کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
یکشنبه, 31 شهریور 1398   Sunday 22 September 2019
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 26 دی 1395

صفحه خبر: زندگی

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد گوشت قرمز فرآوری نشده با افزایش خطر ابتلا به بیماری ورم روده ارتباط دارد.به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، محققان دانشکده پزشکی‌ها‌روارد در این مطالعه داده‌ها‌ی رژیم غذایی بیش از 46 هزار مرد را در آمریکا تجزیه و تحلیل کردند. 764نفر از این افراد در طول دوره زمانی 26ساله به وضعیتی به نام 'دیورتیکولیت' مبتلا شدند.دیورتیکولیت به التهاب دیورتیکول گفته می‌شود؛ دیورتیکول بیرون زدگی‌ها‌ی کوچک کیسه‌مانند هستند که در جداره سیستم گوارشی شکل می‌گیرند. دیورتیکول‌ها‌ اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می‌شوند و وجود آنها خصوصا در سنین بالای 40 سال شایع است، اما به ندرت مشکلی ایجاد می‌کند.محققان دانشکده پزشکی‌ها‌روارد متوجه شدند، افرادی که بیشترین میزان گوشت قرمز را مصرف می‌کردند در قیاس با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با افزایش 58 درصدی خطر ابتلا به دیورتیکولیت روبرو بودند، هر چند چگونگی تاثیر گوشت قرمز بر ابتلا به این بیماری مشخص نیست.آنها با تاکید بر لزوم انجام مطالعات بیشتر اعلام کردند که ممکن است گوشت قرمز بر باکتری‌ها‌ی روده تاثیر بگذارد که به نوبه خود می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تغییر دهد و دیواره روده را تحریک کند.محققان افزودند: تعویض گوشت قرمز با گوشت ماکیان و یا ماهی در رژیم غذایی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد.

ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام