مواد شیمیایی موجود درگوشت قرمز سبب بروز بیماری قلبی می شود

زندگی - تاریخ: ۲۴-۰۹-۱۳۹۷, ۱۵:۰۱
محققان دریافتند مصرف مستمر گوشت قرمز منجر به انباشت مواد شیمیایی در بدن و بروز بیماری های قلبی می شوند.
به گزارش ایرنا ، بر اساس این تحقیقات مصرف گوشت قرمز میزان ترکیب شیمیایی تری متیل آمین ان اکسید (TAMO) را در بدن تا سه برابر افزایش می دهد. این ماده شیمیایی که در معده انسان وجود دارد، با بیماری های قلبی مرتبط است.در این تحقیقات میزات تغییرات TAMO در اثر مصرف گوشت قرمز، گوشت سفید و منابع پروتئینی غیر از گوشت، مورد بررسی قرار گرفت. در نتیجه این آزمایش مشخص شد میزان TAMO در بدن داوطلبانی که گوشت قرمز مصرف مصرف می‌کنند در مقایسه با سایر داوطلبان به 3 برابر افزایش
می یابد. میزان این ماده در بدن رابطه مستقیمی با میزان ابتلا به
بیماری های قلبی دارد و به اعتقاد محققان با کاهش TAMO از طریق کاهش مصرف گوشت قرمز می توان احتمال ابتلا به
بیماری های قلبی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش داد.نتایج این تحقیقات تایید می کند که رژیم های غذایی محدودکننده مصرف گوشت قرمز، بر سلامت قلب موثر هستند. بنابر این مصرف مواد غذایی متنوع از جمله سبزیجات و میوه ها، غلات کامل، مواد غذایی کم چربی و پروتئین ها گیاهی مانند سویا و لوبیا به جای گوشت قرمز برای سلامت قلب
مفید است.