مرور مهمترین عناوین
مقام لهستانی:

نیمی از اروپا خواهان بهبود روابط با روسیه هستند

 معاون نخست‌وزیر لهستان تاکید کرد که نیمی از اروپا خواهان بهبود روابط با روسیه هستند. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «پیوتر گلینسکی»، معاون نخست‌وزیر لهستان تاکید کرد که اپوزیسیون این کشور و نیمی از اروپا به بهبود روابط با روسیه و پایان دادن به جنگ اوکراین در سریع‌ترین زمان ممکن تمایل دارند.
گلینسکی گفت: «رقبای سیاسی ما روشی غیر از این ندارند. آن‌ها این گونه هستند، ائتلاف‌های سیاسی آن‌ها نیز این گونه است، رای‌دهندگان آن‌ها هم همین طور هستند. آن‌ها گروگان مجموعه‌ای از منافع هستند و فقط به پایان هر چه سریعتر جنگ در اوکراین و ادامه همکاری با روسیه و تعامل با آن فکر می‌کنند».
وی افزود: «در عین حال، اعتقاد بر این است که افرادی در اروپا مایل به احیای روابط با روسیه هستند». این مقام لهستانی گفت: «نیمی از اروپا این گونه هستند و منتظرند. چرا تاسک (رئیس سابق شورای اروپا، نخست‌وزیر پیشین لهستان و رهبر فعلی اپوزیسیون کشور) به لهستان بازگشت؟ هدف او به طور ویژه نجات این پروژه آلمانی- روسی (خط لوله گاز نورد استریم) است».


انتهای پیام

آفتاب یزد