کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
دوشنبه, 10 آذر 1399   Monday 30 November 2020
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 05 آبان 1394

صفحه خبر: زندگی

یافته‌های جدید محققان دانشگاه جان‌هاپکینز آمریکا نشان داد مصرف افشره‌ تیلاکوئید موجود در اسفناج، می‌تواند گرسنگی و هوس خوردن‌ را کاهش‌ دهد.به گزارش ایسنا ، تیلاکوئید با آزادسازی هورمون‌های سیری، موجب کاهش سرعت هضم چربی می‌شود.طی ‌پژوهش‌های انجام شده، محققان اثر مصرف دوز واحد از افشره‌ غلیظ‌ شده‌ تیلاکوئید‌های اسفناج را روی سیری، جذب غذا، چربی و قند، در‌ مقایسه با دارونما بررسی کردند.به گفته آنها، در‌ این پژوهش 60 نفر (۳۰مرد و ۳۰زن) که دارای اضافه‌ وزن یا چاقی بودند، مورد ارزیابی قرار‌گرفتند. این افراد افشره‌ اسفناج یا دارونما را به‌ صورت تصادفی و حداقل با یک هفته فاصله مصرف کردند.محققان می‌گویند: با استفاده از نمونه‌ خون، میزان گلوکز و لیپید افراد شرکت‌کننده قبل‌ از صرف یک صبحانه‌ معمولی اندازه‌گیری شد. آنها سپس یک دوز عصاره‌، چهار ساعت بعد یک وعده ناهار استاندارد و مجددا چهار ‌ساعت بعد پیتزا صرف کردند؛ طی فواصل، آزمون‌های مختلف خونی انجام و نتایج جمع‌آوری شد.نتایج نشان‌ داد که افشره‌ اسفناج حاوی تیلاکوئید طی یک دوره‌ دو ‌ساعته در‌ مقایسه با دارونما موجب افزایش احساس سیری می‌شود. هیچ تفاوتی در میزان لیپیدهای پلاسما و جذب انرژی از وعده‌ غذایی شام وجود نداشت اما مردان گرایش به‌ سمت کاهش جذب انرژی را نشان‌ دادند. ممکن‌ است تاثیر مصرف تیلاکوئید بر میل به غذا، وابسته به جنسیت باشد.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام