کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
شنبه, 10 آبان 1399   Saturday 31 October 2020
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 15 فروردین 1395

صفحه خبر: زندگی

مطالعه جدید نشان داده است که مصرف خوراکی‌ها و مواد غذایی که سرشار از ویتامین "ث" هستند خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد و پیشرفت آن را نیز مهار می‌کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران ،آب مروارید نوعی بیماری چشم محسوب می‌شود که لنزهای چشم را کدر می‌کند و دید چشم را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.این مطالعه برنامه غذایی و سبک زندگی را عواملی مهم در ابتلا به آب مروارید دانست که نقش مهم‌تری را در ابتلا به آب مروارید در مقایسه با ژنتیک ایفا می‌کنند. این مطالعه ویتامین ث را ویتامینی بسیار پرخواص می‌داند که احتمال بروز آب مروارید در افراد تا یک سوم کاهش می‌دهد.این مطالعه که تاثیر مواد غذایی در پیشگیری و کنترل بیماری آب مروارید را بررسی کرد، نشان داد که مصرف ویتامین A، B، C، D و E و همچنین مواد معدنی همچون مس، منیزیم و مس می‌تواند نقش مهمی‌را در کاهش و مهار این بیماری ایفا کند و در این بین ویتامین ث بسیار موثرتر است.بنابر گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، حدود 29 درصد از افراد در آمریکا مبتلا به این بیماری هستند. علاوه بر این، ‌بیمای آب مروارید یکی از مهم‌ترین عوامل نابینایی در جهان است. اما خوشبختانه عمل جراحی برطرف کردن آب مروارید اخیرا بسیار رایج و موفقیت‌آمیز است.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام