنلاین» گفت: «ما نمیدانستیم که این اثر هنری را بنکسی خلق کرده است. زمانی که متوجه شدم، حالم بد شد. ما از دیروز شروع به تخریب کردیم. مالک زمین حین کار ما را تماشا کرد و حتی او هم خبر نداشت.»
بازدید از «پانتئون» پولی میشود
مقامهای «رم» اعلام کردند که بازدید از «پانتئون»، یکی از قدیمیترین و پربازدیدترین بناهای تاریخی «رم» دیگر رایگان نخواهد بود و دریافت هزینه ورودی از بازدیدکنندگان به زودی آغاز خواهد شد. هزینه ورودی هنوز تعیین نشده است، اما بیشتر از ۵ یورو نیز نخواهد بود. البته کودکان و شهروندان رم از پرداخت این هزینه معاف خواهند شد. این ساختمان ۲۰۰۰ساله اکنون به عنوان کلیسا مورد استفاده قرار میگیرد و بخشی از عواید حاصل از فروش بلیتها به اسقفنشین رم اختصاص خواهد یافت. بخش اعظمی از سود حاصل از فروش بلیتها، یعنی ۷۰ درصد به وزارت فرهنگ اختصاص پیدا میکند که مسئولیت نظافت و نگهداری از این مکان را برعهده دارد. به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، تعیین هزینه ورودی برای «پانتئون»، واکنشهای متفاوت بازدیدکنندگان را به دنبال داشت. برخی از بازدیدکنندگان مشارکت در پرداخت هزینه برای حفاظت از این مکان را منطقی عنوان کردند و برخی دیگر معتقد بودند که «پانتئون» و سایر بناهای تاریخی باید به روی همه مردم باز باشند.
انتهای پیام