در پاسخ به مطالبی در خصوص «مسابقات پیامکی» منتشر شده در تاریخ 21/3/94 ضمن تشکر از روزنامه وزین آفتابیزد با احترام موارد زیر را به استحضار می رساند:
ایرانسل صرفا تامین کننده زیرساخت فنی عرضه خدمات ارزش افزوده است و محتوای این خدمات توسط شرکتهای تامین کننده ی محتوا که از نهادهای مرتبط دارای مجوز هستند، تهیه و ارسال می شود.
هیچ سرویس ارزش افزوده یا مبتنی بر هزینه ای بدون صدور درخواست فعال سازی از سوی مشترک روی خط وی فعال نمی شود و نحوه فعال سازی، غیرفعال سازی، هزینه استفاده از سرویس و شماره پشتیبانی در پیامک آغازین به مشترک اطلاع رسانی می شود. بررسی بیشتر در این زمینه تنها با ارائه شماره مشترک مورد نظر می تواند صورت گیرد.
مشترکان در هر لحظه علاوه بر امکان ارسال کد غیرفعالسازی درج شده در پیامک، می توانند عبارت stop را به شماره 8282 پیامک کنند تا فهرست تمامی خدمات ارزش افزوده فعال روی خط خود و نحوه غیرفعال سازی آنها را دریافت و مطابق دستورالعمل ارسالی اقدام به لغو اشتراک سرویس یا سرویسهای ارزش افزوده فعال شده براساس درخواست مشترک نمایند.
تمامی پیامکهای اطلاع رسانی در خصوص محصولات و خدمات جدید ایرانسل برای تمامی مشترکان رایگان بوده و دریافت آنها هزینه ای برای مشترک ندارد. مشترکان محترمی که مایل به دریافت این قبیل پیامکها نیستند، می توانند با ارسال رایگان عدد 2 به شماره ویژه 5005، درخواستشان را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای اطلاعرسانی ایرانسل به ثبت برسانند. همچنین این دسته از مشترکان می توانند با اعلام شماره خود به مرکز تماس شبانه روزی ایرانسل، شماره خود را از فهرست دریافتکنندگان این قبیل پیامها حذف کنند.