مصرف خرما در سنین مختلف از طرف پزشکان متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه میشود و جز در موارد اندکی که پزشک معالج تشخیص بدهد، ممانعت خاصی در قرار دادن این خوراکی مفید و مغذی وجود ندارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، درمان
کم خونی، ضعف و تقویت سیستم ایمنی بدن از جمله خواص درمانی خرما محسوب میشود و باعث شده این خوراکی شیرین، طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا پیدا کند.به گفته پزشکان متخصص تغذیه و رژیم درمانی هسته خرما هم خواص درمانی متعدد و سحرآمیزی دارد. مصرفکنندگان خرما بهتر است هسته این خوراکی مقوی را دور نریخته و به طریقی که در ادامه این گزارش بیان میشود، مصرف کنند.بر اساس یافتههای جدید پژوهشگران هسته خرما را میتوان پس از شستشو و قرار دادن به مدت ۱۵ روز در آب و نرم شدن هستهها، آن را تفت داده و سپس بعد از کوبیدن به صورت آرد آن را مورد استفاده قرار داد.هستههای کوبیده شده را پس از اینکه به شکل آرد درآمد، میتوان مثل چای دم کرد و به عنوان یکی از بهترین داروهای بازکننده رگهای بدن از آن بهرهمند شد. مصرف هسته خرما در باز کردن عروق و رگهای قلب خواص جالب و بیشماری دارد.بر اساس یافتههای محققان، هسته خرما سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به مهار و کنترل رادیکالهای آزاد در بدن و کاهش استرس و اضطراب کمک موثری خواهد کرد. در صنعت زیبایی از روغن موجود در هسته خرما استفاده میشود. علاوه بر تاثیرات مفید و کاربردی که این روغن در سلامت پوست افراد به جا میگذارد، میتوان به بهبود رشد موها و همچنین تغییر ظاهر آنها اشاره کرد.جالب است بدانید مصرف روغن هسته خرما در جلوگیری از سفید شدن موها نقش غیرقابل انکاری دارد، شما میتوانید برای توقف سفیدی موهای خود از این روغن استفاده کنید.