روی خط آفتاب
- شناسه: 8188
- شنبه 27 اسفند 1402
- انتشار در صفحه ۲ | خبر
1421- آیا واقعا با طرح پیشفروش خودروهای داخلی بدون قرعهکشی است و همه متقاضیان میتوانند خودرو تحویل بگیرند یا فقط
شعار است؟
1431- افزایش مداوم نرخ اقلام مختلف و تورم نقطه به نقطه به قدری آزاردهنده است که اگر بگوییم آخر ما را دق میدهد بیمورد نگفتیم. دق کردیم از این وضعیت!
1741- حتما در وضعیت بازار ارز دست بیگانگان هم در کار است اما نمیتوان از عدم مدیریت صحیح و ناکارآمدیها هم در این زمینه یاد نکرد.
1806- با این گرانیهای روزمره نمیدانیم چگونه خرید شب عید را انجام دهیم؟ توان پذیرایی از میهمانهای سال نو را هم نداریم! این چه وضعیتی است؟
1820- آقایان مسئول! سری به بنگاه املاکیها بزنید مشاهده کنید چه فاجعه قیمتی در مورد مسکن و اجارهبها اتفاق افتاده؟ مردم طبق ضعیف دیگر قادر به تأمین هزینه اجاره بها هم نیستند .
1845- با این وضعیت کسری بودجه دولت مشخص نیست تکلیف طرح نهضت ملی مسکن و ساخت 4 میلیون مسکن به کجا انجامد؟
1857- آقای فرشاد مومن اقتصاددان میگوید: میشود کشور را عالمانهتر اداره کرد اما ردی از آن نیست. دولت حواسش به پوست خربزه هم باشد !
1905- با توجه به موضوع قرعهکشی خودروها یا پیشفروشها نمیتوان کتمان کرد که حتما رانت و انحصار هم وجود خواهد داشت!
1921- آقای سعید لیلاز اقتصاددان به وزیر اقتصاد هشدارهای بسیار مهمی دادند. امیدواریم وزیر محترم و دولتمردان به این هشدارها توجه کنند .
1745- وضعیت گرانیها و هزینههای سنگین چنان سرسام آور شده که دیگر حتی سفر کردن هم برای مردم سخت شده. این فرصت تفریح هم از مردم گرفته شده.
1810- از طرح نهضت ملی مسکن چه خبر؟ مدتهاست خبری از آن نیست. آوردهای که برای متقاضیان هم در نظر گرفتند مبلغ بسیار بالایی بود که برای بسیاری از آنها امکانپذیر نیست.
1821- با پسته کیلویی یک میلیون و این همه گرانی کی دل خوش دارد؟ بازار شب عیدی پول زیاد میخواهد که ما نداریم. عید هم دیگر لذت سابق را ندارد.
1831- چرا گاهی در توجیه گرانیها برخی مسئولان صنوف میگویند به علت افزایش تقاضا قیمتها افزایشی شده؟ در مورد مرغ چنین توجیهاتی آوردند. درحالی که چند بار باید شاهد گرانیها باشیم؟
1841- تعیین دستمزدها و ملاک آن باید براساس تورم در آخرین ماه سال باشد باید بین دستمزد و هزینهها همخوانی وجود داشته باشد. شورای عالی کار هم باید به این موضوع دقت داشته باشد.
2053- مجلس اخیرا در مصوبهای اعلام کرده دولت مکلف به پرداخت 100 میلیون تومان کمک به مساجدی شد که 2 نوبت نماز جماعت برگزار میکنند. تا آنجا که میدانیم مساجد در روز 2 بار نماز جماعت را دارند.
2102- انگار بازار خودرو و برخی اقلام دیگر حتی از بازار دلار هم دیگر تبعیت نمیکنند. چنانکه قیمت دلار یا حتی طلا مقداری کاهشی شد اما بازار خودرو همچنان درحال افزایش است.
2120- چقدر مسائل سیاسی به اقتصاد گره خورده که برخی رسانههای اقتصادی اعلام کردند بازار طلا در انتظار نتایج سفر آقای گروسی و گزارشهای اوست. شاید قیمتها در آینده نزولی شود.
1225- یک نماینده عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد مسمومیتهای دانش آموزان میگوید: دشمن به دختران کم سن و سال ما هم رحم نمیکند. (15/12)
1231- با توجه به برخی سخنان مثبت رئیس آژانس بینالمللی هستهای از برخی توافقات سخن گفته شاید شاهد باز شدن گرههای مذاکرات برجامی باشیم. (15/12)
1241- آن نماینده مجلسی که میگوید این گازها فقط 2 ساعت دانش آموزان را بیحال میکند آیا نمیداند کار چند نفر تاکنون به بیمارستان کشیده؟ این گازهای سمی فقط بیحال کننده نیستند. اظهارات غیرکارشناسی نکنند. (15/12)
1251- روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی انتقادی نوشته روابط صمیمی با طالبان در شأن و شایسته ما نیست! (15/12)
1353- سخنگوی وزارت خارجه کشورمان میگوید با آقای گروسی به تفاهماتی رسیدیم پس حتما تفاهماتی ایجاد شده و باید به روزهای آینده امیدوار باشیم که شاهد اتفاقات خوبی باشیم. (15/12)
1421- کسانی که به هر بهانهای دولت قبل را نقد میکردند ایرادات فراوانی میگرفتند حالا از دولت در هر چه شرایطی با همه مشکلات آن فقط تمجید میکنند. آیا این عجیب
نیست؟ (15/12)
1012- مدیرکل آژانس بینالمللی هستهای گفته با ایران برای اعطای اجازه به برخی نظارتها توافقهایی رسیدیم. امیدواریم این موضوع هم که پیش نیاز احیای توافق برجام است حل شود. (15/12)
1046- آقای زاکانی شهردارتهران به درستی گفتند بازار تهران در خطر است. چون بازار تهران بافت فرسوده زیاد دارد. سیمکشیهای برق قدیمی دارد که خطرناک است. زودتر باید فکری به حال ساختمانهای فرسوده بازار بکنند. (15/12)
1103- خدا رحمت کند آقای جواد نظری بازیگر نقش آقاتقی در سریال آینه عبرت. واقعا زمانی سریالها مردم را پای تلویزیون میخکوب میکرد!
1541- انتشار دود غلیظ درمترو به هر دلیلی که بود بسیار باعث رعب و وحشت مردم شد. نمیدانیم این روزها دائم خبرهای دلهرهآور مثل مسمومیتهای دانش آموزان میشنویم. روحیه مردم خراب شده. (15/12)
1621- تصاویری از انفجارهای مختلف مواد محترقه در مکانهای مختلف به بهانه چهارشنبه سوری دیدیم که بسیار تأسف آور بود. بعضیها جشن را تبدیل به جنگ کردند و مشکل برای مردم ایجاد کردند. (15/12)
1635- مردم ما در حال حاضر از همه جناحهای سیاسی عبور کردند به هیچ جناحی تمایل ندارند. درحال حاضر آنها فقط توقع دارند مشکلات جامعه و مردم حل شود. اینکه توسط چه جناحی مسائل حل شود برای آَنها فرقی ندارد. (15/12)
1642- مردم توقع رسیدگی فوری و شناسایی عوامل مسمومیتها در مدارس را دارند. امیدواریم هرچه سریعتر این اتفاق بیفتد و دیگر شاهد مسمومیتهای جدید نباشیم. (15/12)
1651- شاید با سخنان آقای گروسی رئیس آژانس بینالمللی هستهای مبنی بر انجام توافقهایی با ایران برخی دشمنیهای غربیها و شیطنتهای آنان کمتر شود. حداقل
امیدواریم. (15/12)
1710- موضوع دستور رئیسجمهور در مورد اینترنت و فیلترینگ به کجا کشید؟ مردم با سخنان رئیسجمهور امیدوار به رفع فیلترینگ شده بودند؟ (15/12)
1807- چرا با وجود اعلام توافقهای با آژانس برخی مسئولان برخی توافقها را تکذیب میکنند؟ درحالی که این توافقها به صراحت دربیانیه مشترک با آژانس آمده است؟ (15/12)
1820- نمیتوان منکر شد شاید عدهای باشند که مخالف توافق ما و تعامل با کشورها باشند اینها تفکر خاص خود را دارند اما آنچه که به نفع کشور و مردم است تفاهم و تعامل با کشورها است. (15/12)
1841- اگر در موضوع هستهای با آژانس بینالمللی اختلافات حل شود مطمئنا این باعث ناخشنودی دشمنان ما میشود چون آنها رفع تنشها را نمیخواهند. دنبال تنشآفرینیاند. (15/12)
1852- موضوع انگلیسی صحبت کردن وزیر امور خارجه کشورمان مورد نقد بسیاری قرار گرفت. درحالی که در گویش بسیاری از مقامات خارجی هم دیدیم انگلیسی را به همین شکل صحبت میکنند. نباید از هر طریقی دنبال نقد و انتقاد از مسئولان بود. (15/12)
1953- شاید برخی کسانی باشند که علاقهای به توافق ایران با آژانس انرژی اتمی نداشته باشند. سعی هم میکنند دولت را در این مورد تحت فشار قرار دهند اما مهم صلاح کشور است. (15/12)
1201- توجه به نیازهای اساسی کشور و توجه به اولویتهای جامعه از وظایف مسئولان است که باید به آن توجه کنند. مسئولان باید توجه کنند جامعه چه نیازهایی دارد چه مطالباتی دارد؟ کسب رضایت مردم اولویت مسئولان باید باشد. (18/12)
1310- برخی رسانههای داخلی یا خارجی از احتمال یک توافق موقت خبر میدهند معلوم نیست چقدر این موضوع صحت دارد اما احیای کامل توافق برجام به نفع مردم و کشور است. (18/12)
1725- اختلالات و قطعی اینترنت لطمه زیادی به توسعه میزند. امروزه اینترنت مهمترین زیرساخت توسعه مدرن است. قطعی اینترنت به استارتاپها و فعالیت آنها لطمه میزند. (18/12)
1912- حیرتانگیز است آقای مهندس میرسلیم با صراحت میگوید من کاری به نظر مردم ندارم 1000 درصد فیلترینگ را تاکید میکنم. آقای میرسلیم! شما نظر خود را میگویید. اما نظر مردم کاملا مخالف نظر شماست. مشخص است امثال شما برای نظر مردم اهمیتی قائل نیستید. (18/12)
2011- ضروریترین کار برای مردم کسب رضایت آنهاست. دولت محترم باید سلیقه جامعه و نیازها و ضرورتها را درک
کند. (18/12)
پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-7? چرا روزهای بارانی کرایه خودروهای اینترنتی گرانتر است؟ این کار اجحاف به مسافران و موجب نارضایتی آنان است. مراتب به عنوان اطلاع و پیگیری اعلام شد. عرفان از تهران
?چرا تعداد اتوبوسهای پایانه شهید براری - میدان ولی عصر(عج) را افزایش نمیدهند؟ وقت مفید مسافران بیهوده در ایستگاهها به هدر میرود. معصومه موجرلو از تهران
?آیا سایت دیوار مالیات پرداخت میکند؟ به دلیل این که سابق بابت آگهیها پنجاههزار تومان از آگهیدهندگان دریافت میشد، اکنون هفتاد هزارتومان است! پوریا حاج احمدی
?بلیت موجود نیست! برای مورخه بیست و سوم الی بیست و هشتم اسفند اینترنتی بلیت اتوبوس یا قطار حتی برای یک نفر از تهران به شهرستان گرگان؛ استان گلستان موجود نیست. وقتی که مسئولان در مطبوعات اعلام میکنند مشکل حمل و نقل جادهای نداریم، پس چرا بلیت ندارند؟ /علی - خبرنگار اجتماعی
? برای خرید مرغ و تخممرغ به چند واحد صنفی مراجعه کردم، قیمتها متفاوت بودند. با تعزیرات تماس گرفتم، گفتند فروشندگان مرغ مجازند کیلویی ۶۳ هزار تومان بفروشند. بیشتر مرغفروشان خیابانهای شهیدان کفایی امانی و شهید ناطقی بابت پاک کردن و خُردکردن هر کیلوی آن به طور جداگانه وجه اضافه از مشتریان دریافت میکنند! تفاوت قیمت و بیثباتی قیمت ها، اجحاف آشکار به مشتریان است. اکبر از تهران
1401- ما پشت بام خوابی و گورخوابی و پارک خوابی را شنیده بودیم اما اخیرا شنیدیم برخیها به سبب عدم توانایی در تأمین هزینه مسکن غارنشین شدهاند مشخص نیست چقدر صحت داشته باشد؟
1412- اگر مبارزه با سوداگران بخش مسکن به خوبی و از سالها پیش آغاز شده بود امروز شاهد این همه آشفتگی و اختلال در قیمت بازار مسکن نبودیم.
1421- آیا کسانی که میگفتند معیشت مردم را به دلار گره نمیزنیم امروز هم همان حرفها را میزنند؟ همه قیمتها تابع قیمت دلار شدهاند.
1431- این افتتاح حساب برای خرید خودرو و حساب وکالتی و پولهای بلوکه شده در بانک هم خوب کاسبی برای بانکها شده!
1801- چه بخواهیم و چه نخواهیم دلار و مسائل سیاست خارجه به سفره مردم گره خورده و مشکل ساز شده. حالا تکلیف مردم چیست؟
1821- هر قلم کالایی را که امروز میخریم چند روز بعد که برای خرید مراجعه میکنیم متوجه میشویم شاهد افزایش قیمت است. این افزایش سریالی قیمتها مردم را بیچاره کرده.
1831- برخی آمارهای ارائه شده مسئولان دولتی در مورد اقتصاد یا تورم با آمارهایی که برخی کارشناسان ارائه میدهند متفاوت است. بسیاری هم به آمارهای دولتی انتقاد دارند و معتقدند با واقعیات همخوانی ندارد.
1857- عقب افتادن حقوق کارگران که قشر ضعیف جامعه هستند آن هم حتی برای چندماه واقعا قابل تحمل نیست. آنها با حقوق حداقلی زندگی میکنند حداقل مطالبات آنها را به تعویق نیندازند.
1901- آیا صحت دارد عراق پول بدهی خود به ایران را به خاطر تحریمها به دلار نمیدهد و قرار است به دینار پرداخت کند؟ آیا از لحاظ اقتصادی و ارزش پولی دینار این به ضرر ما نیست؟
1921- تورم افزایش قیمتها چه به علت تحریمها یا هر علتی دیگر باعث نارضایتی مردم و قشر ضعیف شده. خصوصا که در این مشکلات ردپای سوءمدیریت هم دیده میشود و مردم را دلخور کرده است.
1220- رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا مدعی شده قبل از اتخاذ تصمیم جدید درباره ایران منتظر نتایج سفر گروسی میمانیم. معلوم نیست این پدرسوختهها چه فکری در سر دارند؟ (12/12)
1237- برخی اروپاییها که پیشنهاد توافق موقت میدهند باید بدانند اگر قرار است توافقی صورت گیرد باید برجام احیا شود غیر از آن دردی دوا نمیشود. (12/12)
1302- موضوع ضرب و شتم یک خانم جلوی یک مدرسه بسیار ناراحتکننده بود. اما از پیگیری مسئولان و رسیدگی به آن تشکر میکنیم. (12/12)
1315- در خبرها آمده 4 نفر از عاملان ضرب وشتم یک خانم جلوی یک مدرسه دستگیر شدهاند. یعنی چند نفر به این خانم حمله کردند؟ هرچه بوده رفتار غیرقانونی بوده. (12/12)
1035- برخی اشتباهات تکراری وزیر امور خارجهمان هنگام روخوانی به زبان انگلیسی تا حدودی باعث گلایه شده بهتر بود با تسلط بهتری متن را میخواندند. (12/12)
1102- معاون رئیسجمهور آقای حسینی میگویند مشکلات کنونی مدارس دخترانه از هجمههای دشمنان است تا این دولت را مخالف تحصیل دختران نشان دهد. واقعا دشمنان چقدر با ما سر خصومت دارند. (12/12)
1110- آیا طبق برخی خبرها علت مسمومیت برخی دانشآموزان به موضوع پارک کردن یک تانکر در مجاورت مدرسه بوده؟ اگر هم چنین باشد که در مورد همه مدارسی که دچار مسمومیت شدهاند صدق نمیکند. باید علل دیگر هم باشد. (12/12)
1120- آقای رئیسی رئیسجمهور گفتهاند دشمن به دنبال ایجاد استرس و دلهره میان دانشآموزان و والدین است. میخواهند قطار پیشرفت را متوقف کنند. واقعا لعنت به این دشمنان که آنقدر با ما سرستیز دارند. (12/12)
1321- آیتالله احمد خاتمی میگویند برخی جریانات دنبال القای ناامیدی در مردم هستند. حرف ایشان درست؛ اما مردم به خاطر عدم رسیدگی به مشکلاتشان هم ناامید میشوند. (12/12)
1341- برخی کشورهای غربی آنقدر سردشمنی با ما دارند که حتی از استفاده از گزینه نظامی علیه کشورمان هم ابایی ندارند. اینها دنبال جنگ افروزی هستند. (12/12)
1405- موضوع مرگ پیروز توله یوزپلنگ ایرانی ناراحتکننده بود اما چرا برخی سعی میکنند القا کنند بر اثر کوتاهی در درمان این حیوان تلف شده؟ چرا منفی بافی میکنند؟ (12/12)
1415- غربیها از موضوع مسمومیتهای دانشآموزان در کشورمان سوءاستفاده میکنند و این را بهانهای برای ضعف مدیریتی کشورمان میخواهند قلمداد کنند آنها از هر فرصتی برای بهانهجویی استفاده میکنند. (12/12)
1657- برخی رسانههای معاند خارجی از احتمال گزینه نظامی غرب علیه ایران خبر میدهند. اینها دنبال به هم زدن ثبات درمنطقه و ایجاد آشوب هستند. (12/12)
1721- یک دانشآموز در مورد موضوع مسمومیتها گفته: یک چیزی از پنجره به داخل کلاس انداختند بوی وحشتناکی داشت. در یک لحظه تمام بدن قفل میشود. واقعا روایت وحشتناکی است! چه عواملی در این جنایت دست دارند؟ (12/12)
1805- گزینه خارجی سرمربی تیم ملی خیلی بهتر بود. چرا که متاسفانه یا خوشبختانه بازیکنان تیم ملی با مربیان خارجی بهتر کنار میآیند و حرف شنوی دارند و حاشیه هم کمتر برای تیم ملی درست میشود. (12/12)
1821- این پخش مداحی به زبان انگلیسی از صدا و سیما خیلی عجیب بود. تا حالا سابقه نداشت. قضاوت در مورد آن هم سخت است. (12/12)
1853- در بیشتر مشکلات کشور دشمنان نقش داشتند اما همه مشکلات را هم نمیشود به گردن دشمنان انداخت. سوءمدیریتها را هم باید در نظر گرفت. (12/12)
1905- مسئولان محترم بهتر است با تصمیمهای خلاقانه و عمل به وعدهها به فکر حل مشکلات باشند تا آسیبی به اعتماد عمومی نسبت به آنان وارد نشود. (12/12)
1912- این حق مردم است که نتیجه انتخاب خود را در انتخابات ببینند. حق دارند اوضاع و شرایط بهتری را تجربه کنند. مسئولان اگر سرکار و مقام و منصبی هستند به واسطه مردم است. (12/12)1935- عدم کارآمدی و عدم پاسخگویی به مشکلات کشور باعث کاهش سطح امید مردم به آینده و اعتماد به مسئولان میشود. باید در این زمینه دنبال راهکارهای مناسب باشند. (12/12) 1012- علت اینکه گاهی بین نیروهای مرزبانی ایران با طالبان درگیریهایی میشود، چیست؟ ما دوست نداریم مرزبانانمان دچار مشکل شوند و خدایی نکرده صدمه ببینند. (14/12)
1102- عذرخواهی وزیر آموزش و پرورش بابت مسمومیتهای دانش آموزان و نگرانی والدین آنها قابل تقدیر است اما باید فکر چاره بود که چنین اتفاقاتی تکرار نشود. (14/12)
1112- آقای گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی هستهای در عباراتی کنایه آمیز و مبهم گفته: به دنبال توافق بودیم نه قول گرفتن. راه سختی پیش روی ماست. این حرفها چندان بار مثبت ندارد. (14/12)
1125- آقای حدادعادل اخیرا گفتند: کار درستی کردیم که طرف روسیه و چین رفتیم. خواستم به ایشان بگویم شما و تفکر شما همیشه درست است. دستمریزاد
دارید. (14/12)
1131- اینکه برخیها بگویند احتمال دارد یکی از علتهای دانش آموزان شیطنت
دانش آموزان بوده اصلا فرض قابل تصوری نیست و محال است. (14/12)
1142- سخنگوی دولت گفتهاند: با عاملین حادثه مسمومیتها برخورد عبرتانگیزی خواهد شد. باید هم برخورد جدی و عبرتانگیز صورت گیرد. جان بچههای مردم که شوخی نیست. (14/12)
1153- مردم منتظرند هرچه سریعتر نتایج مربوط به رسیدگی به موضوع مسمومیت دانش آموزان اعلام شود و برخورد لازم صورت گیرد. (14/12)
1522- سفر آقای گروسی مدیر آژانس به تهران شاید فرصتی برای احیای برجام تلقی شود. اما مشخص نیست این فرصت ایجاد شده یا خیر؟ (14/12)
1607- تا حدودی دلخوش بودیم شاید سفر آقای گروسی باعث اتفاقات خوبی بشود امید که چنین بشود اما حرفهای آقای گروسی رئیس آژانس هم کلیگویی و مبهمگویی بود. (14/12)
1857- چرا برخی افراد منتقد دوآتیشه دولت روحانی امروز فقط تبدیل به توجیهگران دولت یا حتی مجیزگویان دولت شدهاند؟ این همه فرق برای چیست؟ (14/12)
1901- درحالی که مردم درگیر مشکلات زیادی هستند اما خبر میرسد برخی افراد مسئول دنبال و پیگیر انتخابات بعدی هستند واقعا برای مردم ناراحتکننده است. (14/12)
1935- یکی از سوالاتی که این روزها بسیار مطرح است این است که آیا رئیس دولت محترم شعارهای انتخاباتی را فراموش کردند؟ اگر فراموش نکردند چرا وعدهها عملی نشد؟ (14/12)
1952- واقعا برای من خیلی عجیب بود چرا این همه رسانهها از پیروز یا توله یوز ایرانی خبررسانی میکردند این همه مانور خبری برای چه بود درحالی که جامعه درگیر مشکلات بسیاری است. (14/12)
2021- این مواد محترقه خطرناکی که بعضی افراد در مراسم چهارشنبه سوری استفاده کردند باعث ایجاد حوادث تلخ و خطرناکی میشد. کاش میشد بساط این مواد آتشزای خطرناک از این مراسم زیبا جمع میشد. (14/12)
1210- با وجود اینکه رئیس دولت میگویند تسهیل ازدواج جوانان در دستور کار دولت است. اما واقعا از چه طریقی میخواهند این راه ناهموار را هموار کنند تسهیل کنند؟ با گرانی و تورم موجود برای بسیاری افراد ازدواج غیرممکن شده.
1225- وزیر اقتصاد مجددا وعده برای سال آینده دادند و گفتند سال آینده نرخ تورم کاهش مییابد. قبلا از این سخنان بسیار شنیدهایم.
1231- رئیس سازمان بورس چه طرفدار خودروسازان شده که از افزایش قیمت آنان حمایت میکند؟ مگر چقدر باید افزایش قیمتها را شاهد باشیم؟
1241- خواستم به وزیر نفت بگویم آنقدر نگویید افزایش قیمت بنزین نداریم. شما بالاخره قیمت بنزین هم افزایش میدهید. اما آنقدر حرف آن را نزنید. قبلا هم قرار بود اضافه نشود اما شد!
1301- قیمت خودرو و مسکن در کشورمان بدون شک به یکی از عجیبترین عجایب جهان تبدیل شده. حتی باورکردنی نیست!
1320- اگر بازار حساب و کتاب داشت ضابطه داشت قیمت اقلام نجومی نمیشد. پراید
356 میلیون نمیشد. اینجا همه چیز برای ما دارد تبدیل به آرزو میشود.
1331- چرا سرعت زیاد پیشرفتها بیشتر در حوزه قیمتها اتفاق میافتد؟ قیمتها هر روز در حال پیشرفتند. یکی این پیشرفتها را متوقف کند!
1341- چرا باید بخش زیادی از مردم فشارهای اقتصادی را تحمل کنند که برای آنها بیش از این مقدور نیست. تحمل مردم در برابر این حجم از فشارها تمام شده است. فکری به حال مردم کنند. (14/12)
1401- قبلا از بازار فقط به عنوان بازار یاد میکردند اما این روزها بسیاری از رسانهها این واژه را با پیشوند آشفته یعنی «آشفته بازار» یاد میکنند. از بس که بازار آشفته و درهم برهم است.
1421- وزیر محترم بهداشت! داروی خارجی کمیاب و داروی داخلی گران. آن هم بس گران. تکلیف مردم بیمار چه میشود؟
1431- گفته میشود خودروهای وارداتی ایرادات عجیب و غریب فنی دارند. آیا اگر چنین است باید این خودروها را وارد میکردند؟
1441- آنقدر ترکشهای افزایش نرخ دلار را به قیمت اقلام دربازار دیدیم که کسی باور نمیکند قیمت دلار تاثیری در بازار و معیشت مردم ندارد.
1503- اقتصاد خراب و معیشت تنگ شده دیگر دل و دماغی حتی برای به استقبال نوروز رفتن نمیگذارد. با این همه گرانی و تورم دل خوشی حتی برای عید نداریم.
1512- اقتصادی که در آن قیمت پراید 356 میلیون شده یعنی این اقتصاد ویرانه است
به حال این اقتصاد و از دست آن باید گریست.
1641- یکی از بیشترین لطمههایی که اقتصاد بحرانزده به جامعه میزند این است که باعث کاهش ازدواج، فرزندآوری و حتی در مواردی باعث افزایش طلاق هم میشود. در حال حاضر به خاطر مشکلات اقتصادی بسیاری از جوانها حتی از نام ازدواج وحشت دارند.
1707- رئیس سازمان بورس میگویند باید یک دوره کوتاهی تحمل کنیم اجازه دهیم خودروسازان محصول خود را با قیمت مناسب بفروشند. خودروسازان با چه قیمتی بفروشند برایشان مناسب است؟
1721- آقای حداد عادل گفتند کار درستی کردیم سمت روسیه و چین رفتیم. لطفا در مورد جزئیات منافع این کار هم برای مردم سخن بگویند مطلع شویم.
1732- آنقدر به خاطر مسائل اقتصادی شاهد کاهش ازدواج و زاد و ولد هستیم که وزیر بهداشت میگوید معضل آینده کشور سالخوردگی است.
پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-7
پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-72041- مسئولان محترم توجه کنند این اختلالهایی که در اینترنت به وجود میآید مردم را به مشکل میاندازد. بسیاری از فعالیتها را دچار دردسر میکند. این مشکل کی قرار است برطرف شود؟ (12/12)
2056- اتحادیه اروپا در ادعایی جنجالی و حاشیهدار اعلام کرده: دیگر هیچ چارچوبی برای احیای برجام وجود ندارد. واقعا انگار نمیشود امید چندانی به توافق برجامی داشت. شاید واقعا مرده! (12/12)
2115- برخی رسانههای دولتی که انتقادات منتقدین خود را تاب نمیآوردند آیا انتقادات برخی رسانههای اصولگرای حامی دولت را تاب میآورند؟ بسیاری از حامیان دولت منتقد شدهاند. (12/12)
1945- کسانی که مغرضانه از دولت انتقاد میکنند به بیراهه میروند اما کسانی هم که با وجود مشکلات کشور مجیز دولت را میگویند به راهی بدتر از بیراهه میروند. باید با منطق واقعیتها را گفت. (12/12)
1956- یک نماینده مجلس در مورد استیضاح وزرا میگوید در این مورد سیاسی کاریهایی میشود و استیضاح دیگر آن خاصیت خود را ندارد. واقعا چرا تاکنون یک استیضاح صورت نگرفته؟ (12/12)
2025- چرا با وجود مشکلات متعدد در بخشهای مختلفی از مدیریتهایمان تا به حال هیچکسی قبول مسئولیت نکرده، عذرخواهی نکرده یا استعفا نداده؟ (12/12)
1120- حیرتانگیز است آقای انواری عضو حزب موتلفه میگوید: گرانیها طبیعی است و به عملکرد تیم اقتصادی ربط ندارد. مردم بیشتر مقاومت کنند. واقعا این حرفها بیشتر باعث ناراحتی مردم میشود.
1131- آن آقایی که گفتند همه مشکلات زیرسر دلار لعنتی است تا حدود زیادی درست گفتند. اما این یعنی واقعا مشکلات و قیمتها و معیشت ما به نرخ دلار گره خورده!
1142- در هر تصمیمی که مسئولان میگیرند اولویت اول آنها باید معیشت مردم باشد. چیزی مهمتر از زندگی مردم و رفاه آنها وجود ندارد.
1153- درحالی که تا چند روز پیش قیمت هر گرم طلا تا 2 میلیون و 800 هزارتومان هم رسیده بود با سیگنالهای مثبت از مذاکرات برجامی تا امروز به 2 میلیون و دویست و نود و سه هزار تومان رسیده. چقدر مسائل خارجی روی بازار تأثیرگذار است.
1201- حتی سایه برجام و جنازه نیمهجان برجام هم میتواند در بازار ما باعث کاهش قیمتها شود. نمونهاش را شاهد هستیم.
1301- به نظر تفاهمهای مطرح شده با آژانس باعث شوکهای مثبتی به بازار ارز و طلا شده، اما امیدواریم زمانی برسد که حباب قیمتها کاملا بترکد.
1312- در پی برخی سیگنالهای مثبت برجامی قیمت خودرو پژو پارس 20 میلیون تومان کاهش داشت. این نشان میدهد این قیمتها از این بیشتر هم ریزش خواهند داشت اگر توافق برجام احیا شود.
1321- اگر گوشتهای برزیلی وارد شده کیفیت ندارند همه آنچه در بازار موجود است باید عودت داده شود. چرا اعلام میشود این گوشتها کیفیت ندارند اما آنچه در بازار است مشکلی ندارد؟ دوگانه سخن نگویند.
1331- در خبری بسیار ناراحتکننده خواندم کرهشمالی در آستانه قحطی کامل است. خدا کند که صحت نداشته باشد. امیدوارم مردم و هر کسی در هر نقطهای از جهان که گرفتار مشکل معیشت است امیدوارم مشکل شان حل شود.
1445- درحالی به استقبال شب عید میرویم که با قیمتهای وحشتناک همه اقلام روبرو هستیم. از پسته کیلویی حدود 900 هزار تومانی گرفته تا سایر اقلام. واقعا طبقه ضعیف چه کند؟
1503- بسیاری از اقلام فقط به خاطر نفوذ سیستم دلالی و واسطهگری دستهای پنهان افزایش قیمتهای عجیب پیدا کردند. همه چیز به تحریمها یا فقط سوءمدیریتها ربط ندارد. عدهای دلال دشمن مردم و دولت شدهاند و قیمتها را دستکاری میکنند.
1520- این گوشتهای وارداتی بیکیفیت که حتی بیش از 30 درصد چربی اضافه دارد باید از بازار جمع شود البته اعلام کردند که این کار صورت گرفته. هر چیزی که نباید به خورد این مردم داده شود. چرا گوشت باکیفیت به دست مردم نرسد؟
1531- متاسفانه سالهاست مردم ما در حال تحمل قیمتهایی هستند که حباباند و واقعی نیستند اما مجبوریم تحمل کنیم و روز به روز عرصه بر ما تنگتر میشود.
1721- با پول عیدی که پول یک دست کت و شلوار یا 4 کیلوگوشت نمیشود چهکار کنیم؟ واقعا امسال شب عید حتی از سال قبل هم سختتر است.
1732- بازارها به خاطر شب عید تا حدودی شلوغ هستند اما مشکل اینجاست که قدرت خرید مردم به شدت کاهشی شده هر روز هم با گرانیها بیشتر کاهشیتر میشود. درحال حاضر حتی تهیه آجیل و شیرینی هم برای بسیاری یک کار سخت شده.
1742- به خاطر گرانیهای روزافزون من و خانمم تصمیم گرفتیم فقط برای خرید لباس فرزندمان هزینه کنیم و از بسیاری از خریدهای خودمان صرف نظر کنیم. چارهای نداریم توان خرید پوشاک برای خودمان را نداریم.
1757- اگر وزیر محترم کار از آمار ایجاد اشتغال دفاع میکند حق دارد. حتی اگر به این آمارها انتقادهایی هم مطرح باشد. ایشان اگر دفاع نکند چه کار کند؟
1905- کاهش ارزش پول ملی ما بدترین ضربه را به اقتصاد کشور و مردم زده. باید از هر طریقی که صلاح است ارزش پول ملی ما به اعتبار اصلی خود برگردد تا اقتصاد ما یک جان تازه بگیرد.
1920- شاید بد نبود شب عیدی دولت جدا از عیدی که به بازنشستگان میدهد یارانه آخر سال را حداقل مقداری افزایش میدادند تا این قشر ضعیف کمی دلگرم شود.
1931- ظاهرا درآماری که رئیسجمهور در ارائه کاهش نرخ بیکاری دادند اشتباهی رخ داده که چندان مهم نیست برخیها آنقدر آن را بزرگ نکنند.
1942- اگر زمانی شاهد ریزش قیمتها باشیم آیا امکان دارد قیمتها حتی به قیمتهای سال قبل برگردد؟ یعنی شاهد ریزش شدید خواهیم بود؟ بدنه جامعه که دلخوش به ریزش شدید
قیمتهاست.
1102- کمتر کسی است که نداند احیای توافق باعث ایجاد یک روزنه امیدبخش در اقتصاد ما میشود. همه دیدیم که با وجود تحریمها شرایط مطلوبی نخواهیم داشت و فشار به مردم بیشتر میشود.
1506- نباید شرایط بازار و قیمتها به گونهای باشد که مردم فکر کنند اقتصاد رها شده است. این به اعتماد عمومی لطمه میزند. مردم باید مشاهده کنند در این بازار نظارت وجود دارد چیزی که چندان به چشم نمیآید.
1705- درست در آستانه شب عید و نزدیک شدن به سال نو بیشترین فشار اقتصادی و افزایش قیمتها به مردم تحمیل میشود. قدرت خرید کاهش پیدا کرده و واقعا مردم با دل خوش به استقبال سال نو نمیروند.
1802- قرار بود مسائل خارجی به اقتصاد ما و معیشت مردم گره نخورد اما افزایش قیمت دلار و نوسانات آن تاثیر شدیدی بر قیمت همه اقلام در بازار میگذارد.
1901- برخی کارشناسان معتقدند روشهای مدیریتی در بخش اقتصادی کارساز نیست، چرا یا روشها تغییر نمیکند یا برخی مدیران در این حوزهها؟ آیا زمان تغییر روشها و تغییر نگرشها در حوزه اقتصاد نرسیده؟
1912- چه دستهایی در کارند که این وضع وحشتناک بازار خودرو را ایجاد کردند؟ مگر میشود قیمتها آنقدر بیحساب و کتاب نجومی بالا برود؟ چرا باید برای بسیاری از مردم خرید خودرو تبدیل به یک آرزو شود؟
1941- تا زمانی که در تحریم باشیم صادرات ما هم دچار مشکل میشود در همین زمان تحریمها برخی کشورها برای واردات برخی محصولات سراغ کشورهای جایگزین رفتند همین یک زیان بزرگ به اقتصاد کشور است.
2011- قرار بود ایرلاینها و شرکتهای هواپیمایی نرخ بلیط را طبق مصوبه دولت تعیین کنند اما ظاهرا آنها خودسر قیمتها را بالا میبرند و توجهی به دستورات هم ندارند. این خودسریها چه توجیهی دارد؟
2020- در برخی مناطق تهران از پارسال تا امسال قیمت خانه چند برابر افزایش یافته جایی که پارسال متری 75 میلیون بود حالا 175 میلیون شده. این وضعیت بغرنج را چگونه تحمل کنیم؟
پیامهای مردمی در صفحات 2-3-4-7
انتهای پیام