تریبون داران هشدار گرفتند، نماینده افشاگر شاسی بلندها تفهیم اتهام شد
- شناسه: 11060
- پنج شنبه 28 اردیبهشت 1402
- انتشار در صفحه ۳ | اجتماعی
هفته ی داغ انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه و اجاره بها در ایران!
آفتاب یزد ـ رضا بردستانی: هفتهای که در انتهای آن قرار گرفته ایم، هفته ی انتخابات بود اما نه انتخابات در ایران که انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه!
>تریبون داران مراقب باشند!
>آزادی یک دو تابعیتی
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری به ائمه نماز جمعه، نمایندگان و مسئولان توصیه کرد که مراقب اظهارنظرهای خود باشند. امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: ما ائمه نماز جمعه باید مراقب اظهارنظرهای خود باشیم و نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی هم باید مراقبت کنند. جامعه ما ظرفیت ابتلا به حواشی اعصاب خردکن را ندارد و همه باید پای کار حل مسائل کشور باشند.
در این هفته همچنین سفارت ایران در ایرلند از آزادی برنارد فیلان ۶۴ ساله، کارشناس گردشگری که تابعیت دوگانه فرانسوی - ایرلندی دارد و اکتبر گذشته در اوج ناآرامیهای پاییز گذشته در مشهد به جرم تهیه و ارسال اطلاعات امنیتی بازداشت شد، خبر داده و در صفحه توییترش نوشت: تعاملات سازنده میان ایران و ایرلند موجب عفو و آزادی برنارد فیلان، شهروند ایرلندی در بستری کنسولی و انسان دوستانه شد. در همین رابطه مایکل مارتین وزیر امور خارجه ایرلند در گفتگوی تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان از تصمیم انساندوستانه ایران در آزادی یک تبعه ایرلندی قدردانی کرد.
>شنبه؛ 23 اردیبهشت، قتل مدیر مسئول روزنامه توسعه جنوب
قتلی که روز جمعه رخ داده بود، تلخترین خبری بود که روز شنبه در برخی رسانههای نوشتاری کشور منتشر شد. در پی قتل مدیر مسئول روزنامه توسعه جنوب دادستان عمومی و انقلاب ایذه از آغاز تحقیقات در خصوص این حادثه خبر داد و افزود: به محض اطلاع از این حادثه، بازپرس ویژه قتل در صحنه جرم حاضر و تحقیقات مقدماتی آغاز و دستورات لازم برای شناسایی و دستگیری متهم یا متهمین این پرونده صادر شده است. این اتفاق تلخ ساعت ۱۹ روز جمعه (بیست و دوم اردیبهشت) به وقوع پیوست که طی آن، فردی ناشناس پس از پیاده شدن از خودرو و ورود به کافهای در شهر ایذه، به سمت اکبر لیموچی مدیر مسئول روزنامه توسعه جنوب شلیک کرد که منجر به قتل وی شد.
شنبه، خبرهای مرتبط با مذاکرات هستهای و برجام، همراه با واکنشهایی از سوی محافل موافق و مخالف، به تیتر اصلی بسیاری از خبرگزاریها و روزنامهها تبدیل شد. شبکه خبری بلومبرگ با استناد به گزارشی از مدیرکل آژانس انرژی اتمی مدعی شد؛ نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته کاهش ۱۰ درصدی داشته است. در این گزارش میخوانیم: نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته پس از حذف دوربینها و تجهیزات نظارتی آژانس بینالمللی انرژی اتمی توسط این کشور کاهش یافت و سبب شد تا نگرانیهای بینالمللی در مورد توانایی انجام بازرسیها افزایش یابد. این در حالی بود که نشریه رسپانسیبل استیت کرافت آمریکا، مقالهای از سید حسین موسویان، دیپلمات پیشین کشورمان را منتشر کرد که در آن تاکید شده بود: برجام سنگ بنای عاریسازی هستهای و نمونهای است که نشان میدهد صلح را میتوان با دیالوگ و دیپلماسی بدست آورد". لذا باید برجام را مسیری برای دستیابی صلح و ثبات در منطقه دانست.
>یکشنبه؛ 24 اردیبهشت، انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه
و بازدید رهبری از نمایشگاه کتاب بعد از سه سال
اگرچه انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه یکی از پرتکرارترین خبرهای یکشنبه به شمار میآمد اما؛ بازدید رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب، پس از سه سال و باتوجه به پایان یافتن محدودیتهای کرونایی در پنجمین روز برگزاری این نمایشگاه، اصلیترین خبری بود که با حواشی آن مورد توجه قرار گرفت. در این روز همچنین رئیس جمهور اوکراین در گفتوگویی با یک رسانه ایتالیایی بار دیگر اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرد و مدعی شد که ایران بیش از هزار پهپاد و همچنین تسلیحات دیگر در اختیار روسیه قرار داده است. بنابر گزارش پایگاه خبری یوکر اینفورم، ولادیمیر زلنسکی با بیان این که به لطف تحریمها، تعداد موشکهایی که آنها [روس ها] تولید میکنند چندین برابر کاهش یافته است، ادعا کرد: با این حال، چالشهایی مانند ایران وجود دارد که بیش از ۱۰۰۰ پهپاد ساخت این کشور و سایر سلاحها را به آنها [روسیه] فروخته است.
«رونمایی از کتاب آن سوی دیپلماسی»، (سیاست و روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران بر پایه یادداشتهای دوران وزارت خارجه علیاکبر ولایتی) با حضور شخصیتهای سیاسی از جمله کمال خرازی انجام شد. سید کمال خرازی در حاشیه ی این مراسم با بیان این که روزنگارها در دنیا خیلی سابقه دارد و بخشی از تاریخ کشورها تلقی میشود، اظهار داشت: دیدم مجموعه کتابی با عنوان سیاست خارجی دوران پهلوی در نمایشگاه ارائه شده و حاصل مصاحبه با ۱۳ تن از افسران دوران پهلوی است و یا یادداشتهای اسدالله علم که حاوی اطلاعاتی مفیدی است.
>دوشنبه؛ 25 اردیبهشت؛ روز فردوسی و انتشار اخبار لحظهای از نتایج انتخابات ترکیه؛ اجاره بها اما فراموش نشد!
اگرچه سرتیتر خبرهای دوشنبه به؛ «روابط ایران و روسیه»، «انتخابات ترکیه»، «سفر رئیسی به سوریه»، «بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی» اختصاص یافته بود اما، معضل اجاره بها و در به دری مستأجران همچنان یکی از اصلیترین موضوعاتی است که فقط در باره ی آن
حرف زده شد
خبری که خیلی به آن پرداخته نشد، پروازهای مستقیم بین سن پترزبورگ و تهران بود که گویا قرار است از تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ برقرار شود. در این رابطه سفارت روسیه در تهران، در شبکه اجتماعی خود نوشت:« شرکت هواپیمایی روسی Nordwind Airlines اعلام کرد از تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ پروازهای مستقیم بین سن پترزبورگ و تهران را برقرار میکند. انجام پروازها به عنوان بخشی از برنامه بهار و تابستان برای روزهای پنجشنبه برنامه ریزی شده است.»
در روزی که خبرهای لحظهای از نتایج انتخابات در ترکیه، همه ی هوش و حواسها را به خود معطوف داشته بود، این گفته ی «کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه که:« مشارکت بالای مردم جمهوری ترکیه در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی و برگزاری موفق آن» را «نشانه پیروزی مردم سالاری در این کشور مسلمان همسایه» قلمداد کرده بود با واکنشهای متفاوتی همراه بود که بیشتر بر کلید واژه «مشارکت بالا» و «نوع انتخابات» تأکید میشد. همین واکنشها البته کیهان را مجاب کرد تا به بهانه ی برگزاری انتخابات در ترکیه و واکنشهایی که «طعنه و کنایه آمیز» بود بازهم به «اصلاحطلبان» حمله کند و همه را به رخدادهای انتخابات ریاست جمهوری 88 در ایران ارجاع دهد!
در همین روز و در جریان سفر نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه به تهران«گیر پترسون» با «امیرعبداللهیان دیدار و رایزنی کرد. وزیر امورخارجه کشورمان در این دیدار آخرین تحولات منطقهای و بینالمللی مرتبط با سوریه را تبیین و با اشاره به سفر موفق رئیس جمهور کشورمان به سوریه، انجام این سفر را نشانهای از ورود این کشور به مرحلهای از امنیت پایدار ذکر کرد و بر ضرورت جلب حمایت جامعه جهانی برای کمک به بازسازی و آمادهسازی شرایط برای بازگشت آوارگان سوری به کشورشان تاکید کرد. گیر پترسون هم نقش ایران را در مبارزه با تروریسم و کمک به امنیت منطقه و
سوریه ستود.
وضعیت بازار مسکن و اجاره بها، موضوعی که مدتها است از آن گفته میشود از آن دست موضوعاتی است که صرفاً درباره ی آن حرف زده میشود و چاره اندیشی نمیشود مورد توجه نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس قرار گرفت. محسن پیرهادی با اشاره به اینکه جمعیت مستاجران در کشور دو برابر و شمارخانههای خالی چهار برابر شده است، تاکید میکند: اخذ مالیات از خانههای خالی زمانی اهمیتش دو چندان میشود که به این نکته توجه داشته باشیم طی بازه ۱۰ سال از سال ۸۵ تا سال ۹۵ شمار خانههای خالی در کشور چهار برابر شده است. نماینده مردم تهران همچنین گفت: طبق گزارش مرکز آمار در سال ۱۳۹۵، دو میلیون ۶۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود داشته و بدون هیچ استفادهای رها شده است.
در همین رابطه، محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور نسبت به ابلاغ مصوبه اجارهبهای مسکن از سوی مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد و هیئت دولت نیز سقف تعیین کرد، سقف تعیین کردنی که بارها انجام شده اما هیچ تأثیری در افزایش نجومی نرخ اجاره در شهرهای هرچند کوچک نیز نداشته است!
در همین رابطه خبرگزاری ایسنا طی گزارشی با عنوان:« بلبشوی قیمتگذاری در بازار مسکن/ چهاردیواری، نرخگذاری!» نوشت:« اعلام قیمتهای کذایی در بازار مسکن شهر تهران صدای متقاضیان، مسئولان و نمایندگان مجلس را درآورده؛ به گونهای که بعضی نرخهای دلخواه در مناطق میانی از محدودههای شمالی پایتخت فراتر رفته است که البته مشتری برای آنها وجود ندارد.
آن طور که ایسنا مینویسد؛ شبیه رفتاری که سازمان حمایت به سایتهای اینترنتی فروش خودرو دستور داد تا اطلاع ثانوی از درج قیمتها اعم از صفر و کارکرده خودداری کنند، درخصوص بازار مسکن نیز طی سالهای گذشته در چند نوبت نرخگذاری در سایتها ممنوع و مجددا مجاز شد. در روزهای اخیر نمایندگان مجلس از دولت خواستهاند تا قبل از تصویب طرح ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی، جلوی قیمتگذاری در سامانههای فروش ملک گرفته شود. طرح ساماندهی املاک مسکونی هماکنون در دستور کار مجلس قرار دارد که پس از بازگشت نمایندگان از حوزه انتخابیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.در ادامه ی این گزارش آمده:« نرخگذاریهای بیضابطه در بازار مسکن و خودرو انتقاد مسئولان و نمایندگان مجلس را در پی داشته است. شرایط به گونهای است که بعضا نرخهای پیشنهادی فروش آپارتمان در مناطق میانی از مناطق شمالی پایتخت فراتر رفته که البته مشتری برای آنها وجود ندارد و بازار مسکن در هفتههای اخیر وارد رکود شده است. با بعضی فروشندگان که درباره علت تعیین قیمتهای نجومی صحبت میکنیم میگویند «چهاردیواری اختیاری» خانهی خودم است دلم میخواهد با این قیمت بفروشم(!) در همین رابطه اسماعیل حسینزهی ـ عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه دولت باید پیش از تصویب طرح ساماندهی املاک مسکونی در مجلس اقداماتی موثر را برای کنترل بازار مسکن و جلوگیری از قیمتگذاریهای کاذب و خارج از ضابطه انجام دهد، اضافه کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن برای مستاجران در بازار آشفته کنونی چندان گرهگشا نبوده و دولت باید تدبیر جدیدی برای این مهم اتخاذ کند.» از طرف دیگر نسبت به عملکرد مشاوران املاک در بازار مسکن انتقاداتی وارد میشود که دولت در روزهای اخیر برنامهای را به منظور شناسایی مشاوران املاک غیرمجاز آغاز کرده است. در سطح استان تهران ۳۳ هزار بنگاه معاملات املاک وجود دارد و ۷۰۰۰ دفتر املاک نیز به صورت غیرمجاز فعالیت میکنند. با توجه به پایین بودن توان متقاضیان خرید، بازار خرید و فروش مسکن راکد شده اما اعلام نرخهای پیشنهادی نامتعارف، متقاضیان خرید را از بازار دور کرده است. در این بین نقش مشاوران املاک و برخی مالکان در تعیین نرخهای نامتعارف، شرایط بازار مسکن را پیچیده کرده است.
>سه شنبه؛ 26 اردیبهشت، ارسال پرونده ی شکایت روحانی از رحیم پور ازغدی و موج سواری قالیباف با حکمرانی نو!
چندی پیش، رحیم پور ازغدی، رئیس جمهور پیشین را متهم به «جاسوسی کرده بود و حالا خبر رسیده که سرنوشت این اتهام زنی را دادگاه باید مشخص کند!
مهمترین خبر روز سه شنبه را خبرگزاری قوه قضائیه منتشر کرد و از ارسال شکایت حسن روحانی از رحیمپور ازغدی به دادگاه روحانیت خبر داد زیرا رحیمپور ازغدی روحانی است. آن طور که مرکز رسانه قوه قضائیه مینویسد، ۱۹ اردیبهشت ماه حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، در نامهای به قوه قضائیه، خواستار پیگیری حقوقی و رسیدگی قضائی نسبت به اتهامات مطرح شده از سوی حسن رحیمپور ازغدی علیه وی و همکارانش شد. در همین روز ابراهیم رئیسی که به نمایشگاه کتاب رفته بود، گفت: مشکل عمده ناشران کاغذهای گران و یا بیکیفیت است که باعث گرانی کتابها برای مصرفکننده خواهد شد. وی گویا وعده داد تا این مشکل حل شود ولیکن امیدواریم این حل شدن مشکل شبیه حل شدن مشکلات روزنامهها نشود که سال آینده باید از نرخ نجومی کتابها
بنویسیم!
اعتراض یک اقتصاددان اصولگرا به دوست رئیسی نیز مورد توجه رسانهها قرار گرفت. مجید شاکری، اقتصاددان اصولگرا در توئیتر نوشت: «این که جمهوری اسلامی قبل از تعیین تکلیف با پکن و واشنگتن،شروع به تنش زدایی در منطقه کرده است به سرعت جایگاه ایران در منطقه را تضعیف میکند. مهمترین شکل این تضعیف تبدیل ایران از یک کشور مدعی ساختن کریدور مستقل شرق به غرب، به یک زائده فرعی برای محور هندو ابراهیمی است.»
قالیباف هم که این روزها، پس از مدتها که دیگر از «نواصولگرایی» نمیگوید؛ دائم از حکمرانی نو سخن به میان میآورد در شورای اداری بوئینزهرا گفته است: «انقلابیبودن به شعار و داد و فریاد نیست، بلکه به بازکردن گره از کار مردم است.» در تحلیل این گفته ی رئیس مجلس، برخی آن را به انتخابات هیئت رئیسه چهارم و شاخ و شانه کشیدن برای جبهه پایداری مربوط دانسته اند، بعضی هم این گفته را نیشتری به دولت معنا کردهاند و دیگرانی هم بودند که قالیباف را از همین حالا در قامت یک نماینده ی تام و تمام برای مجلس دوازدهم معنا کرده، سخنان و اظهار نظرات این روزهای او را صرفاً تبلیغاتی دانستهاند که البته هر سه این موارد میتواند درست تلقی شود!
در همین سفر رئیس مجلس همچنین گفته است:« امروز باید به این سؤال پاسخ دهیم که چرا در عرصههای دفاع به موفقیتهای بزرگ دست یافتیم ولی در جنگ اقتصادی و در جنگ ترکیبی منفعل هستیم و این موضوع نقطه آسیب ما شده است و دشمن دقیقاً از این نقطه ضعف بر ملت ما و نظام ما و بر انقلاب اسلامی فشار میآورد. قالیباف معتقد است:« سختیهای اقتصادی حق مردم ما نیست. در برنامه پنج ساله هفتم به کمک دولت به گونهای برنامهریزی شده تا در این مدار و با نگاه مسئله محوری به سمت ثبات اقتصادی پیش برویم.»
>چهارشنبه؛ 27 اردیبهشت، افشاگر شاسی بلندها تفهیم اتهام شد؟!
اگرچه«دیدار دستاندرکاران و کارگزاران حج با مقام معظم رهبری»، «روابط ایران و روسیه»، «لایحه عفاف و حجاب» و «سفر اژهای به خراسان شمالی» در خبرها، بازتاب داشت اما تفهیم اتهام «احمد علیرضابیگی» افشاکننده ی ماجرای شاسی بلندها در مجلس باعث شد تا رسانهها به این موضوع توجه نشان دهند.
>صدور قرار تامین کیفری برای نمایندهای که ماجرای واگذاری شاسی بلندها را مطرح کرد
قوه قضائیه اعلام کرد: در پی ادعای بدون سند احمد علیرضابیگی نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص واگذاری خودرو به تعدادی از نمایندگان مجلس، دادستانی کل کشور به موضوع ورود و پرونده را برای بررسی به معاونت مربوطه ارسال کرد. براساس گزارش هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس به دادستانی کل کشور مشخص شد که ادعای آقای احمد علیرضا بیگی فاقد اسناد و مدارک بوده است. برهمین اساس احمد علیرضا بیگی به دادسرای تهران احضار و پرونده وی جهت بررسی و تحقیقات به شعبه بازپرسی ارجاع داده شد.براساس آخرین پیگیریها روز گذشته احمد علیرضا بیگی در دادسرا تفهیم اتهام و آخرین دفاعیات از وی اخذ و قرار تامین کیفری در این خصوص صادر شده است.
چهارشنبه 27 اردیبهشت؛ مسئولان، کارگزاران و جمعی از زائران بیتالله الحرام، با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. رهبر انقلاب در بخشی از بیاناتشان در این دیدار با استناد به آیات قرآنی، خانه کعبه را مایه قیام و قوام جوامع بشری دانستند و با اشاره به منافع دنیوی و اخروی این فریضه عظیم، گفتند: اگر حج نباشد امت اسلامی فروخواهد پاشید. مقام معظم رهبری همچنین وحدت امت اسلامی و مقابله با شیاطین مستکبر را از جمله این اهداف دانستند و افزودند: از جمله منافع متعدد دنیوی حج این است که مسلمانان در این اجتماع عظیم، در مقابل رژیم صهیونیستی و نفوذ قدرتهای استکباری، اعلام حضور و قدرت کنند و در برابر ظالمان جهان سینه سپر
کنند.چهارشنبه همچنین در مراسم امضای سند احداث خط ریلی راهبردی رشت – آستارا، پوتین از رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور ایران برای توجه به همکاریهای بین دو کشور قدردانی کرد. ولادیمیر پوتین با اشاره به تعاملات تهران-مسکو گفت: همان طور که ما تعاملات موفقی در چارچوب این پروژه عظیم داریم، نشاندهنده سطح عالی روابط ایران و روسیه است که ثمربخشی از ویژگیهای آن است. هم در روسیه و هم در ایران ما اهمیت خاصی برای این موضوع قائل هستیم که ارتباطات دوجانبه تجاری-اقتصادی ادامه بیابد. من مایلم از آقای رئیسی و جناب آقای علی خامنهای، مقام معظم رهبری بابت آن که توجه دائمی به همکاریهای دو کشور دارید، قدردانی کنم. این موقعیت را مغتنم شمرده و خواهش میکنم خدمت مقام معظم رهبری (بهترین) آرزوهای من را ابلاغ کنید.
در این مراسم، سید ابراهیم رئیسی نیز در توضیح طرحهای دولت برای ارتقای نقشآفرینی ایران در اقتصاد منطقه گفت: تقویت مسیر پاکستان، ایران و ترکیه، مسیر ریلی شلمچه–بصره و همچنین راهآهن چابهار–زاهدان و اتصال دریای عمان و خلیج فارس به اروپا و نیز تکمیل کریدور شمال-جنوب از جمله بستههای تعریف شده برای تقویت جایگاه ترانزیتی ایران است که با جدیت پیگیری خواهد شد. سخنگوی کرملین نیز دراظهاراتی بر اهمیت احداث خط ریلی رشت- آستارا در زمینه توسعه کریدور حملونقل شمال-جنوب اشاره کرد و گفت: این یک گام مهم به سمت احداث حملونقل شمال-جنوب است، پروژهای که دربرگیرنده تعداد زیادی از کشورها بوده و واقعا به نفع تمامی
آنها است.
موضوع دیگری که مورد توجه رسانهها قرار گرفت، حواشی همچنان ادامه دارد بهبود روابط تهران ـ ریاض بود. در پی توافقات اخیر ایران و عربستان و تلاشهای آمریکا برای برهم زدن روابط تهران و ریاض، مقامات سعودی خطاب به آمریکاییها گفتند «خوش آمدید اما دیر آمدید!» یک رسانه عربی با اشاره به سفر مقامات آمریکایی به عربستان در هفتههای اخیر نوشت که آمریکاییها خواستار بازنگری سعودیها در روابط جدید خود شدند، اما سعودیها جواب رد دادند.
همچنین در پی طرح پیشنهادی مندرج در نشریه «فارن افرز» مبنی بر این که «یک طرح توافق منطقهای در خاورمیانه، جایگزین توافق برجام شود»، رضا نصری کارشناس ارشد مسائل بینالملل، با وارد کردن انتقادات جدی به این طرح گفت: راه بهتر این است که از یک سو طرفین برجام تلاش کنند مذاکرات برجام را احیا کنند و از دیگر سو ایران، عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس مذاکرات منطقهای و روند عادیسازی روابط خود را تحت چتر شورای امنیت پیش ببرند. همچنین در حاشیه جلسه چهارشنبه هیئت وزیران بهادری جهرمی در جمع خبرنگاران از ارسال لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره عفاف و حجاب به مجلس خبر داد و اظهار کرد: امروز در هیئت دولت لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره عفاف و حجاب مورد بررسی و موافقت قرار گرفت و به مجلس ارسال شد تا در آن جا هم با سرعت مورد رسیدگی
قرار بگیرد.سفر از پیش اعلام نشده ی محسنی اژهای به خراسان شمالی نیز از خبرهای مهم چهارشنبه بود، رئیس قوه قضائیه خطاب به مسئولان قضائی این استان گفت: در راستای کمک به رشد تولید و مهار تورم، مساعدتهای لازم را به بخشهای دولتی داشته باشید و در مقابله با مفاسد و مفسدین در دستگاههای مختلف چه دستگاه قضائی و چه دستگاه اجرایی، قاطعیت به خرج دهید.اژهای در بخش دیگری از برنامههای این سفر در دانشگاه بجنورد و جمع دانشجویان حاضر شد و با تاکید بر اینکه امروز مسئله اصلی و اولویتدار کشور، مسئله اقتصادی و رفع مشکلات معیشتی مردم است، افزود: البته سایر مسائل نظیر مسائل امنیتی و فرهنگی و سیاسی نیز مهم هستند، اما باید توجه داشت که اگر به مسائل اقتصادی و معیشتی توجه نشود تبعات آن دامنگیر سایر مقولهها
خواهد شد.
انتهای پیام