کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
سه شنبه, 24 فروردین 1400   Tuesday 13 April 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 28 مهر 1398

صفحه خبر: زندگی

مطالعات نشان می‌دهد خوردن صبحانه موجب افزایش توانایی حل مساله و تمرکز بیشتر در فرد می‌شود.به گزارش آوای سلامت ، البته این جمله معنی آن را نمی‌دهد که روز خود را باید با غذاهای پر شده از قند، چربی و کربوهیدرات آغاز کنید. در اینجا بدترین گزینه‌های غذایی که باید از خوردن آنها در وعده صبح پرهیز کنید، معرفی شده اند.
غلات بدون سبوس
این نوع غلات دارای کربوهیدرات و قند فراوان است در حالی که فیبر کمی‌دارد و باعث افزایش ناگهانی قند خون و افت ناگهانی آن می‌شود. توصیه به انتخاب غلات صبحانه حاوی سبوس است که حداقل 3 گرم فیبر در هر وعده داشته باشد. شما می‌توانید فیبر اضافه را از طریق مصرف توت‌ها، جوانه گندم، دانه کتان یا بادام خرد شده در وعده صبحانه به دست بیاورید.
ماست بدون چربی
مصرف تنها یک فنجان ماست بدون چربی در هنگام صبح باعث احساس گرسنگی در اواسط روز می‌شود. بسته به سطح فعالیت بدنی و وزن، هر فردی باید حداقل 250 تا 500 کالری در هنگام صبح دریافت کند. بنابراین می‌توانید از مصرف ماست بدون چربی به تنهایی اجتناب کرده و به آن بلغور جو که یک وعده غذایی کامل تر است و به انرژی شما اضافه می‌کند، بیفزایید.
قهوه شیرین
یکی از انتخاب‌های محبوب در میان افرادی که میل به خوردن صبحانه کامل ندارند، قهوه است. اما بسیاری از افزودنی‌ها به قهوه از جمله کربوهیدرات و قند، تنها به میزان کالری دریافتی می‌افزاید و بدون فیبر و پروتئین است. این نوع قهوه اگرچه انرژی شما را به طور موقت افزایش می‌دهد به همان میزان نیز می‌تواند آن را سرکوب کند.
دونات
دونات یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است. کمتر کسی است که «دونات» یا همان کیک‌های گرد سرخ شده با خمیر شیرین شبیه حلقه یا توپ و پر شده از کرم را دوست نداشته باشد به خاطر داشته باشید که دونات‌ها مملو از قندهای تصفیه شده، چربی‌های ترانس، روغن هیدروژنه و آرد سفید فرآوری شده اند و فایده تغذیه ای ندارند.
نان شیرینی حلقوی
از نشاسته سفید و نان شیرینی حلقوی اجتناب کنید؛ چرا که این نوع شیرینی‌ها با آرد گندم تصفیه شده که حاوی هیچ مواد مغذی و فیبر نیستند، درست می‌شوند. اکثر شیرینی‌ها در حال حاضر حاوی مقادیر بالایی از قند و سرشار از پنیر خامه ای و کره و چربی‌های اشباع شده هستند و منجر به افزایش قند و سطوح انسولین در بدن می‌شوند.
پن کیک
پن کیک‌ها مواد غذایی محبوبی برای صبحانه محسوب می‌شوند .پن کیک‌ها غنی از کربوهیدرات‌ها هستند که به طور حتم معده شما را پر می‌کند، اما به سرعت نیز میل به خوردن غذا را به علت گرسنگی زودرس در افراد تشدید می‌کند. به علاوه انتخاب چاشنی‌های روی غذا، مانند شربت، پودر شکر و ... منجر به چاقی و اضافه وزن می‌شود.
آب میوه
برخی از افراد قادر به هضم قند موجود در میوه و سبزیجات نیستند و زمانی که این قندها به صورت مایع نوشیده می‌‌شوند با سرعت بیشتری به روده می‌‌رسند. این قندها که فودمپ‌ نامیده می‌‎شوند، کربوهیدرات‌‌های کوچکی هستند که در برخی از مواد غذایی وجود دارند و باعث بروز علائم گوارشی مانند نفخ، درد معده، اسهال و یبوست می‌‌شوند
غلات شیرین شده
سازمان غذا و داروی آمریکا متذکر شده است که رنگ‌های مواد غذایی مورد استفاده در این غلات در کودکان منجر به بیش فعالی می‌شود. این نوع مواد غذایی با شیرین کننده‌های مصنوعی و
طعم دهنده‌هایی که می‌تواند باعث چاقی شود، بسته بندی شده است. اگر شما ترجیح می‌دهید که این نوع غلات را برای صبحانه بخورید، آنها را با فیبر بالا و قند کم امتحان کنید .


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام