یافتههای اخیر دانشمندان نشان میدهد که خوردن کِفیر- نوشیدن تخمیری حاصل از شیر- میتواند در کاهش فشارخون موثر باشد. به گزارش خبرآنلاین، میریان سیلوا-کوتینی مسئول این تحقیق تاثیر کفیر را روی سه دسته موش آزمایش کرده و به گروه اول از موشها با فشار خود بالا به مدت 9 هفته کفیر داده و خون آنها را آزمایش کرده و تغییرات عصبی روی هیپوتالاموس آنها را بررسی کردند. آنها متوجه شدند که تنظیم این بخش از مغز که بهطور مستقیم روی فشارخون تاثیر میگذارد، بهوسیله کفیر راهگشا بوده است.همچنین سطح اندوتوکسین پایینتری نیز پیدا کردند. مصرف کفیر روی حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی، کاهش شدت و مدت اسهال، اختلال خواب، افسردگی و اختلالات زیاد فکری موثر بوده و به بازسازی فلور میکروبی غشاهای مخاطی سراسر دستگاه گوارش کمک میکند.