کارآفرینی جوان؛ کلید توسعه و پیشرفت کشور
- شناسه: 3479
- سه شنبه 27 دی 1402
- انتشار در صفحه ۱
کارآفرینی جوانان در وضعیت کنونی کشور، باید مهم و جدی تلقی شود. اما کارآفرینی جوانان اصولی دارد که باید بر اساس آن گام برداشت.
از سوی دیگر با توجه به امکاناتی که امروزه در اختیار همه قرار دارد، افراد میتوانند از سنین کم کار خود را آغاز کنند و مهارتهای خود را برای آینده افزایش دهند و تجربه کسب کنند. بسیاری از جوانان، کارآفرینی را از سنین پایین آغاز میکنند و تجربیات و مهارتهای خود را افزایش میدهند. این افراد میتوانند الگوی خوبی برای دیگران باشند. بزرگترین سرمایه درون کشورها و هر جامعهای سرمایه نیروی انسانیاش است.
نیروی انسانی جوان و کارآمد میتواند پیشرفت جامعهای را تضمین کند و راه تازهای در مسیر رشد اقتصاد جامعه نشان دهد. در تمامی جوامع توسعه یافته به ارزش نیروی انسانی کارآمد پیبردهاند و سرمایهگذاریهای بسیار کلانی نیز در این راستا صورت میگیرد. همهی معادن، منابع زیر زمینی و مخازنی که در یک کشور وجود دارد میتواند به انحطاط و نابودی بکشد اما تا زمانی که یک جامعه وجود دارد یعنی سرمایهی انسانی در آن جامعه فعالیت میکند نباید دیگر ترسی از کاهش توسعه اقتصاد داشت.اگر تولید و اقتصاد را پیمانهی سنجش و ارتقا یک جامعه بدانیم، در جامعهی امروزی ... با شرایط تغییر کشور از جامعه در حال توسعه به کشور توسعه یافته قطعا اثرگذاری رشد سرمایهای انسانی میتواند تاثیر خود را ایجاد کند. پس در این شرایط خلاقیتها و نوآوریها میتواند درجهای کارآفرینی در یک جامعه را روشن نماید بر همین استدلال میتوان گفت که کارآفرینی محور توسعه اقتصاد در جوامع امروز و هزاره سوم است.
این نگاه بسیاری از کشورهای توسعه نیافته را با گذر زمان تبدیل به جوامعی توسعه یافته کرد. مجموعهای کشوری با نگاه کارآفرینی فارغ از تفکیک جنسیت، تبحر و قابلیتها میتواند با درجهای ریسکپذیری منطقی و حساب شده و برنامه ریزی شده نقشهای راه رشد اقتصادی جامعه باشد.
از دیدگاه بنده دولت باید سکانداری کند و بخش خصوصی فعال قطعا یکی از راهکارهای موثر در حل مشکلات پیش روی کارآفرینی، استفاده از بخش خصوصی است. باید موقعیتها را ایجاد کرد و راه را برای ورود بخش خصوصی به موضوع کارآفرینی هموار کنیم تا نتایجی متفاوتتر از قبل دست یابیم. از طرف دیگر ما باید این فرهنگ را گسترش دهیم که معنای کارآفرینی با اشتغال دو مقولهای جدا از هم هستند. اینکه ما بتوانیم تفاوتی بین این تعاریف قائل باشیم قطعا چشمانداز جدیدی در افق دید جامعهای ما رخ خواهد داد.
انتهای پیام