کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
یکشنبه, 15 تیر 1399   Sunday 5 July 2020
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 17 مهر 1395

صفحه خبر: زندگی

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: نمک حاوی سدیم است و از آنجایی که سدیم لازم برای بدن در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، استفاده زیاد از نمک باعث بروز آسیب به بدن به خصوص کلیه ها می شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران،انوشه ضمن اشاره به این نکته که ایران بیشترین سرانه مصرف نمک را در دنیا را دارد، ادامه داد: استفاده از نمک هنگام پختن غذا و تکرار این عمل موقع غذا خوردن باعث وبروز بیماری های کلیوی و افزایش فشارخون در افراد می شود. وی اظهار داشت: در سال های اخیر بیماری فشار خون شیوع بسیاری داشته است که این امر از عادت های غلط غذایی نظیر مصرف تنقلات شور، فست فودها، استفاده از کنسروهای پرنمک،غذاهای آماده و نیمه آماده ناشی می شود. این متخصص تغذیه ضمن تاکید به پرهیز از مصرف زیاد انواع ترشی ها همراه با وعده های غذایی، عنوان کرد: این ماده غذایی نمک فراوانی دارد و در بروز بیماری های کلیوی بسیار موثر است و بهتر است همراه غذا از سالاد و ماست استفاده شود. انوشه تصریح کرد: ما باید ذائقه خود را به سمت مصرف غذاهای کم نمک تغییر دهیم، چرا که ذائقه و عادت های غذایی ما به گونه‌ای است که میل چندانی به مواد غذایی کم نمک نداریم در حالی که با پرهیز از استفاده بی رویه نمک می توانیم درمدت کوتاهی ذائقه غذایی غلط خود را تغییر دهیم.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام