کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
چهارشنبه, 08 بهمن 1399   Wednesday 27 January 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 15 فروردین 1396

صفحه خبر: زندگی

محققان بهترین راه برای رهایی از سرفه را اجتناب از مصرف بعضی از مواد غذایی ذکر کرده‌اند. به‌گزارش ایسنا به نقل از زی‌نیوز، تغییرات فصلی و سرماخوردگی منجر به بروز سرفه می‌شود و سرفه کردن گاهی آزاردهنده است. محققان اظهار کردند: اگرچه مصرف بعضی از مواد غذایی برای درمان سرفه مفید است، اما بعضی از مواد غذایی هم باعث تشدید سرفه می‌شوند. در ذیل برخی از موادغذایی را که هنگام سرفه کردن باید از مصرف آنها اجتناب کنیم، ذکر می‌شود:
نوشابه‌های کافئین‌دار: مصرف بعضی از نوشیدنی‌های کافئین‌دار مثل چای و قهوه برای سرفه مضر است. مصرف این نوشیدنی‌ها گلو را خشک می‌کند.
غذاهای سرخ شده: از مصرف غذاهای سرخ شده در زمان سرفه کردن اجتناب کنید. مصرف این غذاها منجر به تشدید سرفه و خارش گلو می‌شود.
غذاهای فرآوری شده: مصرف غذاهای فرآوری شده منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود. از مواد غذایی مثل ماکارونی، نان سفید، چیپس و تنقلات بسته‌بندی شده اجتناب کنید.
مواد غذایی سرد: از مصرف مواد غذایی مثل بستنی و نوشیدنی‌های سرد هم دوری کنید. مصرف مواد غذایی سرد منجر به خشک شدن پوشش تنفسی و تحریک سرفه به علت التهاب می‌شود.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام