کاربران محترم: دسترسی به صفحات داخلی روزنامه از ساعت 15 میسر می باشد
AFTAB YAZD NEWSPAPER
سه شنبه, 29 آبان 1397   Tuesday 20 November 2018
RSS فیدخوان
روزنامه در یک نگاه

جستجو در آرشیو

 Instagram.com/aftabyazd
طراحی و اجرا: هنر رسانه

زمان انتشار: 21 تیر 1397

صفحه خبر: زندگی

پیام فرح‌بخش عضو هیئت علمی مرکز قلب تهران و دکترای تغذیه درباره اختلالات دستگاه گوارش در فصل تابستان گفت: در فصل تابستان به دلیل گرمای هوا و احتمال استفاده از آب‌های آلوده و تغذیه نامناسب، دستگاه گوارشی بدن دچار اختلال می‌شود. مراعات در استفاده از مواد غذایی که التهاب روده و معده را بیشتر می‌کند یکی از پیشگیری‌هایی است که مردم در فصل تابستان باید انجام دهند. وی استفاده از غذاهای کم‌چرب و دارای قند کم را گزینه مناسب استفاده از مواد غذایی دانست و گفت: استفاده از غذاهایی مانند کته ماست، گوشت لخم، سینه بوقلمون و ماهیچه گزینه خوبی برای جلوگیری از اسهال است. میوه‌هایی مانند سیب و موز، در کاهش اسهال مناسب هستند؛ همچنین باید بیماران میوه‌هایی مانند انجیر، کیوی و آلو را در زمان ابتلا به این بیماری مصرف نکنند. به گزارش میزان، این دکترای تغذیه در ادامه استفاده از سبزیجات خام و پخته را توصیه کرد و افزود: فیبر سبزیجات برای کاهش التهاب معده و روده گزینه بسیار مفیدی است. همچنین استفاده از برخی میکروب‌های مفید که در قالب دوغ، بیسکوییت و کیک وجود دارد دستگاه گوارش را تنظیم و به حالت عادی برمی‌گرداند. به دلیل کم شدن آب بدن در این دوره از بیماری، استفاده از مایعات به شدت توصیه می‌شود و مایعاتی چون آب و نوشیدنی‌ها به دفعات زیاد باید توسط بیمار انجام شود.

ارسال ديدگاه
نام: ايميل: ديدگاه:
آفتاب یزد از چاپ نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید در بخش روی خط آفتاب روزنامه چاپ می‌گردد.

ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام