یک دکترای تغذیه گفت: فصل گرما که میرسد اشتهای افراد برای غذاهای پرکالری و گرم کم میشود و بیشتر دنبال غذاهای سبک و سرد هستند. در فصل گرما باید بدانیم چه مواد خوراکی را کمتر و از آنها پرهیز کنیم. سید مرتضی صفوی ادامه داد: میزان مصرف مایعات در آب و هوای معتدل شش تا هشت لیوان توصیه میشود و نصف این میزان حتما باید آب و نصف دیگر نوشیدنیهای طبیعی باشد؛ ولی اگر هوا گرمتر شد بین ده تا ١٢لیوان آب و آب میوه طبیعی باید مصرف کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران،صفوی با تاکید بر این که بدن ما نیاز به مایعات زیاد سرد ندارد سعی کنیم فقط خنک باشد، افزود: اگر در هوای گرم همچون فصل تابستان، آب زیاد مصرف نشود باعث تبخیر و تیره شدن ادرار میشود و سنگسازی و مشکلات کلیه ایجاد میشود و بنابراین در روزهای گرم سال باید عمدا آب مصرف کنیم.وی تصریح کرد: سعی شود که مایعات کمی شیرین باشد، چون نیازهای دیگر بدن هم برطرف میشود. لازم نیست خیلی شیرین باشد، خیلی کم شیرین باشد کافی است. مصرف میوهها و سبزیها بیشتر شود. مخصوصا میوههای آب دار که فیبر خوبی دارند و ایمنی بدن را بالا میبرند.وی در پایان اظهارداشت: مصرف پروتئینها جز ضروریات است. حتی خود چربیها هم ضرورت دارند؛ اما پروتئینها
١٥ درصد و کربوهیدرات ٥٥ و چربی ٣٠ درصد انرژی خودمان را تامین کنیم.
انتهای پیام