در تازهترین بررسی محققان بهداشت عمومی دانشگاههاروارد، مشخص شد که قهوه تاثیر مثبتی در پیشگیری از برخی بیماریها دارد.
به گزارش ایسنا، این تحقیقات که روی ۱۳۰هزار نفر از طرفداران نوشیدن قهوه انجام شده تاثیر قهوه را در پیشگیری از پنج گروه از بیماریها نشان داده که به شرح زیر است:
**قهوه و دیابت قند
قهوه عاملی مبارز در برابر دیابت نوع دوم است. از سوی دیگر قهوه حساسیت پانکراس نسبت به گلوکز را افزایش میدهد. گلوکز با مصرف غذا وارد معده میشود. با مصرف قهوه، پانکراس در برابر انتقال قند به خون مقاومت نشان میدهد و تمامی این عوامل باعث کاهش پیشرفت دیابت در بدن میگردد.
**قهوه و قلب
خبر خوب دیگر اینکه، مصرف قهوه در حد اعتدال، خود به عنوان عاملی محافظ در برابر نارسایی قلبی عمل میکند، تعداد سه،چهار فنجان قهوه در روز برای سلامتی مناسب است.
**قهوه و پارکینسون
نوشیدن چند فنجان قهوه در روز در حد اعتدال، خود به طور مستقیم بر کاهش پیشرفت بیماری پارکینسون کمک میکند. به واسطه مصرف قهوه انتقال سیگنالهای موثر در پیشرفت بیماریهای سیستم عصبی کاهش مییابد.
قهوه و سرطان کبد
همانطور که در بالا اشاره شد، قهوه منجر به بلوکه کردن راههای سیگنال در بخشهایی از ارگانسیم بدن میشود که این امر باعث استحکام سلولهای کبد در برابر عوارض نوشیدنیهای الکلی میگردد و در نتیجه قهوه خطر پیشرفت سرطان کبد را کاهش میدهد. نوشیدن یک تا دو فنجان قهوه در طول روز تا ۴۰ درصد از گسترش این سرطان در بدن جلوگیری مینماید. نوشیدن بیشتر از سه فنجان قهوه به صورت روزانه خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.
**قهوه و سرطان روده بزرگ
بنابر گزارش اسپوتنیک، به عقیده دانشمندان، خطر ابتلا به سرطان روده با مصرف قهوه کاهش مییابد. نوشیدن یک تا دو فنجان قهوه در طول روز تا ۲۶ درصد از گسترش این سرطان در بدن جلوگیری مینماید. نوشیدن بیشتر از سه فنجان قهوه به صورت روزانه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.