یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: تلاش میشود در درجه اول شورای عالی سیاستگذاری به عنوان نهادی اجماعساز که در سه دوره در جهت انسجام بخشی و اجماعسازی اصلاحطلبان نقش آفرینی کرده است به روال قبل بازگردد. علی صوفی، در رابطه با روند ورود اصلاحطلبان به انتخابات ۱۴۰۰ به برنا گفت: فعلا اصلاحطلبان به انتخابات ورود نکرده اند. منظور من از اصلاحطلبان شورای عالی سیاستگذاری است که به هر حال بعد از انتخابات اسفند سال گذشته در فضای کرونایی که پیش آمد و با استعفای عارف و موسوی لاری، عملا شورای عالی سیاستگذاری تشکیل نشد. امروز تلاش میشود در درجه اول شورای عالی سیاستگذاری به عنوان نهادی اجماعساز که در سه دوره در جهت انسجام بخشی و اجماعسازی اصلاحطلبان نقشآفرینی کرده است به روال قبل بازگردد.
او افزود: در واقع نماینده اصلاحطلبان در عرصه انتخابات شورای عالی بود که اکنون هم منتظر هستیم جلسهای تشکیل بدهد، در فضای کنونی جو انتخاباتی به شکل سابق مطرح نیست.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به انتخابات اسفند ۹۸ و عملکرد اصلاحطلبان در آن برهه زمانی گفت: آنچه که در انتخابات مجلس ۹۸ رخ داد در واقع در راستای راهبردی بود که در شورای عالی سیاستگذاری تصویب شده بود یعنی چرخش رویکرد نسبت به گذشته و چرخش از مشارکت در انتخابات بدون قید و شرط به سمت مشارکت با شروط و قیودی که یکی از آنها مشی اصلاحطلبی کاندیداها است.
او در پایان تاکید کرد: ریاست جمهوری تصمیمی ملی است و تصمیمات لازم در شورای سیاستگذاری مرکز گرفته میشود تا اجماعی بر یک فرد بوجود بیاید، این نکته قابل پیشبینی است. بعید است در انتخابات ریاست جمهوری، شورای عالی سیاستگذاری بر یک فرد اجماع کند و تفرقهای بوجود بیاید. اما اگر اصلاحطلبان نتوانند در انتخابات ریاست جمهوری بر روی یک فرد متمرکز شوند قطعا احزاب دست به کار میشوند و هر کدام به سمتی میروند و شاید ما به نام اصلاحطلبان، تعدد کاندیداهایی داشته باشیم که مورد قبول همه اصلاحطلبان نیست.