کاهش ابتلا به سرطان کبدبا نوشیدن قهوه

زندگی - تاریخ: ۲۰-۰۳-۱۳۹۶, ۰۰:۰۱
مطالعات محققان دانشگاه ساوتهمپتون نشان می‌دهد نوشیدن قهوه احتمال ابتلا به شایع‌ترین نوع سرطان اولیه کبد (HCC) را کاهش می‌دهد.به گزارش ایرنا، این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف یک فنجان قهوه کافئین‌دار در روز احتمال ابتلا به HCC را به میزان 20 درصد کاهش می‌دهد، مصرف دو فنجان قهوه احتمال ابتلا به این بیماری را تا 35 درصد و مصرف 5 فنجان قهوه حدود 50 درصد کاهش می‌دهد. قهوه بدون کافئین نیز سودمند است؛ ولی خاصیت آن کمتر از قهوه حاوی کافئین است. تاکنون مزایای بهداشتی متفاوتی در زمینه مصرف قهوه منتشر شده است؛ ولی این اولین باری است که تاثیر آن بر کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مورد مطالعه قرار می‌گیرد. سرطان کبد (HCC) سومین علت عمده مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان محسوب می‌شود. این بیماری معمولا در افراد بالای 50 سال و به خصوص در مردان دیده می‌شود. سیروز یا زخم شدن کبد، هپاتیت B و C، عفونت ویروسی، التهاب مزمن کبد، هموکروماتوز (تجمع آهن در بدن)، مهمترین دلایل ابتلا به سرطان کبد هستند.