مرور مهمترین عناوین
مسکو:

سازمان ملل آسیب دیده، اما باید حفظ شود

دلار قابل اعتماد نیست
نماینده روسیه در سازمان ملل گفت که این سازمان از بحران فعلی ژئوپلیتیک جهان آسیب می‌بیند؛ اما شکی وجود ندارد که این نهاد از طریق منشور خود نماینده همه کشورهای جهان است و دارای چندجانبه‌گرایی است.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفت: سازمان ملل تاحدی قربانی بحران روابط بین‌المللی است که امروز شاهد هستیم؛ اما این یک حقیقت است که ما در جهانی زندگی می‌کنیم که حول محور سازمان ملل چیده شده و این سازمان با منشور خود دارای چندجانبه‌گرایی است. این چیزی است که ما به آن هیچ شکی نداریم.
نبنزیا در گفت‌وگو با اسپوتنیک به سخنان لوران فابیوس، وزیر خارجه پیشین فرانسه اشاره کرد که گفته بود ما امروز در جهانی زندگی می‌کنیم که روز به روز چند قطبی‌تر می‌شود؛ اما از میزان چندجانبه‌گرایی آن کاهش می‌یابد.
نبنزیا همچنین گفت که یک نوع چندجانبه‌گرایی دروغین وجود دارد که در آن کشورها فرمت‌های غیرهمه‌گیر ایجاد کرده و تصمیماتی می‌گیرند، سپس سعی می‌کنند این تصمیمات را در سطح جهان بر همه کشورها تحمیل کنند.


انتهای پیام

آفتاب یزد