کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
چهارشنبه, 05 آبان 1400   Wednesday 27 October 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 18 مرداد 1395

صفحه خبر: زندگی

مطالعه محققان نشان می‌دهد پروتئین موجود در گوشت موجب چاقی می‌شود چراکه بعد از چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها هضم می‌شود. به گزارش مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه آدلاید استرالیا نشان می‌دهد پروتئین موجود در گوشت به اندازه مواد قندی در چاقی نقش دارد. در این مطالعات مشخص شد که گوشت قرمز بعد از چربی، شکر و کربوهیدرات‌ها عامل مهمی برای افزایش وزن و چاقی محسوب می شود. چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها انرژی کافی برای رفع نیازهای ما را تامین می‌کنند و سریع تر از پروتئین‌ها هضم می‌شوند. از اینرو انرژی ذخیره شده در گوشت یا بعدا استفاده می‌شود یا اگر مازاد بر نیاز بدن باشد، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می‌شود. طبق این مطالعه، گوشت در رژیم غذایی مدرن موجب ایجاد انرژی اضافی شده که در نهایت منجر به چاقی می‌شود.در مطالعات قبلی، علت چاقی ناشی از گوشت، وجود میزان چربی در آن عنوان شده بود. محققان در این مطالعه رابطه بین مصرف گوشت و نرخ چاقی را در ۱۷۰ کشور جهان بررسی کردند. مسیج هنبرگ، استاد دانشگاه آدلاید، در این باره می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد دسترسی به مواد قندی در یک کشور ۵۰ درصد علت چاقی را توجیه می‌کند، در حالیکه عامل ۵۰ درصد دیگر چاقی در این کشورها، مصرف گوشت است. با توجه به دیر هضم بودن پروتئین گوشت در قیاس با چربی و کربوهیدرات، انرژی حاصل از پروتئین مازاد می‌شود و در نتیجه تبدیل به چربی شده و به صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام