افزایش تنش پیرامون تایوان و رویکرد فعالانه آمریکادر حوزه فضای سایبری
- شناسه: 10175
- چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402
- انتشار در صفحه ۱۰ | سیاسی
طرح پیشنهادی از سوی قانونگذاران آمریکا با هدف تقویت دفاع سایبری تایوان نشان میدهد که چطور واشنگتن تمرکز خود را از جنگ اوکراین-روسیه به درگیری بین چین و تایوان سوق داده و علتش هم ادامه تنشها در منطقه هند-پاسیفیک است. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، قانونگذاران آمریکایی همچنین گفتند چین که به یک قدرت نوظهور در فضای مجازی تبدیل شده در سال ۲۰۱۹ به انجام ۲۰ تا ۴۰ مورد حمله سایبری علیه تایوان متهم شده است.
این طرح دو حزبی با عنوان «قانون تابآوری امنیت مجازی تایوان»، وزارت دفاع را به گسترش و تقویت همکاری امنیت مجازی با تایون به وسیله اجرای آموزشهای فضای مجازی، دفاع از شبکههای نظامی تایوان، زیرساختها و سیستمها و اعمال نفوذ فناوریهای امنیت مجازی آمریکا برای کمک به دفاع از تایوان در مقابل حملات سایبری چین ملزم میکند.
«الکساندرا سیمور»، یکی از اعضای برنامه امنیت ملی و فناوری در مرکز امنیت آمریکایی «نویت» که یک اندیشکده است، گفت: به نظرم این یکی از راههایی است که میتوان از این طریق تلاش کرد تا در صورت وقوع اتفاقی و دانستن اینکه فضای سایبری آسیبپذیر خواهد بود، فعال باشیم و تا جای که میتوانیم تلاش کنیم تا دفاع را
تقویت کنیم.
وی افزود: فضای مجازی به شدت در حال ادغام با عملیات نظامی است و گمان میرود که این طرح تا حدی به دلیل افزایش ترس از حمله چین به تایوان ارائه شده است.
این طرح که اخیرا ارائه شده، در میانه بحرانهای فزاینده بین آمریکا، چین و تایوان مطرح شده است. اوایل ماه جاری میلادی، در پی سفر تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان به کالیفرنیا، تایوان دستور داد تا یکسری مانورهای هوایی و دریایی پیرامون این جزیره برگزار شود.
سناتور «مایک روندز» یکی از چهار قانونگذار ارائهدهنده این طرح گفته که تقویت ظرفیتهای مجازی نظامی تایوان یکی از اقدامات چندجانبه است که تایوان را از نظر نظامی قوی میکند.
در این میان، ژنرال «پال ناکاسون» مدیر فرماندهی سایبری آمریکا نیز گفته که چین در حال تبدیل شدن به تهدید دائمی و رو به رشد در فضای مجازی است و این را هم بیان کرده که پکن یک نیروی قابل و دشمنی نیرومند در این حوزه است.
انتهای پیام