کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
دوشنبه, 18 اسفند 1399   Monday 8 March 2021
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 05 آذر 1399

صفحه خبر: زندگی

رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به چگونگی مراقبت‌های تغذیه‌ای در دوران ابتلا به بیماری کووید - ۱۹
برای کودکان زیر پنج سال، اظهار کرد: در
این دوره بیماری، در کودکان کمتر از شش ماه تداوم تغذیه با شیر مادر یا شیر مصنوعی در شیرخورانی که شیر مادر نمی‌خورند و تداوم تغذیه با شیر مادر همراه با غذاهای کمکی متناسب با سن در کودکان بالای شش ماه باید مورد توجه مادران قرار بگیرد.مهنوش صاحبدل در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تا زمان رسیدن وزن طبیعی کودک باید یک وعده غذای اضافی به کودک داده شود، افزود: در دوران بیماری باید تعداد دفعات تغذیه به پنج تا شش بار در روز و با حجم کم به منظور جبران کاهش اشتهای کودک افزایش یابد.
صاحبدل بیان کرد: استفاده از منابع غذایی حاوی پروتئین، آهن، روی، ویتامین‌های A و C
مانند انواع گوشت، میوه‌های رنگی و
سبزی‌های زرد و سبز مانند اسفناج، هویج، کدو حلوایی، زردآلو، طالبی، موز و انواع مرکبات، حبوبات و مغزهای بدون نمک مانند گردو، بادام، فندق و پسته باید افزایش یابد.وی گفت: برای مغذی کردن غذای کودک می‌توان از پودر جوانه غلات و حبوبات در سوپ، فرنی و کته برای کودکان زیر یک سال و افزودن آن‌ها به غذای کودک یا سالاد برای کودک بالای یک سال استفاده کرد. اضافه کردن کمی گوشت، مرغ یا ماهی به غذای کودک و افزودن انواع حبوبات مانند عدس و ماش کاملا پخته‌شده به غذای کودک نیز از دیگر راه‌های مغذی کردن غذا است.وی افزود: رنده کردن تخم مرغ کاملا پخته‌شده به سوپ و ماکارونی یا کته پس از طبخ غذا، افزودن انواع پودر مغزها مانند گردو، بادام و پسته به میوه‌ها، تغذیه کودک با حریره‌های محلی و فرنی و شیربرنج و مقوی کردن غذای کودک با افزودن یک قاشق مرباخوری کره، روغن زیتون یا روغن مایع به غذا برای مغذی کردن تغذیه کودک نیز توصیه می‌شود.وی بیان کرد: مصرف آب و مایعات گرم و انواع سوپ‌ها و آش‌های محلی سبک مانند آش برنج و آش سبزیجات نیز برای این دوران مناسب است.صاحبدل گفت: مصرف مقداری عسل همراه با آب و لیموترش یا چای ولرم برای کودکان بالای یک سال و استفاده از آبمیوه تازه و به ویژه مرکبات در دوران بیماری بسیار تاثیرگذار است.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام