کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 12 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
چهارشنبه, 09 بهمن 1398   Wednesday 29 January 2020
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 27 فروردین 1398

صفحه خبر: زندگی

محققان در مشهد با انجام پژوهشی، تاثیرعصاره دانه انگور بر روی اختلال متابولیک را بررسی کردند و به نتایج مثبتی دست یافتند.به گزارش ایرنا ، سندروم متابولیک از ریسک فاکتورهای مهم بیماری های قلبی- عروقی محسوب می شود که ازمهمترین عوامل مرگ ومیر در سطح جهان است."بیس فنول آ" یکی ازسموم آلاینده محیطی است که تماس با آن منجربه بروزبسیاری از اختلالات متابولیک از جمله تغییر در پروفایل چربی و قند خون، مقاومت به انسولین و چاقی می شود. همچنین با خطر افزایش فشارخون و آترواسکلروز همراه است، پس عاملی در ایجاد این اختلال است. همچنین شواهد نشان داده که انگور خصوصا دانه آن حاوی ترکیبات پلی فنولی با خاصیت بالقوه آنتی اکسیدانی است، این ترکیبات و نیز ماده موثره رسوراترول دارای اثرات مهاری بر روی ریسک فاکتورهای سندروم متابولیک است و همچنین به عنوان یک عامل
پیشگیری کننده از بروز بیماری های قلبی و عروقی به شمار می رود. برای اطمینان از این موضوع، محققان طرحی با عنوان «بررسی تاثیر عصاره دانه انگور بر سندروم متابولیک ایجاد شده با بیس فنول آ» انجام دادند و اثر حفاظتی عصاره دانه انگور و رسوراترول بر روی هریک ازعوامل ایجاد کننده سندروم متابولیک در اثر تجویز خوراکی بیس فنول آ بررسی شد. هرقدمی که در زمینه تحقیقات علمی برداشته می شود مسیرپژوهش را هموارترمی کند، با این اقدام محققان و مشخص شدن تاثیر عصاره دانه انگور بر سندروم متابولیک، تحقیقات می تواند سرعت گیرد.


ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام