کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
شنبه, 04 خرداد 1398   Saturday 25 May 2019
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 26 اردیبهشت 1398

صفحه خبر: زندگی

تحقیقات جدید پیام آورخبرهای خوش برای دوستداران غذاهای تند است: خوردن فلفل قرمز تند ممکن است به افزایش طول عمر کمک کند و خطر مرگ و میر را در افراد کاهش دهد. به‌گزارش سلامت نیوز، مطالعه نشان می‌دهد در افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند خطر ابتلا به مرگ به طور متوسط ۱۸سال دیر تر از سایر افراد است.انواع مختلفی از فلفل قرمز تند وجود دارد که درجه تندی در همه ی آنها متفاوت است. مصرف مواد غذایی تند سبب کاهش خطر ابتلا به مرگ می‌شود.در فلفل‌ها‌ی تند، عطر و طعم آتشین از ترکیباتی به نام "کپسایسین" می‌آید، این ترکیب می‌تواند مزایای سلامتی فراوانی را به همراه داشته باشد. به عنوان مثال، احتمال دارد که کپسایسین از سرطان سینه و سرطان کولورکتال پیشگیری کند. همچنین احتمال بروز سرطان پروستات را حدود ۱۳درصد کاهش می‌دهد. با توجه به تحقیقات صورت گرفته، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش خطر مرگ بعلت بیماری‌ها‌ی عروقی، مانند بیماری قلبی و سکته مغزی همراه است.در حالی که محققان قادر به مشخص کردن مکانیسم دقیق و علت افزایش طول عمر فلفل قرمز تند نیستند، اما علت را احتمالا به کپسایسین، که فعالیت‌ها‌ی کانال‌ها‌ی پتانسیل گیرنده (TRP) را متوقف می‌کند نسبت می‌دهند.آنها توضیح می‌دهند که فعال سازی TRP وینیلوئید نوع۱ (TRPV1) باعث تحریک مکانیسم‌ها‌ی سلولی با تغییر واسطه‌ها‌ی کاتابولیسم لیپید و ترموژنز در برابر چاقی می‌شود، و این امر (محفاظت در مقابل چاقی) منجر به کاهش
خطر ابتلا به بیماری‌ها‌ی قلبی- عروقی، متابولیکی و ریه می‌شود.کپسایسین همچنین می‌تواند در برابر بیماری‌ها‌ی قلبی از طریق مدولاسیون جریان خون کرونر از طریق انتقال TRP دفاع کند.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام