محققان کشور موفق به تولید کمپرسهای ارگانیک برای تسکین دردهای عضلانی با هسته خرما شدند؛ در هر یک از این پکهای آنتی باکتریال، ۷کیلو هسته خرما استفاده میشود.لیلا جمالی راد، مدیر واحد فناور فعال در عرصه تجهیزات پزشکی در زیست بوم کارآفرینی استان خوزستان در گفتگو با مهر اظهار کرد: این شرکت با هدف تولید تجهیزات مورد نیاز کشور تاسیس شده و توانسته به اهداف مهمی دست پیدا کند.وی افزود: ما توانستیم کمپرس گرم و سرد ارگانیک را برای اولین بار با هسته خرما به تولید برسانیم.وی با بیان اینکه این کمپرس برای دردهای اسکلتی و عضلانی بدنی و مفصلی است، گفت: این کیسه صددرصد طبیعی و فرآوری شده از هسته خرما است.جمالی راد خاطرنشان کرد:این کمپرسهای گرم و سرد خاصیت آنتی باکتریال و ضد میکروب دارد و ما اولین شرکت هستیم که در تولید کمپرسها از خرما اقدام کردیم.به گفته جمالی راد در این کمپرس، ماهیت هسته خرما حفظ میشود و در عین حال به عنوان تسکیندهنده مورد استفاده قرار میگیرد.وی با بیان اینکه در ساخت این کمپرس از فناوری با فرآوری خاصی استفاده کردیم، گفت: این محصول با فرمولاسیون خاصی تهیه شده و این فناوری و فرآوری پیادهسازی شده منجر به خاصیت آنتی باکتریال و ویروس و باکتری شده است.مدیر شرکت گفت: این کمپرس ارگانیک علاوه بر تسکین دردهای مفصلی، عضلانی و... به عنوان هاتپکهای فیزیوتراپی نیز قابل استفاده هستند.وی گفت: هاتپکهای مورد استفاده در مراکز فیزیوتراپی و کلینیکها برقی و عمومی هستند که استفاده از این کمپرسها میتواند در کاهش مصرف برق و جلوگیری از انتقال ویروس و باکتری به فرد بعدی جلوگیری کند.جمالی راد با بیان اینکه ازمهمترین مزایای محصول ماندگاری آن است، گفت: این محصول حداقل تا پنج سال ماندگاری و قابلیت استفاده مجدد دارد.وی با بیان اینکه این محصول قابل استفاده مراکز درمانی، فیزیوتراپی، استفاده عمومی و...است، گفت: هر کمپرس به ۷کیلو هسته خرما نیاز دارد و ما اکنون در مرحلهای هستیم که ماهانه دو هزار کمپرس را تولید میکنیم.