مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت گفت: از ابتدای سال آینده، پزشکی خانواده و نظام ارجاع در سراسر کشور آغاز میشود و اجرا به صورت پایلوت یا آزمایشی نخواهد بود و اجرای فاز به فاز به معنی اولویت یافتن مناطق کمتر برخوردار و یا حاشیه شهرها است.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدمحمد پورحسینی با اشاره به برگزاری اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور به مدت سه روز در مشهد مقدس، اظهار داشت: محور اصلی اجلاس، اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع بود که از تکالیف برنامهای و اسناد بالادستی است. اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع با جدیت از سوی وزارت بهداشت دنبال میشود و قرارگاهی نیز در همین زمینه تشکیل شده که کارگروههای مختلفی فعالیت دارند و ساختار استانی نیز راهاندازی شده است. وی افزود: برای اجرای بهتر پزشکی خانواده و نظام ارجاع نیاز به هماهنگی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی بود که در این اجلاس، چهار کارگاه و کارگروه شامل تامین منابع مالی، بهداشت یا سطح یک، نظام ارجاع یا سطح دو و همچنین زیرساختهای الکترونیک و فناوری اطلاعات تشکیل و مباحث زیادی مطرح و بررسی شد.
مردم از پرواز بالگردها نگران نشوند
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: تمرین امداد هوایی در کلانشهر تهران روز پنجشنبه در ۲۲ نقطه تهران برگزار میشود. به گزارش فارس، علی نصیری درخصوص تمرین امداد هوایی در تهران اظهار کرد: سومین تمرین امداد هوایی در کلانشهر تهران در زمان بحران با هدف ارتقاء سطح آمادگی و هماهنگی ارکان سیستم مدیریت بحران کلانشهر تهران روز پنج شنبه -۱۱ اسفندماه -با مشارکت بیش از ۱۵ سازمان و نهاد تخصصی در ۲۲ نقطه تهران برگزار میشود. نصیری تصریح کرد: این تمرین براساس سناریو یک زلزله فرضی به بزرگای۷ در مقیاس ریشتر در گسل شمال تهران طراحی شده و عنوان آن «تمرین امداد هوایی در کلانشهر تهران در زمان بحران» است. رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به کارکردهای این تمرین افزود: تجهیز و بارگیری هواپیماهای بال ثابت و بالگرد؛ انتقال مسئولان و نیروهای واکنش سریع امدادی-انتظامی؛ انتقال خودروهای امدادی-انتظامی؛ انتقال و تخلیه مجروحین از منطقه؛ عملیات بارریزی هوایی، اسلینگ و انتقال تجهیزات؛ گشت هوایی با بالگرد برای فرماندهان؛ عملیات اطفاء حریق فرضی با استفاده از بالگرد؛ برپایی بیمارستان صحرایی و عملیات تریاژ و انتقال مجروحین و مصدومین از جمله کارکردهای پیشبینی شده و مورد انتظار این تمرین به شمار میرود. وی با بیان اینکه این تمرین در چند نقطه از تهران برگزار خواهد شد، گفت: محلهای برگزاری این تمرین مختلف است اما با توجه به اینکه شاهد پرواز بالگردها و هواپیماها خواهیم بود، مردم از پروازهای انجام شده در این روز نگران نشوند. نصیری افزود: متولی این تمرین امداد هوایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است و از توان و امکانات لجستیکی و نیروی انسانی بیش از ۱۵ سازمان تخصصی ازجمله سازمان مدیریت بحران کشور، سازمان
هواپیمایی کشوری، هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، نهاجا، سپاه - اداره هوافضا نیروی انتظامی، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ (فاتب)، قرارگاه ثارالله (ع) وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، فرودگاه مهرآباد، فرودگاه سپهر، جمعیت هلال احمر استان تهران، سازمان اورژانس تهران، سازمان صدا و سیما و سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران بهره گرفته خواهد شد. رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به برگزاری دو تمرین امدادهوایی در شهر تهران در سالهای گذشته، گفت: امسال سومین مرحله از این تمرین را اجرا خواهیم کرد.
انتهای پیام