کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
شنبه, 28 فروردین 1400   Saturday 17 April 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 25 بهمن 1394

صفحه خبر: زندگی

یک مطالعه جدید نشان می دهد مصرف جو می تواند موجب بهبود سریع سلامت افراد با کاهش سطح قند خون و ریسک ابتلا به دیابت شود.به گزارش مهر، طبق مطالعه محققان دانشگاه لوند سوئد، ترکیب ویژه فیبرهای رژیمی موجود در جو می تواند به کاهش اشتها و ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی کمک کند.در این مطالعه، از شرکت کنندگان درخواست شد تا سه وعده در روز از نانی استفاده کنند که ۸۵ درصد آن از جو تشکیل شده باشد.تقریباً ۱۱ تا ۱۴ ساعت بعد از آخرین وعده مصرفی توسط شرکت کنندگان، شاخص‌های پرخطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی-عروقی در آنها ارزیابی شد.محققان مشاهده کردند بعد از مصرف نان تهیه شده از دانه‌های جو، هورمون‌های موجود در روده که موجب تنظیم متابولیسم و اشتها
می شوند، افزایش می یابند. افزایش این هورمون‌ها به کاهش
التهاب درجه پایین مزمن در بین افراد شرکت کننده کمک می کند.به گفته نیلسون، این وضعیت می تواند به پیشگیری از بروز دیابت کمک کند. محققان توصیه می کنند دانه‌های جو به سوپ اضافه شود؛ جو پخته جایگزین برنج شود؛ لوبیا و نخود همراه با وعده غذایی مصرف شود چراکه غنی از ترکیبی از فیبرها هستند و همانند دانه جو دارای شاخص قند پایین همراه با فواید بسیاری برای سلامت هستند.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام