کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
یکشنبه, 10 فروردین 1399   Sunday 29 March 2020
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 25 دی 1398

صفحه خبر: صفحه آخر

فکر می‌کنید که معده قوی و مقاومی دارید که هر چیزی را هضم می‌کند؟! اگر می‌خواهید که مطمئن شوید در ادامه با ما همراه باشید تا لیستی از غذا‌های عجیب و غریبی را به شما نشان دهیم که امتحان هرکدام از آنها، قطعا چالشی جدید برای معده شما خواهد بود!
> شیراکو (Shirako)، ژاپن
به گزارش عصر ایران، «شیراکو» در زبان ژاپنی به معنی «بچه‌های سفید» است، ولی در اصل از جانوران دریایی و کیسه‌های اسپرم ماهی بادکنکی، قلابچه ماهی یا ماهی کاد است. ظاهر این غذا شبیه مغز کوچک شده و مینیاتوری انسان است و طعم شیرینی همانند فرنی دارد. این غذا با سس مخصوصی که از تخمیر بدن همین ماهیان به دست می‌آید، سرو می‌شود.
> چشم‌های ماهی تن، ژاپن
در ژاپن حتی چشم‌ ماهیان نیز دور انداخته نمی‌شود و به عنوان یک غذای ارزان در رستوران‌ها سرو می‌شود. برای پخت این غذا، سرآشپز‌های ژاپنی چشم ماهی تُن را جوشانده یا بخارپز می‌کنند و با سیر و سس سویا طعم‌دار می‌کنند.
> بالوت، فیلیپین
برای تهیه «بالوت»، تخم اردک‌هایی که نطفه دار می‌باشند و جنین در آن‌ها کمی رشد کرده را آب‌پز می‌کنند و سپس کمی از پوست آن را جدا کرده و با افزودن ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل و سرکه سرو می‌کنند. طبق اعتقادات بومیان، جنین دارای پروتئین فراوانی است
> رتیل سرخ شده، کامبوج
افراد کمی وجود دارند که رتیل‌ را به عنوان یک وعده غذایی در نظر بگیرند؛ بنابراین جای تعجب نیست که این عنکبوت‌ها ابتدا توسط کامبوجی‌هایی که زیر سلطه رژیم «خمر‌های سرخ» گرفتار گرسنگی و قحطی بودند، خورده شدند. امروزه در این کشور عنکبوت‌ها را در مزارع و درون حفره‌های زیرزمینی پرورش می‌دهند و این وعده غذایی محبوبیتی خاص در سراسر این کشور دارد. ظاهرا مزه این غذا شبیه به مزه خرچنگ می‌ماند.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام